armbånd

MENU

Hvilken bredde har et herrearmbånd?

Skrevet af Alisha for 58 dage siden

Hvad skal du overveje, når du køber et herrearmbånd?

Med et armbånd giver du virkelig et statement. Det kan gøre eller ødelægge dit outfit. Også som mand er det blevet meget populært i de senere år at bære et armbånd. Der er mange typer og størrelser af et herrearmbånd, udvalget er enormt. Og netop fordi udvalget er enormt, er det nogle gange nemt at vælge det rigtige armbånd. Hvilke typer armbånd findes der? Hvilket materiale kan du vælge imellem? Og hvilken bredde skal dit armbånd bruge? 

Armbåndsmodellen der passer til dig (eller specialfremstillet)

Mænd bærer armbånd. Men hvilket armbånd passer dig bedst? Hermed er vi afhængige af din hudfarve og din stil og personlighed. Du kan også bære et armbånd på en stilfuld måde, hvis du føler dig mere tryg ved det. Er du en mand med en lys hudtype? Så er det bedst at vælge armbånd i matchende farver, der ikke er så udtalte. Du kan vælge et armbånd i farven sølv, pastelfarver eller lysebrunt læder. Vælger du en anden farve, er kontrasten stor med din huds farve. Bliver du hurtigt brun og har du en mørk hårfarve? Så er alle muligheder åbne for dig, og hvert armbånd passer faktisk til dig. 

Hvilke materialer armbånd er der

Du er naturligvis bekendt med de klassiske materialer i smykker som sølv, guld, rustfrit stål og andre typer metal. I de senere år er der kommet flere typer materiale til. Du kan tænke på plastik, tekstil, læder og reb. Alle materialer kræver forskellig pleje. 

Ædelmetaller er klassikerne blandt mænds smykker. De fleste armbånd er lavet af sølv, guld, rustfrit stål og titanium. Kendetegnet er, at armbåndet har et robust udseende og er let at passe. Ulempen ved et metalarmbånd er, at det er i kontakt med huden og dermed med fedt og sved for at forårsage misfarvning. Dette kan forhindres ved regelmæssigt at rengøre armbåndet med sæbevand.

Et andet almindeligt materiale er læder. Et perfekt materiale at kombinere med et læderbælte og lædersko. Armbåndet holder i mange år, er modstandsdygtigt og holdbart. Fordi det er et naturmateriale, er det nemt at have på din hud og lettere end et metalarmbånd. 

Du kan også vælge et materiale som reb eller snor. Dette skaber et maritimt look. Hertil bruges fibre fra fx skibsreb. Fibrene kommer fra planter. De skaber et naturligt look og er hårde. Du skal bare huske, at det ikke bliver vådt, for hvis det sker, kan armbåndet blive muggent. 

Vil du have et mere sporty armbånd? Så er det et nemt valg at vælge et syntetisk armbånd. Armbåndene fås i næsten alle farver og er nemme at rengøre. 

Endelig kan du lave et armbånd af næsten ethvert materiale. Materiale som natursten, hvad lavasten er dårligt i dag populair. Andre bæredygtige materialer er også almindelige. Har du allergi? Så er rustfrit stål en mulighed. Hvilket materiale du vælger til dit armbånd er dit valg. Du kan tænke på et armbånd til en bestemt lejlighed eller et armbånd, der passer til alt. 

Et tilpasset armbånd til enhver lejlighed

Når du går i supermarkedet, har du sikkert andet tøj på, end når du skal til bryllup. Det fungerer nøjagtigt det samme med armbånd. Ved en lejlighed passer intet armbånd overhovedet, og ved en anden gør det. På grund af et armbånds udseende kan du nemt afgøre, til hvilken lejlighed det er egnet. 

Gyldne og sølv armbånd bæres til lejligheder, hvor pænt og smart er i centrum. Du kan også koordinere smykket med de andre smykker, du har på. Hvis du for eksempel har sølvmanchetknapper på, skal du vælge et sølvarmbånd. Det samme gælder for en Gyldent armbånd. I dag kan du også vælge et flettet armbånd lavet af brunt eller sort læder til en mere smart lejlighed. Du kan også kombinere det med et ur på denne måde.

Skal du til en mere afslappet lejlighed? Så kan du tænke dig om læder armbånd med perler eller natursten eller reb armbånd. Svært at træffe et valg? Ofte har du allerede dit outfit klar til lejligheden. Du skal blot se, hvad du synes passer til dit outfit. 

Hvilke typer armbånd til mænd findes der?

Der findes utallige typer armbånd til mænd, ligesom der findes materialer. Almindelige armbånd er kongearmbåndene. Begrebet kongearmbånd bruges om armbånd til mænd og er lavet af metal. Der bruges en speciel teknik til fletning, så metaløjnene kommer tæt på hinanden, og dette skaber et specielt armbånd. Et andet armbånd, der er almindeligt, er et pansret armbånd. Det er fleksible armbånd, der er forbundet med hinanden med led og er derfor meget fleksible. Navnet lyder meget hårdt og brutalt, men de er også elegante. Wrap armbånd er en anden kategori, der er almindelig. Wrap-armbåndet er lavet af forskellige typer materialer såsom snor, læder og naturlige fibre. Armbåndet er meget langt og er derfor viklet rundt om dit håndled i flere rækker. Det giver et naturligt og afslappet look. 

Har du nogensinde hørt om armringe? Disse er specielle former for et armbånd. Normalt omslutter et armbånd dit håndled fuldstændigt. Armbånd er derimod let spredt åbne, så du kan tage armbåndet på. Så kan du bøje armbåndet, så det lukker. Der er altså en lille åbning, som du kan åbne og lukke armbåndet med. 

Der findes selvfølgelig mange flere herrearmbånd som fx linkarmbånd eller perlearmbånd. 

Størrelse og bredde på armbåndet for en mand

Der er ingen standardstørrelser på armbånd, som du er vant til fra tøj. Og så igen: størrelse S er virkelig størrelse S i en butik og en lille størrelse L i en anden butik. Det afhænger af hvilken type armbånd du vil købe, men der er forskellige størrelsesindikationer, som du kan bruge til at bestemme størrelsen. armbånd der passer dig. Længden er ofte en størrelsesangivelse for armbåndet. Det er cirka 21 centimeter. Hvis du vil være komfortabel, skal du tilføje omkring 1 til 1,5 centimeter til omkredsen af ​​dit håndled. På denne måde kan du justere armbåndet perfekt. Når det kommer til tekstilarmbånd til mænd, støder du ofte på internationale størrelsesspecifikationer. Det er ret svært at vurdere og bruge. Det bedste er at prøve armbåndet. 

Bredden på armbåndet er også noget at overveje. Har du grove og brede håndled? Så kan du vælge brede armbånd med iøjnefaldende lukninger. Det er også nemt at kombinere flere armbånd. Har du tyndere håndled? Så kan du også bruge flere armbånd, men hellere smalle armbånd. Generelt er den generelle bredde på armbåndet 12 millimeter, 14 millimeter for et bredt armbånd og 10 millimeter hvis du har et smalt håndled. 

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice