armbånd

MENU

Brandstarter – Camouflage

På lager, fra eget værksted

18,95

Det perfekte overlevelsesarmbånd, der ikke kun har en 'flint', men også en minikniv til at lave ild med. Og hvis du vil forbinde eller binde noget, kan du bruge armbåndet skære igennem og brug med det samme. Parat? Indstil og FORBERED!

Fordele:
  • Stærkt reb i nødstilfælde
  • Brandstarter inkl. miniklinge
  • Peppers armbånd 2023
  • Gennemsnitslængde 23 cm (håndledsomkreds +/- 21 cm)
iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Een Firesteel, firestarter eller magnesiumpind: hvad du end kalder det, er det meget praktisk at starte et bål. Et firesteel arbejder under ekstreme forhold og holder meget længe. Det tager et stykke tid at lære den rigtige teknik, men bagefter er det en barneleg at lave ild.

Uanset om du vil starte et bål, tænde pejsen eller bruge grillen: gnisterne fra ildstålet får det i gang. Du behøver kun tre grundlæggende ting: et brændbart stof (tinder), ildstålet og en kniv eller skraber.

Hvor kommer ildstålet egentlig fra?

Det første brandstål blev udviklet til det svenske firma Læger, for at kunne lave ild under de hårdeste forhold. Regn, blæst, sne og hagl burde ikke være et problem. Magnesiumstangen viste sig at være meget velegnet til dette. Sådan en stang er også ekstremt holdbar. Fordi en brandstarter holder omkring 4000 gange!