armbånd

MENU

vikinge armbånd

Hårde vikingearmbånd specielt til rigtige mænd! Ligesom 'Fenrir-armbåndet' anses det for at være for kraftigt og farligt af guderne og er lænket, men vil nå at befri sig selv før det profetiske slag Ragnarök, hvor han vil sluge Odin. Bestil norske og svenske vikingearmbånd online? Tjek vores robuste kollektion.
Vikingearmbånd til mænd og kvinder med drager, ulve og andre vikingesymboler

Oplev vores kollektion af smukke vikingearmbånd til mænd og kvinder. Mange armbånd er let bøjelige og kan tilpasses størrelsen, vi har et armbånd til hvert håndled. Vores armbånd er baseret på originale armbånd og hverdagsgenstande fra vikingetiden, såsom stævnen på vikingeskibet Oseberg. De er dekoreret med vikingeknuder, geometriske motiver og dyr, der var vigtige for vikingerne, såsom ravne, ulve og drager, som også ofte er afbildet på andre vikingegenstande.

En dejlig gave til din mand: a mænd armbånd
Der er masser af grunde til, at du bør give din mand et armbånd i gave. Dette vil vise, at han er en speciel person i dit liv. Armbånd fås naturligvis i alle størrelser og typer, så du finder altid et der passer til din mand. Det er en fantastisk måde at vise din elskede, at du holder af.

Vær opmærksom på den stil, han bærer
Når det kommer til herremode, er der en række ting at overveje, når det kommer til stil. Kan han lide et afslappet look eller specialfremstillet tøj? Mere afslappet eller smart? Er han eventyrlysten eller kan han lide klassiske stilarter? Når man godt ved det, er det også nemmere at vælge et smykke. Ikke sikker på hvilken stil han har? Så se på det tøj, han oftest har på. Er disse jakkesæt med slips? Eller jeans med en T-shirt? Hvis der er meget lavet tøj, så har han en mere klædelig stil.

Bestem størrelsen på armbåndet
Overvej størrelsen på armbåndet. Har din elskede store eller små håndled? Det er vigtigt at købe et armbånd i god størrelse, så det rigtigt sidder godt. Det gennemsnitlige håndled på en mand er omkring 22 til 23 centimeter i størrelse. Det er selvfølgelig svært at vurdere størrelsen på din mands håndled. Du kunne tage et kig på dette. Det er også muligt at få målt dette. Leder du efter et armbånd til en mand med små håndled, bør du købe et armbånd, der er smallere i bredden. Hvis du omvendt leder efter et armbånd, der passer til en mand med store håndled, skal du finde et, der er bredere i bredden.