armbånd

MENU

Fem must-have armbånd, som enhver stilfuld mand bør have, opdag, hvad der ikke bør mangle!

Skrevet af Alisha for 34 dage siden

Det er ikke nemt at finde et herrearmbånd, der vil tage dit outfit til næste niveau. Den vigtigste overvejelse at gøre sig inden investering er farven på metallet. Du vil have et armbånd, der komplementerer dit ur, uanset om det er sølv, ædelmetal eller et hvilket som helst andet materiale. Matchende smykker er altid en god idé.
Husk dette; vi er her for at rådgive dig om, hvad du skal købe og hvor. Vi har gennemsøgt nettet for at give dig en liste over de bedste armbånd, der er tilgængelige lige nu, fra Daniel Lee-designede Bottega Veneta-stykker til Versace.

 • Gucci
  Dette armbånd, prydet med forbogstavet for mærkets navnebror, Guccio Gucci, er her for at tilføje et stænk af farve til dit hverdagslook. Denne 925 sterling sølv armbånd mødte turkis emalje er lavet til at være uforanderlig og til at ældes med dine yndlingsstykker. Færdig med en rund kant tilbyder dette armbånd kompleksitet som ingen anden.
 • Margiela's Maison
  Har du nogensinde spekuleret på, hvad det nummererede motiv på Maison Margiela betyder? Det vil jeg gerne forklare dig! Hvert ciffer fra 0 til 23 repræsenterer en anden type kollektion: for eksempel symboliserer tallet 11 på et armbånd med en ædelsten en række unisex-tilbehør. Margiela Maison smykker står for stil og elegance.
 • Garavani, Valentino!
  Valentino har været i centrum af modeverdenen i århundreder af flere grunde. Deres armbånd til mænd er blevet et sandt stilikon. Valentino designer unikke smykker, der er nemme at skelne fra andre smykker i samme klasse. Vælg mellem slanke ædelmetalarmbånd samt læder- og V-logo-stile. De udsmykkede armbånd fra Valentino-kollektionen kombinerer elementer, som mænd leder efter i luksustilbehør.
 • Venedig, Bottega
  Bottega Veneta introducerer et armbånd, der er 18 karat forgyldt. Det er en variation af hendes kollektion for forår/sommer 2021. Du ville ikke blive overrasket, hvis vi fortalte dig, at dette er et meget eftertragtet smykke til dit håndled. Bottega er kendt for at tage en trend, vende den på hovedet og skabe noget fedt og iøjnefaldende.
 • Grammaen
  Le Gramme, et Paris-baseret mærke kendt for smukke elementer, der skinner gennem deres enkelhed og elegance, er hvor franske minimalistiske smykker kommer til sin ret.
  Siden 2012 har virksomheden slået deres navn fast ved at producere håndlavede herresmykker i massivt sølv, hvidguld og ruthenium. Hver stil er identificeret med et unikt navn, der svarer til dens vægt. "Le Gramme"-stilen er angrende i sin tilgang, ligefremme design og enestående i sin appel.

Sådan bærer du bedst disse must-have armbånd:

Hvordan tager man en manchet på?

Hold det så enkelt som muligt, når du bærer en manchet. Både metal- og læderklemmer er velegnede, men vælg hellere en bredere end en smallere model. Sørg også for, at det komplementerer eller matcher dit ur (hvis du har et på). Sølv er den bedste mulighed, efterfulgt af guld og lær så.

Hvordan sætter man et herrearmbånd på med et ur?

Den generelle regel er at bære dit armbånd på det modsatte håndled fra dit ur. Nogle mænd kan dog godt lide at bære mange armbånd (en blanding af flettet snor og stof) på det samme håndled som dit ur. Dette ser bedst ud, når farven eller materialet er komplementært til den eller de anvendte materialer.

Hvilke armbånd skal jeg bære med mit ur?

Det er bedst at matche dine armbånd til dit ur (når du har et ur på). De behøver ikke at være lavet af samme materiale eller i samme stil, for du kan bevidst vælge at få dem til at stå i kontrast til hinanden. Når smykker står i kontrast til hinanden, vil de skille sig ud mere. Men rådet er at vælge en fælles komponent. Tænk på farven eller nuancen, materialet, mængden eller stilen af ​​smykket. Dit armbånd bør ikke være større eller større end dit ur.
Så hvis du har et mere overdimensioneret ur, så gå efter mere underspillede armbånd. Det kan være et tyndt velcrobånd, et armbånd med perler eller et metal kæde være kæde. Målet er, at dit armbånd aldrig dominerer dit ur eller dit tilbehør generelt.

Hvordan vælger jeg passende armbånd?

For at sikre, at dette lille smykke tilføjer den rigtige mængde maskulinitet til dit look, skal du fokusere på følgende elementer:

Proportion & pasform
Proportion og pasform er lige så vigtig som ethvert andet stykke tøj. Den nederste linje er, at du skal vælge et større armbånd til bredere håndled og et mindre til mindre håndled.
Derudover skal armbåndet sidde stramt nok om dit håndled. For eksempel vil et stort metalarmbånd, der glider op og ned af din arm, være mere irriterende end en æstetisk tilføjelse. Tyngre armbånd skal sidde tættere på din underarm, mens lettere armbånd tillader mere bevægelse.

Hvordan ved du hvilken størrelse håndled du har?

Vikl din finger og tommelfinger om det modsatte håndled og se, hvad der sker. Du har små knogler, når din tommelfinger og pegefinger rører med ekstra plads, mellemstore knogler, når din tommelfinger og pegefinger rører, og store knogler, når dine fingre ikke rører.
Undersøg også knoglefragmenterne omkring ydersiden af ​​dine underarme: er de fremtrædende eller knap synlige? Er din ringfinger lang og tynd, kortere eller et sted i midten? Brug dine svar på alle disse spørgsmål til at hjælpe dig med at vælge dine armbånd.

Hvorfor skal du bære et armbånd?

At bære et smykke er ikke et krav, men en fin tilføjelse til dit outfit. Udover SOS-armbåndene er der ingen medicinsk grund eller nødvendighed for at bære et armbånd. Ligesom du ikke behøver at bære en duftende cologne eller kvalitetssko, men når du gør det, vil det løfte din stil enormt. Smykker giver dig en vis "je ne sais quoi" faktor. Armbånd viser din personlighed og stilsans. De bukser og den T-shirt virker pludselig ikke så standard længere, og du ved, hvordan man tiltrækker alles opmærksomhed.

Tilbehør er fremragende samtalestartere. Nogen lægger mærke til dit specielle dobbeltarmbånd, og før du ved af det, har du en samtale om motorcykler, roadtrips og din udfordrende livsstil. Måske vil det malede træperlearmbånd, du bærer på stranden, sætte gang i en samtale om spansk kunst. Smykker kan sige meget om en persons personlighed og giver en god samtalestarter. Det kan give en fælles faktor, og det er altid en god start.

Nogle armbånd har ædel oprindelse. For nogle år siden begyndte brandmændene at bære såkaldte "Paracord"-armbånd. Disse reb armbånd blev oprindeligt lavet af USA Læger Brugt. På grund af den specielle sammensætning har disse reb en trækkraft på ikke mindre end 550 kg! I dag er disse armbånd blevet mere moderne og er kendt for at blive båret af mænd i alle aldre. Dette udelukker dog ikke, at de bruges til det tilsigtede formål. At bære armbånd i dette tilfælde kan derfor tjene et praktisk formål. Et armbånd kan derfor både være funktionelt og æstetisk.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice