armbånd

MENU

Fars dag armbånd gave

Perfekt til far eller bedstefar på fars dag, men også alsidig nok til din mand, forlovede, kæreste eller bror. Ja, vi er helt fans af denne nye graverbart læderarmbånd til mænd! Dette robuste flettede læderarmbånd er den perfekte gave til den særlige mand i dit liv.
Fars dags armbåndsgave: Vis din far, at du holder af

Når det kommer til fars dag, vil du gerne vise din far, at du holder af og værdsætter alt, hvad han har gjort for dig. Men hvis din far er som min, kan det være svært at købe en gave. Sikker på, der er masser af ting, han ville finde nyttige eller sjove, men noget særligt? Noget unikt? Det kan være svært at finde. Hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv i år og give ham et personligt armbånd til fars dag?

Det er ingen hemmelighed, at fædre kan være vanskelige kunder, når det kommer til gaver; de har jo som regel allerede alt, hvad de skal bruge! Men hvilken bedre måde kan han huske denne særlige dag end ved at bære et specialdesignet smykke med billeder af sine børn eller børnebørn? Hver gang han ser på sit håndled, vil det minde ham om, at han er elsket og værdsat af dem, der er tæt på ham.

Vælg den perfekte fars dags gave i år med et personligt armbånd

Før du ved af det, er fars dag lige om hjørnet. Det er selvfølgelig vigtigt, at enhver far, bedstefar, forlovede eller kæreste bliver sat i søgelyset på denne særlige dag. Udover en lækker morgenmad på sengen og et stort kram, kan en passende gave ikke gå glip af. Men hvad fungerer som en passende fars dags gave? Det har vi en god idé til. Nemlig et personligt armbånd fra armbanden.nl.

Alt hvad du behøver at vide om fars dag

De fleste steder i verden fejres fars dag den tredje søndag i juni. Fars dag er ligesom mors dag en helligdag, der første gang blev fejret i 1910. Fars dag blev opfundet af amerikanske Sonora Smart Dodd, som mistede sin mor i barselssengen under fødslen af ​​det sjette barn i familien. Hendes far opdrog børnene efter denne begivenhed alene med styrke og udholdenhed. Sonora mente, at hendes fars historie kunne gøres opmærksom på. Derfor henvendte Sonora sig til ministeren i Amerika for at indføre en dag, ligesom den nyligt indførte Mors Dag, men især for alle fædre.

Hvorfor give et armbånd i gave på fars dag?

Det er ikke et nemt valg at vælge en passende gave til fars dag. Måske er det ikke det første, man tænker på at give et armbånd i gave, for mænd bruger generelt oftere ure som tilbehør. Men at give et armbånd på fars dag er en vidunderlig gave til alle trendy fædre, og det bliver stadig mere populært for mænd at bære et armbånd. Hos armbanden.nl tilbyder vi meget hårde armbånd især for mænd. Du kan for eksempel vælge mellem forskellige typer læder armbånd i en brun eller sort farve eller et specielt perlearmbånd i grøn eller blå. Derudover kan du personliggøre vores armbånd yderligere, for eksempel ved at få indgraveret brugerens initialer eller ved at tilpasse armbåndets farver og motiver efter din smag.

Lad børnene sammensætte et armbånd til far

Takket være det faktum, at du kan sammensætte dit eget armbånd på bracelets.nl, vil det armbånd, du designer, få et særligt personligt præg. Derfor er det en skøn idé at få sat et armbånd sammen af ​​børnene selv til fars dag. For eksempel kan børnene vælge at få indgraveret deres eget fingeraftryk på armbåndet. Du kan også vælge at få sat din egen tekst på armbåndet sammen med dine børn. Det er for eksempel en rigtig god idé at få alle dine navne indgraveret i armbåndet, så far altid kan bære dig med. Dette giver armbåndet en særlig følelsesmæssig værdi og fungerer dermed som en vidunderlig gave til at vise far på fars dag, hvor meget du elsker ham.

En særlig gave til en særlig tradition

På bracelets.nl er alle vores armbånd lavet af materialer af høj kvalitet fra Italien. Vi bruger blandt andet italiensk læder af højeste kvalitet, som skæres i hånden ved design af hvert armbånd. Derudover graveres alle armbånd der skal graveres ved hjælp af vores professionelle maskiner på eget værksted. Uanset om du ønsker en tekst, foto eller fingeraftryk i dit personlige armbånd. Hos bracelets.nl sørger vi for, at det sker. Bestil din bestilling til fars dag nu på armbanden.nl og drag fordel af vores gratis forsendelse med PostNL i Holland, Belgien og Tyskland. Før du ved af det, vil den perfekte fars dags gave være lige ved døren, og du kan give den til en speciel person på fars dag.