armbånd

MENU

TIMBERWOOD Stål (sort ibenholt) – Træarmbånd

tilgængelighed: Kun 9 tilbage på lager

78,95

Det hårdeste design, kraftfulde og robuste TIMBERWORD STEEL. Som det stærkeste TIMBERWOOD i kollektionen, et armbånd til rigtige 'ejere'. Mennesker, der fordeler opgaverne på arbejdsgulvet og styrer mennesker! Dette virkelig fede armbånd lavet af ibenholt skiller sig straks ud på grund af den stærke farvekombination. Det næsten sort ibenholt med det smukke rustfri stål i midten.

Specifikationer
  • Bredde: 12 mm
  • Længde: Justerbar og passer til ethvert håndled
  • Inkl. metal justeringssæt (værd 7,95)
  • Rustfrit stål
  • Træ: Ibenholt

Design dine initialer armbånd

  • Graveringsinitialer (valgfrit) * 5,00

    Max: 4 tegn

  • Lettertype *

  • Symbol (valgfrit) * 5,00

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Har du altid følt dig forbundet med naturen? Forbind med jorden
Træ armbånd zijn trenden i øjeblikket, fordi det er et smukt naturprodukt med et unikt look. Derudover er naturlige materialer såsom træ sjældne, såsom mahogni, eg og endda unikt Zebrano træ. Derfor er vi ekstra miljøbevidste med vores materialer. Alle træarmbånd er lavet af højkvalitets naturlige materialer. Tænk på mahogni, eg og endda unikt zebrano-træ. EN træ armbånd giver dig også følelsen af, at du er forbundet med naturen.

Særlige ønsker? Som en træ-aarmbånd med tekst
Vi vil have dig personliggør armbåndet altså armbåndet den eneste af sin slags er. Træarmbåndet kan derfor graveres med din egen tekst efter eget valg. Du kan endda bestemme tekstens skrifttype. Du kan også vælge at få indgraveret et symbol såsom en node eller et hjerte. Er mulighederne bare ikke, hvad du ledte efter? Vi vil gerne høre, hvad du ønsker, så vi kan opfylde dine behov armbind kan laves specifikt efter din smag! Du kan sagtens kontakt kontakt os via whatsapp-knappen nederst til højre på siden. 

Perfekt til ethvert håndled + gratis armbåndsjustering
Vi synes, det er meget vigtigt, at armbåndet passer til ethvert håndled, så du fuldt ud kan nyde armbåndets skønhed. Derfor sender vi en gratis med hvert træarmbånd justering af metalarmbånd til værdien af € 7,95. På denne måde kan du perfekt selv justere armbåndet, så det hverken sidder for stramt eller for løst. Så du kan overraske enhver mand, ven, onkel eller far med dette unikke træarmbånd!