armbånd

MENU

Træarmbånd - TimberWood

Kombination af ædle metaller med træarmbånd fra mærket TIMBERWOOD giver en luksus en især bæredygtigt udseende. Disse træsmykker er meget robuste og naturvenlig sammensat. Et træarmbånd er nuets must have: miljøvenligt og meget trendy. Takket være træet har armbåndene et stilfuldt look af høj kvalitet.

Træarmbånd er lavet af mahogni, sandeltræ, ibenholt, valnød, oliventræer, zebrano og nogle gange egetræer. Det kraftfulde teksturer i træet kommer til udtryk i disse armbånd.
Ansvarlige og bevidste naturlige træarmbånd efter eget valg

Armbånd er en populair tilbehør til mænd og kvinder. De er også nemme at lave og fås i mange designs. I oldtiden blev armbånd lavet af metal og ædelsten. I dag er armbånd stadig populære, men er som regel lavet af ædle metaller som f.eks guld of sølv. Armbånd kan også være lavet af træ eller andre naturlige materialer. Mange armbånd er nu lavet af rustfrit stål eller andre ikke-giftige materialer. Tid til at ændre de traditionelle smykker! Bærer et træ armbånd til kvinder og herrer er et bevidst valg.

Et armbånd lavet af naturligt træ er populært hos både mænd og kvinder. Fremstilling af naturlige materialer armbånd miljøvenlige og bæredygtige. Mange kvinder foretrækker træarmbånd, fordi de minder om naturen. Mænd elsker træarmbånd, fordi de forbinder materialet med styrke og maskulinitet. De naturlige farver på træarmbånd giver også et unikt look til ethvert outfit. Kvinder kan nemt få tilbehør til et træarmbånd ved at tilføje ædelsten. Det er ideelt at matche ædelstenenes farver med det naturlige træ i armbåndets bånd. Armbånd af naturtræ kan nemt tilpasses med læderbånd. Dette gør dem mere personlige for hver enkelt bærer. Brugerdefinerede træarmbånd er gode gaver til venner, slægtninge eller specielle kunder på arbejdet. Et armbånd er en perfekt gave til enhver lejlighed, fordi alle elsker tilbehør, der fremhæver deres stil.

Økologisk træ som erstatning for traditionelle metalarmbånd

Udover træ er rustfrit stål et andet materiale, der bruges til at lave naturligt armbånd at lave. Naturlige armbånd lavet af rustfrit stål ligner deres træ-modstykker uden ekstra pynt. Et armbånd er en perfekt gave til enhver lejlighed, da alle elsker tilbehør, der fremhæver deres stil. Udover træ er rustfrit stål et andet materiale, der bruges til at lave naturlige armbånd. Rustfrit stål ligner naturligt træ uden dekorationer. Armbånd i naturligt rustfrit stål ligner deres modstykker i træ uden tilføjede udsmykninger. Derudover kan ikke-allergene metaller som titanium også bruges i stedet for naturligt træ i rustfri stålmodeller

Både mænd og kvinder kan lide at bære træarmbånd, der matcher deres personlige stil eller yndlingsfarver. Træmodeller er populære hos begge køn på grund af deres miljøvenlige natur og tilknytning til naturen selv. Armbånd båret af mænd er blevet et udtryk for maskulinitet siden oldtiden. Brugerdefinerede træarmbånd lav gode gaver til både venner og familie. At bære et trendy armbånd forbedrer øjeblikkeligt stilen på arbejdet eller i virksomheden.

Ønskede træ armbånd og et økologisk ansvarligt valg. Det er også muligt at tilføje træarmbånd til indkøbskurven på vores webshop. Vores træarmbånd har et maskulint og hårdt udtryk. Disse træarmbånd består af både rustfrit stål og en træsort. Begge materialer er af høj kvalitet og læderet kommer fra Italien. Kombinationen af ​​disse to materialer i ét armbånd gør træarmbåndet meget specielt og populært!