armbånd

MENU

Robuste reb armbånd

Håndlavede rebarmbånd til kvinder, mænd og mænd. Et kraftfuldt og eksklusivt armbånd med en rebtykkelse på 6 til 8 mm. Paracord armbånd er lavet af et faldskærmsreb og bruger en magnetisk lukning. Hvor er det fedt! Reb armbånd med din egen tekst eller initialer er nu også muligt. VORES TIP: Sammensæt dit eget rebarmbånd, vælg dit reb en vælg dit link. Enkelt eller dobbelt reb? Du bestemmer.
Sammensæt dit eget reb-armbånd med vores armbåndskonfigurator online!

Reb er et robust materiale bruges til både praktiske og dekorative formål. På det seneste er det blevet et trendy tilbehør til mænd og kvinder. Reb armbånd er håndlavet med naturlige og syntetiske materialer. Nogle designs er elegante, mens andre er dristige og maskuline. Armbånd til mænd har normalt dristige farver og indviklede mønstre. Reb armbånd er en fremragende gave til venner eller kære.

Naturlige reb er normalt mørkere i farven, fordi de indeholder mere melanin end syntetiske reb. Melanin giver naturlige reb deres sortlige udseende sammenlignet med hvide syntetiske reb, der mangler melanin i deres basismateriale. Reb, der bruges til armbånd, skal være stærke nok til at bære vægten af ​​flere knob uden at trævle ud eller flosse væk fra selve knuden. Styrken af ​​hver enkelt knude er også vigtig. Herrearmbånd kan være enkle eller have indviklede mønstre, afhængigt af brugerens smag. Nogle mænd vælger at få deres navn eller initialer broderet på et reb for at give en unik stilerklæring. En anden populair design er en serie af sammenflettede reb, der danner en hjerteform. Reb armbånd til kvinder ligner i design og materialevalg dem til mænd, men er generelt blødere af struktur på grund af det lavere antal flettede punkter.

Armbånd er også gode gaver til fødselsdage til mænd, da de giver mænd mulighed for nemt at personliggøre deres gave og gøre den mere speciel end andre typer smykker til mænds fødselsdage. Armbånd kan bruges til at udtrykke og forbedre din personlige stil.

Nogle lande har specielle armbånd, der viser det pågældende lands flag og farver. Folk med et patriotisk hjerte vil sætte pris på en gave, der viser, hvor meget du holder af dit land. Mænd med militærtjeneste sætter også pris på gaver, der viser, at deres tjeneste som soldater har gjort dem stærkere og bedre i stand til at beskytte deres land mod trusler udefra. Aktuelt hvervede mænd vil også sætte pris på gaver, der fremhæver deres tid i aktiv tjeneste, da der er ringe behov for offentlig anerkendelse på dette tidspunkt i deres tjeneste, medmindre de har gjort noget ekstremt bemærkelsesværdigt i løbet af deres tid i aktiv tjeneste. Armbånd kan bruges til at vise din støtte til en sag, du tror på. Når de gives som gaver, ligner politiske støttearmbånd en bekræftelse af personens overbevisning af bæreren.

At bære reb armbånd er sjovt og gør det give gaver nemt, fordi en person kun skal vælge fra det, hun kan lide! Armbånd er fantastisk tilbehør, der giver folk mulighed for at udtrykke sig på forskellige måder eller give støtte til noget, de tror på.

Kraftige armbånd lavet af robust reb 

Armbånd fokuserer også på robuste reb-armbånd, fordi disse typer armbånd har et kraftfuldt udseende. Robuste reb-armbånd har også den egenskab, at de virker seje og maskuline. De robuste rebarmbånd, der tilbydes på vores hjemmeside, er lavet af faldskærmsreb. Denne slags reb er meget stærk og vores armbånd har en tykkelse, der varierer mellem 6 og 8 mm. Ligesom læder- og træarmbåndene kan de robuste rebarmbånd også personliggøres med en unik indgravering på låsen.