armbånd

MENU

Top 6 grunde til, hvorfor mænd bærer armbånd

Skrevet af Alisha for 37 dage siden

Historierne bag at bære armbånd har udviklet sig symbolsk og forudsagt for århundreder siden. I en nylig undersøgelse foretrækker næsten 90% af mænd at bære dette tilbehør af flere forskellige årsager. Denne artikel præsenterer de vigtigste drivkræfter, hvorfor mænd udstyrer deres håndled med denne trendy udsmykning.

Hvorfor bærer mænd armbånd

Samlede undersøgelser er et åbenlyst budskab, der besvarer spørgsmålet "hvorfor bærer mænd armbånd?". Det er blevet en del af mænds daglige kropstilbehør. Uanset om de tager til fest, kontor, indkøbscenter eller bare bliver hjemme, er et armbånd altid til at se på håndleddet. Find ud af den simple grund.

1. Armbånd definerer mode og kreativitet.

Disse værdigenstande kan være din stilfulde kropsaccent. At få tilbehør til dig selv på vej til arbejde kan øge din selvtillid. Trendy eller ej, armbånd tilføjer appel til dit fysiske look, hvilket gør dig mere sofistikeret og kreativ. 

2. Armbånd repræsenterer social status. 

Historien kan fortælle, hvordan folk tror, ​​at tilbehør former social status og magt. I dag kan armbånd, der bæres, signalere en mands stand i samfundet. Du kan finde mange mænd, der nøje vælger, hvilket armbånd de skal bære for at skille sig ud. 

3. Slidte armbånd kan være en samtale kickstarter.

Dit slidte håndledstilbehør kan sandsynligvis starte en dialog. Du kan blive en ansvarlig kundeservice på stedet, når nysgerrige tilskuere stiller dig spørgsmål om armbåndet og dit opholdssted. Forretningsmænd modellerer også tøjet for at overtale andre til at gøre det samme.

4. Armbånd kan være en lykkebringer.

Nogle mænd bærer et armbånd for at få et held og lykke. Du undrer dig måske over, hvorfor du ikke ønsker at efterlade varen et andet sted og ønsker at tage den på. Der kan være en bevidst eller ubevidst tro på den positive energi, som tilbehøret angiveligt har forårsaget. En sådan påstand er endnu ikke understøttet af videnskabelig forklaring, men et kæmpe antal troende er tegn på eksisterende kraft.

5. Armbånd skildrer sentimental værdi.

Dette er en af ​​de almindelige grunde til, at mænd foretrækker altid at have armbånd fastgjort til deres håndled. At miste tilbehøret kan gøre nogle mænd vanvittige, især hvis de gives af deres elskede. Ligesom hvordan du værdsætter det, når det gives, kan dine armbåndsmodtagere også tænke det samme.

6. Armbånd er et slidt økonomisk aktiv.

Pantbare armbånd stiger i værdi over tid. Der er ingen tvivl om, hvorfor nogle mænd foretrækker at få denne rigdom set på deres håndled. De kan føle følelsen af ​​selvsikkerhed, at de har en genstand af god værdi i sig.

Hvorfor bærer mænd armbånd

Mængder af internet-feeds har mættede grunde til, at mænd bærer armbånd. Denne korte guide har omhyggeligt dokumenteret armbåndsbrugeres standpunkter verden over, som varierer afhængigt af deres racemæssige baggrund og personlige tilfredshed. Indbefattet i dette er de faktorer, der påvirker deres beslutning om at sætte armbåndet på deres håndled.

Deler du den samme grund til at udstyre din arm med et så værdifuldt bånd eller armring?

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice