armbånd

MENU

Top 10 reb armbånd til at sammensætte selv

Skrevet af Alisha for 11 dage siden

Sådan laver du et rebarmbånd selv (vores top 10 links)

Kunne du tænke dig at lave et charmearmbånd? Vælg dine yndlings charms og fastgør dem til din jasseron med en bøjningsring. Du kan også lave dine egne charms ved at tråde perler på en kædestift og hænge dem på dit armbånd. Kunne du tænke dig at lave armbånd? I denne blog fortæller vi præcis, hvordan du professionelt kan afslutte dine armbånd med de rigtige lukninger. At lave armbånd med fx elastik, læder og metaltråd har alle deres egen finish, som du også kan påføre senere.

Denne samme teknik med elastisk tråd er også perfekt til fremstilling af perleformede servietringe, udover armbånd. Meget festligt! Chevron-armbåndet er det andet armbånd, jeg lavede. Også virkelig et armbånd som er nemt at lave, men lidt sværere end armbånd 1 med sildebensfletningen :-).

At lave en glideknude til dit rebarmbånd kan virke lidt besværligt. Men når først du har fået styr på teknikken, vil det ikke være andet end en rutine, når du laver dine armbånd. Du kan lave et knudearmbånd med forskellige typer snor. Vokssnor, satinsnor og nylonsnor er fine materialer at arbejde med.

DIY-armbånd: En top 10-liste

Du kan bruge nylonsnoren til mange forskellige kreative formål. Lav de flotteste nøgleringe, armbånd, Kæder og mange andre smykker. Grafix XXL Slime Making for Kids Pakke | Slim | Eksperimentboks | Kreativt sæt til at lave dit eget slim Derudover er vokssnor også meget velegnet til smykker, der er lavet med knudeteknikker. Du kan for eksempel tænke på Shamballa-armbånd eller flettearmbånd. Men vokssnor er også velegnet til mange andre anvendelser. Du kan bruge den til trendy nøgleringe eller macramé (en håndværksteknik, hvor forskellige tråde er knyttet sammen for at danne mønstre).

Smuk nylonsnor i forskellige størrelser og mange forskellige farver. Du kan bruge det til mange forskellige kreative formål. Lav de flotteste nøgleringe, armbånd, halskæder og mange andre smykker. Vokssnor (normalt 3 mm tyk) bruges mest som basis for en simpel halskæde. Ved blot at hænge et smukt vedhæng på, bliver resultatet hurtigt et trendy smykke, som du kan ses med!

Med denne klassiker i en ny regnbuejakke, kendt fra et par år siden, behøver du ikke at kede dig foreløbig: Med denne enhed, væver gummibånd og perler kan du i det uendelige lave de flotteste kreationer såsom regnbuearmbånd. Overrask dine venner eller familie med et lækkert hjemmelavet armbånd i de smukkeste farvekombinationer...

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice