armbånd

MENU

Købe fede armbånd til mænd? Top 10 armbånd til mænd

Skrevet af Alisha for 08 dage siden

Sammen med populariteten er udvalget af armbånd til mænd steget enormt. Hvor uret tidligere var herrejuvel nummer 1, har armbånd denne første plads med en stor gevinst overtaget. Faktisk er det umuligt at forestille sig det mandlige firmas gadebillede uden armbåndet. At sortimentet er vokset betragteligt betyder, at der er noget for enhver mand efter hans smag. Til gengæld bliver det stadig sværere at vælge en god gave. Vil din ven eller far have et læderarmbånd? Men vil han have et enkelt eller flettet armbånd? Et tykt eller mere raffineret bånd? Og hvilken farve? Og så med en sort eller slående farve lukning? Og så mange flere spørgsmål kan rejses. EN 'læderarmbånd' for mænd er ikke længere så let at fortolke, som det var for nogle år siden.

Et hårdt eller raffineret armbånd

Enhver, der ønsker at gøre en meget global forskel i udvalget af armbånd til mænd, kan skelne det 'hårde' grove armbånd fra det mere raffinerede armbånd. Hvilket armbånd der passer bedst til nogen afhænger af forskellige faktorer. For det første mandens personlighed og udseende. En mand på 50 kilo med relativt tyndere arme skal ikke have et armbånd, der er 8 centimeter bredt. Dette vil kun få hans håndled til at se mindre ud. Er det meningen, at armbånd giver et statement i sig selv eller mere en tilføjelse til det komplette outfit? Dette er også relevant for størrelsen på armbåndet og selvfølgelig for, hvor udtalte farverne skal være. Til formelle forretningsbegivenheder anbefales ofte en mere raffineret og blød stil. Også flere armbånd i forskellige stilarter og farver kan kombineres. Den perfekte kombination afhænger helt af den person, der skal bære armbåndene.

Populære armbånd til mænd

For hver mand, for enhver personlighedDer er det perfekte cool armbånd til mænd til enhver stil og enhver lejlighed. For at finde det perfekte match, er det godt at overveje de netop nævnte elementer. Dette kan være en god indikator for succesen af ​​det ønskede armbånd. Generelt er der tre svære armbånd til mænd øverst, uanset hvilken personlighed og til hvilket formål de bruges: (1) læderarmbåndet, (2) stålarmbåndet og (3) rebarmbåndet.

Læderarmbåndet

Læderarmbåndet blev først set som et smykke med en virkelig maskulin karakter. Det er ikke overraskende, for læderremmen giver det et hårdt udseende. Læder er også et meget lækkert materiale til et armbånd. Den er meget robust og har en naturlig strækning. Over tid er der et stort antal varianter af det læder armbånd skabt til mænd. Du kan vælge mellem et enkelt armbånd eller et dobbelt, der er viklet rundt om håndleddet flere gange. Der er også den flettede eller snoede version, igen med en tynd eller bred version. Nok valg.

Stålarmbåndet

Endnu et armbånd med en hård maskulin karakter er stålarmbåndet. Dette kaldes også linkarmbåndet og har et moderigtigt look. Der er brede stålarmbånd med store, tæt følgende led for et intenst look. Der er også mere raffinerede links med mere plads imellem dem. Disse armbånd er en simpel tilføjelse og samtidig kan de gøre hele forskellen. Det gør et outfit bare en smule mere stilfuldt og en personlighed mere udtryksfuld.

Reb armbånd

Reb-armbåndet er også meget populært blandt mænd. Disse armbånd er meget robuste og maskuliniteten sprøjter af dem. Tag et godt kig på kvaliteten af ​​rebet. Det er vigtigt, at denne er lavet af garn af høj kvalitet, ellers kan armbåndet ikke længere være smukt på kort tid. Men rebarmbånd af god kvalitet er et rigtigt blikfang. Rebet fås i alle regnbuens farver plus en lang række forskellige nuancer indeni. Derudover er armbåndene ofte afsluttet med en robust stålmagnetlukning. Dette armbånd er af en grund et af de mest slidte armbånd til mænd.

Hvilket cool armbånd til mænd vælger du?

Både læderarmbåndet og stålarmbånd og rebarmbåndet har en favoritposition formår at erobre. Disse armbånd har alle et unikt look med specifikke egenskaber. Hvilket armbånd du går efter er derfor udelukkende en smagssag. Stadig usikker? Prøv det bare! Mange mænd gik forud for dig.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice