armbånd

MENU

SOS armbånd med din 'egen tekst' til mænd

Skrevet af Alisha for 03 dage siden

Ingen håber nogensinde at skulle opleve det, men alle kan komme i en nødsituation. Det er muligt, at du ikke kan kontaktes, men at beredskabet stadig skal yde lægehjælp. I et sådant tilfælde kan der være vigtige medicinske oplysninger, som beredskabet bør kende. Det kan også være nyttigt for børn eller for eksempel ældre med Alzheimers, som ikke umiddelbart vil vide, hvilke medicinske data der er relevante for plejepersonalet. SOS-smykket er designet til sådanne situationer. Dette kan redde liv.

Hvordan virker SOS-armbåndet?

Et SOS-armbånd er ikke ringere end et almindeligt armbånd. Disse smykker ser også hårde eller elegante ud. Den eneste forskel er, at den indeholder et SOS-element. Dette element indeholder et alarmpas. Dette er faktisk en formular, som du selv udfylder og derefter gemmer i SOS-elementet. Du kan vælge, hvad du udfylder på denne formular. Tænk fx på medicin du bruger, din blodgruppe, allergi, en kontaktperson i nødstilfælde eller en evt. geloof eller andre personlige ønsker i lægebehandlingen. På den måde har beredskabet altid den nødvendige information ved hånden. Når alt kommer til alt, i en nødsituation skal du handle hurtigt, og der er ikke tid til at foretage forespørgsler. Dette er rart for lægerne, men giver også bæreren en dejlig følelse.

De mest populære SOS-armbånd (inklusive demens og diabetes)

SOS smykker kommer i forskellige former og størrelser. Tænk f.eks. på Kæder og nøgleringe. Armbånd er de fleste alligevel populair, blandt andet fordi de er praktiske og meget synlige. De kan for eksempel bruges sammen med uret eller som en selvstændig tilføjelse til outfittet. Som tidligere nævnt er SOS-armbåndene mindst lige så stilfulde som almindelige armbånd. Men hvad er de mest populære SOS-armbånd?

Reb armbånd

For det første er der et reb-armbånd med en talisman fra SOS imellem. Disse armbånd er nemme at bære og fylder lidt eller slet ikke. Denne variant bruges ofte til børn. Rebet sikrer en høj bærekomfort og er let at kombinere med andre smykker. Armbåndet kan også nemt tilpasses til størrelsen, så du ikke så nemt mister armbåndet. Igen, for eksempel meget nyttigt for børn, der kan lide at lege udenfor.

Link armbåndet

Derudover er der linkarmbåndet. Dette bånd minder mest om almindelige armbånd og har derfor et hårdt og raffineret look. SOS-elementet kan være et talisman-link, men også et billede, der indgår mellem linkene. Disse armbånd er lavet af stål, sølv of guld. Fordi de ligner et normalt smykke, er denne variant meget populær. På grund af det stilrene udseende er der ofte ingen tærskel for, at bæreren kan bære sådan et SOS-smykke.

Tallerkenarmbånd med bånd

Der er også pladearmbåndet med for det meste gummibånd eller et rebbånd. Dette armbånd er behageligt at have på, også for eksempel i vandet. Båndet sikrer en glat pasform omkring armen, hvilket gør den også velegnet til mobile erhverv og for eksempel under sport. En gummistrop er også mindre modtagelig for stød end for eksempel et ledarmbånd. Pladen, som ofte er lavet af rustfrit stål, kan indgraveres med den ønskede medicinske information. På grund af et medicinsk logo er det umiddelbart synligt for plejeudbydere, at armbåndet indeholder relevant information for dem.

Talismanen eller billedet

Udover armbåndets remtype, kan der groft sagt skelnes mellem to SOS-elementer. Nemlig talismanen og billedet. Talismanen er en slags link eller vedhæng, hvor du opbevarer et alarmpas med de ønskede data. En plade har denne information indgraveret direkte i sig. Dette gør dataene nemmere at læse for beredskabspersonale. På den anden side er det ikke ønskværdigt for alle at gå med disse data i frit syn. Det kan derfor være en god idé at afveje behovet for hjælp. Er der tale om en ældre med Alzheimers, kan det være bedre, at det er umiddelbart synligt, så plejepersonalet ved, hvad de skal tage hensyn til. Disse mennesker er ikke altid selv klar over, at de har en SOS smykker at have. Mens folk, der går på arbejde hver dag, måske ikke ønsker at prale med det. Det er derfor primært en personlig beslutning. Beredskabspersonale er bekendt med og opmærksomme på begge varianter.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice