armbånd

MENU

Ko læder armbånd

Armbånd lavet af læder har den egenskab, at de bliver smukkere efterhånden som de bliver slidt. Materialet i et bovint læderarmbånd er i starten stadig relativt stift. Jo længere du bruger armbåndet, bliver materialet mere fleksibelt, så armbåndet hælder mere mod dit håndled. EN armbånd af bovint læder er derfor et armbånd, som du vil have glæde af i mange år fremover. Vi forhandler armbånd lavet af bovint læder i flere farvekombinationer. Alle læder armbånd Worden håndlavet i vores hollandske studie.
Kolæderarmbånd er slidstærke og meget robuste

Standardfarver, der passer til alt. brun og sort. Det er farver, som læderet kommer naturligt i. Vores armbånd er lavet på en sådan måde, at du kan matche dem med ethvert outfit. Armbånd i okselæder kan du bære med jeans med en skjorte. Det handler også om armbånd som du for eksempel kan have på med et jakkesæt, når du skal på arbejde. Dels af den grund, og for grundfarverne, handler det om hårde armbånd det enorme populair er. På grund af vores armbånds flettede materiale er de også meget smukke at se på. Et element, der ikke bør mangle i nogen garderobe.

Nyd mange års sjov med et okselæderarmbånd

Læderarmbånd bæres generelt ofte af mænd. Et læderarmbånd giver et sejt og maskulint look og er ofte ret behageligt. Hos armbanden.nl har du et bredt udvalg af forskellige typer læderarmbånd. Vi bruger okselæder til at lave vores læderarmbånd. Fordi vi bruger bovint læder, kan du fortsætte med at nyde dit valgte armbånd i mange år fremover. Så hvad venter du på og tag et hurtigt kig på vores udvalg af læderarmbånd.

Hvorfor bruger vi okselæder?

En stor fordel ved okselæder er, at det gør vores armbånd utroligt slidstærke. At lave et læderarmbånd er en del billigere end at lave f.eks sølv armbånd. Vi bruger hovedsageligt bovint læder i farverne brun og sort. Disse standardfarver matcher ikke kun alt, men er også de farver, som læder naturligt leveres i. Dette giver vores læderarmbånd et naturligt look, og de matcher ethvert outfit du har i din garderobe. Derudover kan du bære et læderarmbånd hele året rundt. Selv i de varme sommerdage bevarer læderarmbåndet sin bærekomfort, og du bliver derfor ikke generet af, at armbåndet klæber til din hud og sidder ubehageligt. Det er derfor virkelig et uundværligt tilbehør, som ikke bør mangle i din garderobe.

Et læderarmbånd, der passer til dig

Hos bracelets.nl synes vi, det er vigtigt, at vi gør alt, hvad vi kan for at få dit armbånd til at passe perfekt. Derfor tilbyder vi et stort udvalg, så alle kan finde noget, der passer til hans eller hendes ønsker. Det hele starter med at vælge en model, der tiltrækker din opmærksomhed mest. Du kan for eksempel vælge mellem et enkelt og glat læderarmbånd eller et flettet læderarmbånd. Du kan også direkte vælge bredden på armbåndet. For et lidt simpelt look er du måske på udkig efter et tyndt armbånd, men til et noget hårdere look er et bredere læderarmbånd en smule bedre. Så skal du vælge mellem de forskellige farver, som vi har at tilbyde. Farver som er almindelige i vores sortiment er fx sort, grå, brun, cognac og beige. Alle har selvfølgelig forskellig smag, og derfor tilbyder vi en masse forskellige farver. Endelig kan du vælge at tilføje noget ekstra til dit læderarmbånd. Du kan fx vælge at få indgraveret en tekst eller fingeraftryk i armbåndet. Takket være denne mulighed kan du sætte et personligt præg på læderarmbåndet for et lille beløb.

Et armbånd, der bliver ved med at blive smukkere?

Du har måske hørt, at læderarmbånd ser smukkere og smukkere ud, efterhånden som de bliver brugt. Hvordan er det så muligt? Det skyldes, at armbånd, der netop er lavet af læder, føles relativt stive i starten. Ved at bære armbåndet ofte, bliver læderet mere og mere fleksibelt og får en model, der ser smuk ud på dit håndled. Efter nogen tid vil du bemærke, at læderarmbåndet ser meget mere naturligt ud sammenlignet med det øjeblik, du bruger det første gang.

Den perfekte gave til en speciel mand

Som tidligere nævnt er læderarmbånd ekstremt populære blandt mænd, fordi de giver et ægte maskulint look. Af denne grund fungerer et læderarmbånd også som en god gave til f.eks. din far, mand, bror, onkel eller fætter. Takket være vores brede sortiment på armbanden.nl kan du vælge mellem utallige læderarmbånd og vælge et, der passer fuldstændig til den person, du ønsker at give armbåndet i gave.