armbånd

MENU

Dyb rød jaspis perlearmbånd (kærlighedsarmbånd med navne)

På lager, fra eget værksted

31,95

Red Love Jasper bringer glæde, lykke og fremmer al den energi, du har skaber passion. Dyb rød Jaspis er også kendt som en ildsten.Rød sesamjaspis (naturlig), har et lignende udseende som Vejret Jasper, med mørke nuancer af murstensrøde og grå striber og områder med gennemskinnelige kvartsindeslutninger. Godt og stramt poleret, Red Jasper har en glat finish.

Design dit perlearmbånd

 • Vælg dit link *

 • Vælg antal lag *

 • Tekst foran * 4,00

 • Toptekst * 4,00

 • Bagsidetekst * 4,00

 • Nederste tekst * 4,00

 • Symbol * 5,00

 • Længde på et 'enkelt' perlearmbånd *

  Beregn selv din unikke og egen størrelse

 • Lettertype *

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Naturlige accenter er tydeligt synlige på vores 8 mm naturstensperler
alle natursten perler armbånd er behagelige for øjet og ser beundringsværdige ud. Det perlearmbånd er derfor én skal have der er nemme at kombinere med enhver tøjstil. Derudover er disse smukke armbånd velegnede til at have på under alle lejligheder. Gå efter dobbelt eller endda tredobbelt perlearmbånd så dit outfit skiller sig endnu mere ud. De perler vi bruger er ægte ædelsten. Vi har forskellige ædelstene som bl.a Agat, Lava sten, Ametyst, TigerEye, Krystaller, australske Jasper, jade, Onyks. Derudover laves alle armbånd i hånden på vores eget værksted i Holland. Alle perler har en lidt forskellig farve eller struktur, så ingen perler ser helt ens ud. Så hvert armbånd med perler ser unikt ud!

Har et metalled indgraveret?
Ud over vores unikke perler, kan du personliggøre perlearmbåndet ved at gravere linket. Du kan vælge mellem et metallisk, sort eller guldfarvet led. Linket er i øvrigt ikke nødvendigt. Så du kan også vælge at have en naturstensarmbånd med perler kun at bære med perler. Du kan få din egen tekst indgraveret på linket. Du kan tænke på navnet på dig selv og din(e) elskede(r). Du kan selv bestemme skrifttypen, så du kan designe linket helt efter dit eget valg. Du kan også vælge at få indgraveret et symbol. Vi har forskellige standardtyper af symboler. For eksempel, hvis du gerne vil have en anden slags hjerte eller et andet symbol? Lad det være ons ved det med det samme, så vi kan tænke med dig!

Gave til jer sammen
Perlearmbåndet er den perfekte gave til alle, fordi disse armbånd passer til både mænd og kvinder. Vi tilbyder hårde perlearmbånd, men også armbånd med en noget blødere farve og struktur. Så der er altid et perlearmbånd, som du bedst kan lide! Sammen med din elskede så du kan have en til enhver tid iført et perlearmbånd som du både kan lide og her for begge en anden gravering få det sat op.