armbånd

MENU

Årsager til, at dine perlearmbånd går i stykker nemt

Skrevet af Alisha for 06 dage siden

Perlearmbånd er en fryd for øjnene. I dens ekstraordinære skønhed ligger også dens ømhed. Hvis de håndteres forkert, kan dine perlearmbånd synke, gå i stykker, gå i stykker eller endda miste sin form, og derved få de ædle ædelstene til at sprede sig, blive væk eller virke rå.

Armbånd generelt, især perlearmbånd, kan være tilbøjelige til alle former for risici eller farer. Perlearmbånd kræver særlig pleje for at sikre, at de holder længe og for at forhindre, at de går i stykker. Oftere end ikke mishandler folk bevidst eller utilsigtet deres armbånd ved at undlade at følge nogle retningslinjer. Ved at lave et par nemme justeringer af, hvordan du bruger, vedligeholder og selvfølgelig opbevarer dine elastiske armbånd, kan du øge deres levetid. Følgende er hovedårsagerne til, at perlearmbånd knækker.

7 GRUNDE TIL, TIL AT DINE ARMBÅND GÅR

1. Bær dit armbånd til fabrikker eller steder med skarpe kanter

Dette er en almindelig fejl eller forglemmelse. Det forventes, at du trækker dine armbånd af, før du går til en fabrik, bygningskonstruktion eller ethvert andet område med skarpe steder. Undladelse af at gøre dette kan resultere i, at dit armbånd kommer i klemme eller kommer i klemme mellem skarpe genstande. Derudover anbefales det ikke at tage dit perlearmbånd på, mens du udfører visse opgaver. Denne særlige regel er afgørende for vedvarende brug.

2. Bær dit armbånd hele tiden

Som tommelfingerregel bør du ikke tage dine armbånd på hele tiden. Der er visse lejligheder, der ikke kræver, at du bærer dine perlearmbånd. Sved er okay til perlearmbånd, men ikke mere. Lejligheder, hvor du ikke er forpligtet til at tage dine armbånd på, omfatter:

  • Når man vasker.
  • Under personlig pleje såsom: Vask dit hår, hårspray, påføring af bodylotion, påføring af solcremer, parfume osv.
  • Ved opvask eller rengøring. 

Alle disse produkter – sæber, rengøringsmidler, shampoo, balsam, bodylotion, hårprodukter, solcreme og sprays, indeholder alle kemikalier, der svækker elasticiteten af ​​dine perlearmbånd over tid og også reducerer ædelstenenes glans. Fjern armbåndene, før du bruger nogen af ​​disse produkter, og få en vane med ikke at bære dem, mens du svømmer.

3. Undladelse af at sætte den på korrekt

Nogle mennesker bærer deres armbånd forkert, sandsynligvis fordi de har travlt eller på grund af manglende opmærksomhed. Når du bærer dine perlearmbånd, skal du passe på ikke at trække i ædelstenene, og du bør heller ikke trække i nogen ende af armbåndet for at danne en trekant. Hvis du gør disse, vil elastikken udvide sig og til sidst knække. Den ideelle måde at bære et perlearmbånd på er at rulle perlerne/ædelstenene over håndleddet, mens du strækker armbåndet så lidt som muligt.

4. For stramme armbånd 

Dette er endnu en grund til, at dit perlearmbånd kan gå i stykker. Du har måske købt virkelig stramme armbånd eller små armbånd. Dette ville få gummiet til at udvide sig og gradvist miste sin form. Når du køber perlearmbånd fysisk, skal du sørge for, at den elastiske rem ikke klemmer dit håndled, og den må heller ikke være for løs. Når du køber online, skal du tjekke din håndledsstørrelse og vide, hvilken størrelse der passer præcist til dit håndled. Du kan vælge en lille eller mellem størrelse, hvis du har en slank bygning og et moderat størrelse håndled. Ellers gå efter store. 

Derudover skal du tilpasse størrelsen på dit armbånd til ledningens evne til elasticitet, for hvis armbåndet er for lille, kan en ledning, der ikke er tilstrækkelig fleksibel, knække, når du prøver at sætte det på.

5. Synligt udsatte knob

Hvis du ser en synlig knude på et perlearmbånd, så er der stor mulighed for, at armbåndet ikke holder ret længe. På den anden side, hvis der ikke er nogen klar indikation af, hvordan knuden blev lavet, vil dit perlearmbånd sandsynligvis holde.

De mest fremragende perlearmbånd på markedet har knuder, der er blevet limet sammen og derefter sat ind i en af ​​perlerne/ædelstenene. Limen hærder inde i perlens tønde, hvilket giver snoren mere trækstyrke og holdbarhed. Dette sikrer at forsegle armbåndet mod de fleste former for kemisk nedbrydning.

6. Bære armbånd lavet af floss elastik 

En elastisk snor, der er særlig kendt for let at flosse, er flosselastikken.

Det er ikke ualmindeligt at se perlearmbånd lavet af floss elastik på grund af dets overkommelige pris og brugervenlighed. Denne slags tråd vil til sidst rives, med tråde gradvist løsne sig, indtil ledningen er fuldstændig ødelagt. Du skal ikke forvente for meget, når du køber et armbånd med denne slags ledning. Heldigvis giver vi udsøgt håndlavede perlearmbånd der blev lavet med materialer af høj kvalitet og omhyggeligt udvalgte ædelstene. Alt sammen for at give førsteklasses tilfredshed til vores kunder og for at sikre, at det, vores kunder har på, er af højeste kvalitet.

7. Udsættelse af armbånd for eksterne elementer

Snoren i de perlearmbånd har en tendens til at blive svagere over tid som følge af langvarig eksponering for miljøet. Forskellige miljøfaktorer, såsom varme, UV-stråler, salt, kemikalier og sved, beskadiger elastomerer og ledninger over tid. At følge disse retningslinjer vil hjælpe dine perlearmbånd med at overleve så længe som muligt.

  • Fjern armbånd, når du ved, at du kommer til at svede voldsomt. Såsom under øvelser, løb eller når du er i fitnesscenteret. Dette ville hjælpe med at beskytte ædelstenene.
  • Hold dit perlearmbånd væk fra direkte sollys eller varme. Undgå at efterlade armbånd på vindueskarme eller andre overflader med direkte kontakt til sollys.
  • Når du vasker hænder med sæbe eller andet skummiddel, skal du forsøge at fjerne armbåndene og stille dem til side.

Oversigt

Ovenstående er de mange grunde til, hvorfor perlearmbånd går i stykker og bliver slidt. For at være på den sikre side er det vigtigt at følge instruktionerne som angivet ovenfor. Du kan se, hvor omhyggelig du kan være, ved at behandle selv noget så simpelt som dine armbånd med omhu. Denne artikel, Sådan passer du på armbånd til mænd giver detaljerede instruktioner og plejetips til alle slags armbånd.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice