armbånd

MENU

Primal – Fingeraftryksarmbånd i brunt læder

På lager, fra eget værksted

68,95

Hold din elskede tæt på. Vi laver en håndlavet med et medfølgende foto af dit fingeraftryk fingeraftryksarmbånd. Dette design med 'saml dig selv' unikke mønstre blev for nylig designet i vores eget studie og kommer fra den nyeste gravering kollektion. Den indeholder italiensk læder med robuste egenskaber. Ædelmetallås: 21 mm. Læderbredde: 19mm. Lædertykkelse: 4mm. Velegnet til både mænd og kvinder eller som gave til børnene.

Design dit fingeraftryksarmbånd

 • Vælg dit ædle metal *

 • Tekst ovenfor * 5,00

 • Tekst nedenfor * 4,00

 • Lettertype *

 • Symbol (valgfrit) * 5,00

 • Hvilket fingeraftryk vil du have på armbåndet? Upload her * 5,00

  Foto, fingeraftryk, symbol eller logo er alle mulige. Tip: Brug den gratis app 'MyFingerprint' til fingeraftrykket.Maks. filstørrelse: 14 MBTilladte filtyper: jpg jpeg jpe png gif heic pdf

 • Længde på armbåndet *

  Beregn selv din unikke og egen størrelse

 • Skift lædertype *

 • Vælg et lædermønster *

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Upload dit eget fingeraftryk for en unik gravering
Skab dit eget personlige armbånd med din fingeraftryk indgraveret på den. Egen indgravering af dit fingeraftryk på armbåndet skaber et unikt look! Derudover kan du selv bestemme farven på læderet. Så du kan vælge mellem en sort, (Licht)Brun of grå nuance. Udover disse farver kan du også vælge at gå efter eksempelvis en zebra print eller a tiger print. Du kan også dig egen tekst få det indgraveret på toppen eller bunden af ​​smykket.

Tilpas dit armbånd
Dit eget armbånd bliver først mere personligt og unikt, når der er din egen tekst over og under armbåndet. Som et eksempel kan du tilføje navn og fødselsdato på den person, hvis fingeraftryk tilhører den. Tag det også roligt kontakt mødte ons til dine spørgsmål eller specifikke ønsker. Iført en mindesmykker er dog noget, der ligger alles hjerte nært. Du tager en følelse og følelse med dig i dit daglige unikke armbånd. Sådan laver du et fingeraftryk kan findes online på vores side.

Førsteklasses kvalitetslæder fra Italien
Vi arbejder kun med italiensk læder af bedste kvalitet. Dette læder skæres derefter i hånden. Derudover udføres al gravering på eget værksted. Vores værksted er udstyret med læder- og graveringsmaskiner af den bedste kvalitet. Disse maskiner kan derfor holde dit fingeraftryk knivskarpt gravering! Vi konverterer dit fingeraftryksbillede til et skarpere graveringsformat (SVG).

Mindesmykker som et armbånd er en følelsesmæssig gave
Een fingeraftryksarmbånd er ikke kun smuk for øjet, men har også en følelsesmæssig værdi. Fingeraftrykket laves helt i hånden efter dine ønsker. Dette skaber et unikt armbånd, som ingen andre har. På grund af den følelsesmæssige værdi af armbåndet, er dette armbånd en smuk gave at både give og modtage til sine kære. Du bærer en følelse og følelse med dig. EN fingeraftryksarmbånd er således en følelsesmæssig gave, som man er meget værdsat af bæreren eller bæreren!

varenummer Patroon6--20x4LR1--185x4CL24 Kategorier , , , ,