armbånd

MENU

Hvordan måler jeg min armbåndslængde?

Det er meget nemt og enkelt for alle at få mål længden af ​​armbåndet. Som du udfylder ved bestilling.

Hvordan måler vi 'armbåndslængden'?

Hvordan måler vi et armbånds længde?

Hvordan måler du din egen armbåndslængde?

Mulighed 1: Bæltemetoden (måske den mest nøjagtige metode!).
I de senere år har vi prøvet mange metoder. (se muligheder 2, 3 og 4). Men den mest enkle, behagelige og præcise metode er bæltemetoden.

  • Grib et bælte og placer det (ikke for stramt) omkring dit håndled. Fordi bæltet går over både håndleddet og knoerne, tag fat i en gennemsnitsstørrelse.
  • Hvor bæltet krydser er den størrelse, du kan indtaste som armbåndslængde. Du behøver ikke tilføje mere til dette.
  • EKSEMPEL: Hvis bæltelængden (hvor den krydser) er 20,5 CM, kan du også indtaste 20.5 CM ved bestilling.
Mål nemt din håndledsstørrelse for et armbånd med et bælte
Mål håndledsstørrelse armbånd med et bælte
Mål håndledsstørrelse armbånd med et bælte

Mulighed 2: Brug en anden armbåndsstørrelse. Det mest praktiske er selvfølgelig at få fat i et af dine eksisterende armbånd. Og mål denne størrelse. Så ved du med sikkerhed, at du har den ønskede størrelse.

Mulighed 3: Mål selv din størrelse. Hvad skal jeg bruge? Et målebånd, et stykke papir eller et stykke snor. Eller et snørebånd.

Placer målebåndet lige under håndledsknoglen. Sørg for, at den hverken er for løs eller for stram. Læs hvor mange centimeter målebåndet krydser sig selv.

mål håndledsstørrelsen til et herrearmbånd
Sådan måler du armbåndsstørrelser til mænd

Du kan nu bruge denne størrelse som 'præcis' håndledsstørrelse. Antag at den målte håndledsstørrelse er 20 cm, så skal der lidt mere plads til. Så armbåndet også kommer til at sidde godt. Du kan bruge tabellerne* nedenfor til at få et indtryk.

* Denne metode anbefales ikke af os, fordi alle finder en anden størrelse "komfortabel". Nogle kan lide det lidt strammere og andre kan lide det løsere. Det er bedst selv at teste en størrelse med en snørebånd, der passer dig bedst! For eksempel med et andet armbånd eller ur.

herrer beregn armbåndets størrelse

Størrelser inkluderer rustfri stållås

Maat

XS

S

M

L

XL

XXL

Håndledsomkreds

16 cm

17 cm

18 cm

19 cm

20 cm

21 cm

Længde armbånd

±17,5 cm

±18,5 cm

±19,5 cm

±20,5 cm

±21,5 cm

±22,5 cm

damer beregn armbåndets størrelse

Størrelser inkluderer rustfri stållås

Maat

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

Håndledsomkreds

14 cm

15 cm

16 cm

17 cm

18 cm

19 cm

20 cm

Længde armbånd

±15,5 cm

±16,5 cm

±17,5 cm

±18,5 cm

±19,5 cm

±20,5 cm

±21,5 cm

Ved bestilling angives en størrelse på 20 cm. Så gør vi det læder armbånd til en længde på 20 cm. Du skal selv angive hvilken størrelse du ønsker, at armbåndet skal laves efter mål. Det er den størrelse, du synes er fin og behagelig. På denne måde forhindrer du, at armbåndet bliver ubehageligt og for stramt. Den korrekte angivne armbåndsstørrelse vil derfor være lidt længere end håndledsomkredsen.

Note: så udfyld din ordre aldrig dig nøjagtig håndledsstørrelse i. Ønsker du at have en armbåndsstørrelse korrekt, inden du bestiller det. Så råder vi dig til at måle et andet armbånd eller ur korrekt. Så vi kan holde samme længde. Vi beder derfor ikke om håndledsomkredsen med din bestilling, men den ultimative længden af ​​dit armbånd.

Hvordan beregner du størrelsen på 1 'enkelt' reb-armbånd?

Nemmest at have en single reb armbånd at måle. Er ved at sætte en simpel snørebånd om dit håndled. Mål størrelsen, hvor du vil have snørebåndet til at krydse. Indtast din 18 cm. Så får du et armbånd med en samlet længde på 18 cm.

Hvordan beregner man størrelsen på et dobbelt armbånd?

Med et dobbelt reb armbånd sætter du blonden om dit håndled to gange. Mål, hvor du vil have den til at krydse. Indtast den dobbelte størrelse ved 'enkelt størrelse' på siden. Så tager vi højde for dette. Afhængigt af ordren sender vi dig en dobbelt eller enkelt reb armbånd.

Held og lykke med at bestemme din 'komfortable' armbåndsstørrelse.