Forsendelsespolitik

Forsendelses- og leveringspolitik for armbånd


Når din betaling er gennemført, vil din ordre blive behandlet Sendes indenfor 2 hverdage via PostNL. Vi giver dig besked via e-mail for at informere dig om den aktuelle status for din ordre. I ekstraordinære situationer kan din ordre blive afsendt senere. Det tager i gennemsnit lidt længere tid personlige smykker at levere (1 til 3 arbejdsdage), fordi vi vil udføre denne tilpasning for dig efter at have modtaget ordren. Har du bestilt et armbånd af en særlig årsag (undtagelse), såsom død eller fødsel. Så forsøger vi at placere dette armbånd forrest i ordrebehandlingen. Vi vil også først digitalt formatere dit personlige foto, fingeraftryk eller tekst, så det bliver indgraveret med den bedste omhu på dit smykke. Smykker, der er specialfremstillet (tænk på en specificeret længde), falder også ind under personlige smykker. Har du et smykke, der er specielt lavet til dig eller smedet det vil blive. Så er leveringstiden mulig +/- 3 uger er. Dette skyldes, at hele smykkeudviklingsprocessen udføres. Dette giver dig mulighed for at bestille smykker op til 8 gange mere nøjagtigt målmæssigt end hos vores medsmykker (som normalt bruger 1 til 3 standardstørrelser). På den måde kan du være sikker på, at dit smykke virkelig er lavet efter mål til dig.

forsendelse 

De angivne priser inkluderer ikke forsendelsesomkostninger, men i de fleste tilfælde en 'fri fragt til forbrugere'. Vi sender som standard til et begrænset antal lande. Hvis dit land ikke er på listen, kan du kontakt kontakt os for eventuelle muligheder. Eller indtast dit valgte land på betalingssiden. Du vil straks se de forsendelsesomkostninger, der gælder for dette land.

Som standard sender vi til følgende lande:

Belgien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Letland, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz. Ønskes andre forsendelsesmuligheder, bedes du kontakte os.

Vi sender altid fra Holland. Det er også muligt at modtage ordrer uden for EU. Køber skal betale de eventuelle importafgifter og moms, der er gældende for det pågældende land (importomkostninger).

Leveringstid

Levering i Holland sker via PostNLs postbud eller pakkeudbringer (i de fleste tilfælde vores standard fragtmand), DHL, InstaBee eller FedEx. Generelt vil leveringen finde sted den næste hverdag mellem kl. 9 og 00. Vi kan desværre ikke garantere leveringstidspunktet. Du kan finde den forventede leveringstid via track and trace-siden på PostNL. Du vil også modtage et track and trace-link via e-mail. Så du nemt kan spore pakken.

Leveringstiden uden for Holland afhænger af postvæsenet, der overtager kurerfirmaet fra PostNL. Leveringstiden indenfor Europa varierer i de fleste tilfælde fra 3 til 12 dage. Leveringstiden uden for Europa varierer i de fleste tilfælde fra 4 til 30 dage. Du kan finde indikationer af leveringstiderne pr. land på PostNL's hjemmeside.

En række faktorer kan påvirke leveringstiden negativt, for eksempel kan den variere på grund af:

• Lokale helligdage
• Håndteringen i tolden i bestemmelseslandet
• Strejker, naturkatastrofer, kriser, brand, krig, naturkatastrofer, sygdom, udbrud af en epidemi, regeringshandling, energimangel eller afbrydelse af energiforsyningen, storm, generalstrejke, bombetrusler eller andre terror- eller hærværkshandlinger, uforudset politisk eller økonomiske forhold, beslutninger vedrørende udstillingen truffet af ejeren eller operatøren af ​​bygningen, der gør brugen af ​​stedet og/eller udstillingens tilrettelæggelse væsentligt dyrere og/eller umulig, samt alle andre tilfælde eller situationer, der gør brug af lokaliteten og/eller gøre organiseringen af ​​udstillingen væsentligt dyrere og/eller umulig. Eller andre særlige begivenheder, der kan betragtes som force majeure.

Emballage

Smykkerne er forsvarligt pakket i en beskyttende papæske. For at aflaste miljøet genbruges og minimeres emballagematerialer som forsendelseskasser, plastikkugler og lignende. 

Returpolitik

Det kan ske, at du ønsker at returnere en ordre. Måske fordi du ikke kan lide produktet, eller måske er der en anden grund til, at du ikke ønsker hele ordren. Uanset årsagen har du den juridiske ret til at annullere og/eller returnere din ordre op til 14 dage efter modtagelsen uden at angive nogen grund. Med undtagelse af specialfremstillede smykker, komposit- eller personaliserede smykker, smeltede/støbte smykker, smykker med gravering eller smykker valgt til en specifik pasform. Se vores Vilkår og betingelser for alle gældende vilkår og betingelser og information. Alle læder- og rebarmbånd er skåret i størrelse fra rullen og kan af denne grund ikke returneresForsendelsesomkostningerne er dog købers ansvar.

Ved registrering af din fortrydelse/retur skal dette ske på e-mail. Ved din returnering skal du oplyse dit ordrenummer, navn og produkter. Tilbagebetalingen vil kun ske til den konto, du har betalt med. Armbånd skal herefter modtage varen inden for en rimelig frist, som anses for at være 7 dage efter meddelelse om returnering på e-mail. Produkterne skal returneres i den originale emballage, ubeskadigede eller i nøjagtig samme stand som Armbånd sendte dem. Af hygiejniske årsager skal de være ubrugte eller ubrugte og må ikke indeholde parfume eller cigaretlugt eller andre brugsspor. Dette er efter armbånds skøn.

Produkter, der er beskadiget efter levering af Armbånd, vil blive afvist og kan derfor ikke tages tilbage. Det betyder, at produkterne ikke kan returneres. Returforsendelser sendt uden for førnævnte returperiode vil ikke blive accepteret, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Omkostninger og risici ved returnering er for kunden. Returomkostningerne for købere i andre EU-lande varierer fra land til land. Til dette henviser vi til det relevante EU-lands portotakster. Returforsendelser, der ikke er tilstrækkeligt stemplet, vil blive afvist. Portoomkostningerne refunderes kun, hvis der er skader på produktet, som med rimelighed burde være opdaget forud for salget.

Efter kontrol af det returnerede produkt vil du modtage en e-mail inden for rimelig tid. Ved korrekt returnering tilbagebetales det indbetalte beløb til den af ​​dig anvendte betalingsmetode hurtigst muligt og senest 14 dage efter annullering af ordren.

Returneringsmailadresse for at registrere din returnering er info@armbånd24.dk.