armbånd

MENU

Planets armbånd – 8 og 8 mm perler univers

tilgængelighed: På lager

22,95

Vores univers består af utallige stjerner (små skinnende stjerneperler). Og vores planeter indeholder hver deres egen kraft i vores univers. Dette perlearmbånd er sammensat med 11 planetperler og inspirere os på Cosmos. Der er 3 størrelser tilgængelige: 6-8mm, 8-8mm en 8-10mm.

Perlearmbåndet er lavet med elastisk tråd og passer bedst med en håndledsomkreds på 18 cm (17 cm er løst og 19 cm er stramt).

Inkluderet i dette planetarmbånd: Solen, Merkur, Venus, Jorden, Månen, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto.
iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Mercurius er den første planet, du møder, når du forlader solen. Det er derfor ret til den varme side: nogle steder op til 430°C. Merkur har omtrent samme størrelse som vores måne og har også krateret.

Venus er den næste i rækken og den nærmeste planet på vores Jord. Alligevel ligner den ikke rigtig den: atmosfæren består af CO2, det regner svovlsyre og gennemsnitstemperaturen er 350°C.

Jord kommer på tredjepladsen, omkring 150 millioner kilometer fra solen. Den er unik, fordi den er den eneste planet i vores solsystem, hvor der er liv.

Mars er det mest undersøgte objekt i vores solsystem efter Jorden og Månen. Planeten skylder sin røde farve til det rigelige jern, der ruster. Nogle videnskabsmænd har mistanke om, at der engang har eksisteret liv på Mars, og de leder derfor flittigt efter spor.

Jupiter er den største planet i vores solsystem, over 1.300 gange Jordens størrelse. Det er tungere end alle de andre planeter tilsammen. Det er ikke umiddelbart behageligt at bo der, for det stormer altid.

Saturn er bedst kendt for sin ring. Den består af klippestykker og is, der kredser rundt om planeten.

Uranus er en jævn blå planet. Hun er speciel, fordi hun 'ligger på sin side'. Rotationsaksen, der løber gennem nord- og sydpolen, er ikke opretstående, men peger mod solen. Som følge heraf er det varmere på Uranus ved polerne end ved ækvator. Under alle omstændigheder er det ret køligt: ​​gennemsnitstemperaturen er -214°C.

Neptunus er den sidste i rækken, omkring 4.500 millioner kilometer fra solen. De kraftigste vinde i vores solsystem blæser på Neptun: nogle steder op til 2.000 km/t.

De sol er slet ikke noget særligt, selv om man har troet det længe. Der er utallige stjerner i universet, nogle meget mindre og andre hundrede gange større end solen.

Indtil 2006 var der 9 planeter i vores solsystem. Forsvandt en? Egentlig ikke, men Pluto blev "nedgraderet" til dværgplanet, fordi den ikke opfylder den tredje betingelse. Ud over de otte planeter kredser mange mindre himmellegemer med forskellig sammensætning om solen: asteroiderne.

De fire største planeter i vores solsystem – Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun – er "gasgiganter", fordi de for det meste består af tykke gaslag. De små - Merkur, Venus, Jorden og Mars - er "jordlignende planeter", der hovedsageligt består af stenet, fast materiale.