armbånd

MENU

Graver personlig tekst på dit armbånd

Skrevet af Alisha for 51 dage siden

Herrearmbånd med gravering

Leder du efter et herrearmbånd, der passer til dig? Og endnu mere specifikt: a mænds armbånd med gravering? Der er en række ting at overveje, når du køber et armbånd. Armbånd til mænd kommer i alle former, størrelser og materialer. Moderne, et festivallook eller meget cool. Kæmpe udvalg og godt at tænke over forskellige aspekter. Et armbånd giver også personlighed til dit outfit, og du kan fortælle en historie med det. 

Armbånd til mænd gennem årene

Gennem årene er herrearmbånd blevet markedsført i mange former. I 90'erne var det pukaskallerne, der var på mændenes håndled. Armbånd var også inkluderet. Det var plastikarmbånd, som man sådan set kunne vikle rundt om sit håndled. De blev endeligt forbudt i 2004, fordi flere unge blev såret efter at have 'slået' armbåndet. Og kan du huske neonplastikarmbåndene? De lyste op i alle farver. Utallige armbånd i alle farver og størrelser, men armbåndet er ikke forsvundet gennem årene. Armbåndet er et nemt tilbehør at have på. En enkel måde at tilføje det lille ekstra til dit outfit. Et stykke personlighed. Hvordan vælger du det rigtige armbånd? Når du skal vælge det rigtige armbånd, skal du tage en række ting i betragtning. 

1: Pasform og dimensioner

Køber du et armbånd, skal det passe til din statur og have en fin pasform. Er dit håndled lidt tykkere? Så har du et bredere armbånd på. Og har du tyndere håndled, bruger du tyndere og smallere armbånd. Udover bredden skal armbåndet også være behageligt. Ikke for stramt, men heller ikke for løst. Nogle armbånd fås kun i 1 størrelse og passer derfor ikke til alle, fordi hvert håndled er forskelligt. Der er også tykke metalarmbånd, der glider over din arm og også bliver slidt hurtigere. Hvis et armbånd er lidt tungere, skal det sidde godt og stramt. I modsætning til et lettere armbånd, som måske er mere slapt. 1 eller 2 fingre skal passe mellem armbåndet og dit håndled. 

2. Dit udseende

Hvilket armbånd passer til det look og den stil, du ønsker at udstråle? Med et armbånd personliggør du din stil og dit look. Vælger du et armbånd, vil du også gerne have, at det matcher din stil og formidler et budskab. Et tip kan være at holde armbåndet naturligt. Det betyder: naturlige materialer. Armbånd lavet af naturlige materialer kan være lavet af sten, træ eller læder. De holder længe og jo længere de holder, jo pænere ser armbåndet ud. Fordi farven på armbåndet er naturlig, matcher armbåndet næsten ethvert outfit. 

Vælger du et skinnende armbånd, kan det hurtigt se for skinnende ud. Det kan du undgå ved at kombinere metal med naturmateriale. For eksempel er læder en god mulighed. Dette skaber et maskulint udseende. 

Med dit armbånd bærer du et budskab, og folk vil spørge om betydningen af ​​dit armbånd. Vælg derfor et armbånd, der virkelig passer til dig og fortæller en historie. Og en anden ting: Du kan altid tage et armbånd af. Det er måske ikke passende i enhver situation at bære et armbånd eller at tage et andet armbånd på. Et armbånd kan altid nemt fjernes i enhver situation. 

Hvordan bærer du et armbånd?

Det ser altid så nemt ud på sociale medier: et flot billede af en mand med et personligt armbånd. Det virker nogle gange falsk og svært at efterligne. Men faktisk er det: Jo enklere, jo smukkere og bedre. 

Godt tøj og stil handler sammen om balance. Nogle gange er det endnu bedre at være lidt ude af balance. Du kan faktisk tænke på begge dine håndled som et par vægte. Det ene håndled kan så at sige være 'tyngre' end det andet. Dette kaldes 'visuel vægt'. Præcis det samme er kedeligt, men at have alle armbånd på 1 håndled hjælper ikke på vægten. Se dig selv i spejlet og tag det, der føles rigtigt. 

Hvordan bærer du flere armbånd?

Det er nemmest at vælge 1 armbånd. Men hvis du ønsker at bære flere armbånd, kan det være mere af en udfordring. Det ser sikkert pænt ud: nogle armbånd på din arm, men det er meget upraktisk i virkeligheden. Det kan være ekstremt ubehageligt at sidde ved din computer hele dagen. Du lægger armen ned og så er alle armbåndene sådan set i din arm. Hvordan håndterer du flere armbånd? Først skal du vælge 3 eller 4 armbånd, der ligner hinanden. Med samme tema og farver, der matcher hinanden. Vælg ikke armbånd med samme farve eller lavet af samme metal. Det er bedst at gå efter en blanding af materialer og forskellige farver. En idé er for eksempel at bære et perlearmbånd sammen med et læderarmbånd, eventuelt med gravering. Så er det to forskellige materialer, men de går sammen. Du kan også tænke på: en blanding af forskellige stilarter og farver eller en kæde og armbånd der matcher. 

Typer af armbånd til mænd

At bære armbåndet er det nemmeste. Det er sværere at vælge dem. Der findes utallige typer armbånd til mænd. Perlearmbånd er øverst. De er lavet af sten, men også af træ. En fin mulighed for dette er f.eks. natursten lavasten. Det er en vulkansk sten, sort og der er ligesom luftbobler i stenen, hvilket giver en flot effekt. 

Ankerarmbåndet er også et armbånd til mænd. Dette armbånd består af et stykke læder eller en snor, der så at sige er dobbelt og knyttet. Hvis du flytter knuden, kan du justere længden. Fandt du den rigtige længde? Så kan du skubbe ankeret gennem løkken og dit armbånd er klar. Det kaldes et ankerarmbånd, fordi metalspændet minder om et anker.

En anden mulighed er et læderarmbånd. Glat, men med en personlig karakter. Den er fleksibel, holder længe og bliver smukkere med alderen. Det er også nemt at kombinere med ethvert outfit. 

Er du en hård mand? Så passer et stålarmbånd måske til dig. De er lavet af rustfrit stål, hvilket giver dem en hård karakter. Derudover er de slanke og holdbare. Fra simpel til stor og tung; du kan altid klare dig med et stålarmbånd. 

Graveret læderarmbånd Mama and Sister tekst med hjerte og pote

Personligt armbånd med gravering

Der blev allerede talt om et armbånd, der viser din personlighed. Hvad kunne være mere personligt end et armbånd med en gravering? Hvor kvinder kan lide at se yndefulde bogstaver på deres armbånd eller andre smykker, finder mænd bogstaver eller initialer, der passer bedre til dem i en cool skrifttype. I vore dage er det også moderne at bruge romerske tal. Ekstra svært at vælge netop til dette. For eksempel kan du inkorporere dit barns fødsel eller din bryllupsdato i armbåndet. Der er utallige ideer at komme med. 

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice