Hvordan justerer du det medfølgende perlearmbånd?

Der findes specielle knob (skibsknuder) til et perlearmbånd, som du kan bruge til at binde et perlearmbånd fast. Vi skal dog lære dig en metode, som er meget effektiv og nem. Så du hurtigt kan justere dit armbånd uden besvær.

Hvem er denne manual til? Til folk, der har købt et armbånd og ønsker at justere det. Eller til folk, der gerne vil lave deres eget perlearmbånd.

Beaded armbånd krympe eller forstørre?

For du kan aldrig være helt sikker på om dit armbånd passer godt og det er nemt at lave en forkert størrelse med din ordre. Vi inkluderer altid en ekstra kraftig elastisk tråd med din ordre. Hvis du vil justere dit armbånd, er det nemt at gøre.

Nødvendigheder:

  • Saks
  • Perlebakke eller en Tupperware-beholder (så de ikke ruller)
  • Hvis muligt B7000 lim (smykkelim) el neglehærder (kvinder) eller superlim (mænd).

Hvordan kan jeg justere armbåndet?

  1. Beslut først, hvor mange perler du vil tilføje eller fjerne.
  2. klip den nuværende armbånd løst. Og kig først på knappen, der er gemt under linket. Dette vil hjælpe dig med at placere din egen knap. På linket falder det pænt væk og er ikke længere synligt.
  3. Læg forsigtigt alle perlerne i en beholder. Og tilføj eller fjern perler, som du ikke vil bruge.
  4. Start med en tilføje perler. Og når disse alle er trådet, kommer det sidste link til sidst.
  5. Ben 2 normale knapper i begyndelsen af ​​tråden og slutningen af ​​tråden. Sørg for, at den er lidt stram, ikke for løs.
  6. Spørg en anden person rundt om hold armbåndet (så knappen er synlig igen). Stryg lidt her neglehærder på. Og blæs det tørt. (superlim er også muligt, men er ofte lidt aggressivt).
  7. Dit armbånd er klar ! Voila!

 

 

Se også vores smukke perlearmbånd med navnegraveringer!