Siden 1999

Håndlavet i eget studie

Er der nogle spørgsmål? Lad os vide

Lille studie, store ambitioner. Vi besvarer dit spørgsmål inden for et par timer. Eller stil dit spørgsmål direkte i live chatboksen.

(tilbage) adresser

Hertog Willemlaan 23

5961 TK Horst

Kundeservice

085 - 0600355 (også WhatsApp)

info@armband24.dk

info@armbanden.be

Sociale medier

Firma

Handelskammer: 14 11 63 37

moms nr: NL 0022 60920 B65

åbningstider

Mandag til lørdag fra 9:00 til 17:30

Åbent på helligdage undtagen nytår

Om Armbanden™ og Armbanden.be

Armbånd har eksisteret siden 1999 officielt registreret i Holland og Belgien og startede med unikke håndlavede 'armbånd'. Med blandt andet graverbare læderarmbånd til mænd og kvinder og er vokset til en traditionel smykkewebshop inden for dame- og herrearmbånd. I vores eget studie blive smykket skræddersyet. For at give hvert armbånd et unikt udseende og følelse, er vi specialiseret i at designe dit eget armbånd. Din fede armbåndsgave modtages altid unikt gennem gravering og læderbehandlingsteknikker. Vores kollektion består af mere end 600 armbånd på lager med de nyeste trends og designs såsom perler, træ, robuste reb, fotoarmbånd og fingeraftryksarmbånd i rustfrit stål.

Håndlavede smykker siden 1999 fra eget værksted.

Forskellige typer læder

Alt vores 'ægte læder' kommer fra Matera, Italien. Dette gør det ikke kun af højeste autentiske kvalitet, men også robust, bæredygtigt og ansvarligt. Hvis du leder efter et armbånd med en anden type læder, så fortæl os det. Vi viser gerne, hvilke læderremme der findes.

Læderarmbånd