Om Armbanden™ og Armbanden.be

Håndlavede smykker siden 1999 fra eget værksted.

Armbånd har eksisteret siden 1999 officielt registreret i Holland og Belgien og startede med unikke håndlavede 'armbånd'. Med blandt andet graverbare læderarmbånd til mænd og kvinder og er vokset til en traditionel smykkewebshop inden for dame- og herrearmbånd. I vores eget studie blive smykket skræddersyet. For at give hvert armbånd et unikt udseende og følelse, er vi specialiseret i at designe dit eget armbånd. Din fede armbåndsgave modtages altid unikt gennem gravering og læderbehandlingsteknikker. Vores kollektion består af mere end 600 armbånd på lager med de nyeste trends og designs såsom perler, træ, robuste reb, fotoarmbånd og fingeraftryksarmbånd i rustfrit stål.

alle os'ægte læder' er fra Matera, Italien. Dette gør det ikke kun af højeste autentiske kvalitet, men også robust, bæredygtigt og ansvarligt. Hvis du leder efter et armbånd med en anden type læder, så fortæl os det. Vi viser gerne, hvilke læderremme der findes.

Lille studie, store ambitioner

 • Blødt stof

  Få gratis jordfragt på hver
  ordre. Elsker du det ikke? Send det tilbage, på os.

 • Letvægt

  Tilmeld dig Minimog Rewards for at optjene gavekort
  og nyd eksklusive medlemsfordele.

 • Hele dagen komfort

  Vi mener, at det at klæde sig på bør være
  den nemmeste del af din dag.

Verden skal bevæge sig hurtigt for at gøre en meningsfuld
forskel i kampen mod klimaændringer.

En pige skal være to ting: elegant og fabelagtig. Jeg er overbevist om, at der kan være luksus i enkelthed. Jeg ville klæde kvinden, der lever og arbejder, ikke kvinden i et maleri. Det er svært at balancere alting. Det er altid udfordrende. Mine relationer til producenter eller fotografer – det er forhold, der tog årevis. Jeg kan ikke blive suget ind i den kendis-ting, for jeg synes, det bare er barsk. Mit mål er at få de fattige til at se rige ud og de rige til at se fattige ud. Forfængelighed er det sundeste i livet. Jeg tror på, at mit tøj kan give folk et bedre billede af sig selv – at det kan øge deres følelse af selvtillid og lykke. Man kan gemme sig så meget bag teater, og det behøver jeg ikke gøre mere. Jeg ved ikke rigtig, hvordan man laver hverdagstøj.

Vores hold

CHIEF OPERATING OFFICER

Edward Lindgren

MEDSTIFTER

Nado Husa

MARKETING

Kinesisk Afamfuna

Gratis levering

Gratis forsendelse for ordrer over £130

Pengegaranti

Inden for 30 dage for en udveksling.

Online support

24 timer om dagen, 7 dage om ugen

WhatsApp

+ 3185

Dette er overskriftstekst

Fortæl om din service.

Dette er overskriftstekst

Fortæl om din service.

Dette er overskriftstekst

Fortæl om din service.

Retur adresse

Hertog Willemlaan 23, 5961TK Horst