armbånd

MENU

Hestearmbånd kol, blaze og sneb eller hov print

Unikt armbånd med hestemærker. Hvad gør en hest unik? Ligesom mennesker har alle heste og ponyer en unik karakter og udseende. Hos heste og ponyer er markeringerne som en col, blaze og sneb unikke, fordi ingen anden hest og pony har helt de samme aftegninger. Du kan sammenligne det med folks fingeraftryk. Du kan se markeringerne af en hest på en hests hoved. Nogle gange har en hest tydelige og synlige aftegninger, mens aftegningerne hos en anden hest er mindre synlige. Vi graverer dig hestetryk een armbind.
Gravér din hest på et armbånd, for eksempel blisen eller sneb

Andre markeringer. En hest kan også have markeringer andre steder som f.eks. på ben. Derudover kan en hest være anden speciel mønstre i sin pels, som det ses hos brogede heste. Disse markeringer er lige så specielle som markeringerne på hestens hoved! 

Eget unikt armbånd med din hest! Armbåndene i vores sortiment henvender sig til mænd og herrer. Armbåndene i denne kollektion er dog unisex. Det betyder, at armbåndene fra denne kollektion kan bæres af mænd og mænd såvel som kvinder og kvinder. Armbåndet er komplet symboliserer din hest. Vi kan gravere din hests markeringer i et mønster på dit armbånds læder. Vi kan også indgravere din hests navn og/eller fødselsdato. Derudover kan farven på læderarmbåndet minde dig om farven på din hests pels Denne specielle kombination giver os mulighed for at udvikle et specielt armbånd til dig, som du altid tager din hest med.

Et unikt armbånd med print af din hest

Du har sikkert hørt om personlige armbånd med en persons navn, initialer eller fødselsdato indgraveret på dem. Der er også armbånd, hvori nogens foto eller fingeraftryk kan indgraveres. Mulighederne virker uendelige, og du kan ikke gå amok med det. Men på armbanden.nl tilbyder vi noget ekstra. Nemlig vores hestearmbånd med col, blaze og sneb eller hov print.

Hvorfor et armbånd fra din hest

Ligesom mange mennesker har en dyb forbindelse med deres hund eller kat, er der også mange mennesker, der har den samme forbindelse med deres hest. At få lavet en heste armbånd fungerer også som et meget smukt symbol til at huske for eksempel en vundet hestekonkurrence. Det kan du gøre ved at få et foto og datoen for dette unikke øjeblik indgraveret i et armbånd efter eget valg. Den forbindelse du har med din hest er unik, og det kan du helt sikkert vise. Derfor laver vi specielle armbånd, som du altid har din hest med. Grav for eksempel din hests markeringer, navn eller fødselsdato i et armbånd efter eget valg. Du kan selvfølgelig også vælge, hvilken slags armbånd du ønsker for at få graveret din hests unikke egenskab og i hvilken farve du ønsker det. Hos armbanden.nl er det alt muligt, og derfor er det nu du skal designe et smukt armbånd i din hests tegn hos os.

Den unikke side af heste: kol, blaze og sneb

Ingen hest er ens. Alle heste har deres egen karakter og ser bare lidt anderledes ud end resten. Det kan man se på både ponyer og voksne heste ved markeringerne som col, blaze og sneb. De mål, der er på panden af ​​en hest eller pony, kaldes 'kol'. Hver kol ser forskellig ud og derfor har de hver deres navn som prik, kol, dryp kol og nogle hvide hår. De markeringer, der løber fra næseryggen til næseborene, omtales med den generelle betegnelse 'blaze'. Ligesom 'kol'en' findes 'bles' i en række forskellige typer, såsom en stribe, bred blas, uregelmæssig blæs eller hvidt (for) (for) hoved. Endelig omtales markeringerne på næse, næsespids og læber som 'sneb'. Også her gælder det samme som for 'col' og 'bles', at 'sneb'en ser forskellig ud på hver hest. For eksempel har nogle heste en bred sneb, hvid næse, hvide læber, kødpletter eller hvide mundvige. Col, blaze eller sneb kan både adskilles og slås sammen på et hestehoved. Når de er adskilt fra hinanden, er disse markeringer også beskrevet separat fra hinanden.

Gør dit dyrearmbånd lidt mere specielt

Så hver hest har sine egne unikke markeringer, der er synlige på hovedet. Og hvad kunne være bedre end at få disse unikke egenskaber ved din hest indgraveret i et stilfuldt armbånd. På armbanden.nl gør vi dette muligt for dig. Det er op til dig at vælge, hvilke markeringer af din hest du vil have indgraveret i et armbånd, som du kan have på. Du kan for eksempel vælge at få blizen eller sneben indgraveret i et armbånd, men det er også muligt at få indgraveret markeringer et andet sted. Udover at gravere markeringerne kan vi også indgravere fødselsdato eller navn på din hest, så armbåndet bliver helt komplet. Hver markering er speciel, og du kan vise dette med et af vores smukke armbånd, der symboliserer din hest.