armbånd

MENU

Armbånd med natursten, hver sten med sin egen betydning, find ud af, hvilken der passer dig bedst!

Skrevet af Alisha for 01 dage siden

Mænds smykker kan være et kompliceret emne. Mens kvinder kan bære alt fra glitter til nips, er det ikke alle mænd, der føler sig trygge ved at bære mere end en klassiker ring, et ur eller et diskret et ørering.
Der var engang, hvor mænd bar mange smykker. Smykker var et statussymbol. Vikinger smykkede sig med juveler. Konger bar dyre smykker. Næsten enhver vigtig mand i historien besluttede guld of sølv at bære. Der er dog sket et skift i samfundet, hvor mænd holdt op med at bære smykker i et stykke tid. Det ville ikke stemme overens med det oprindelige instinkt og overlevelsestilstand. Det ville forringe "maskuliniteten". Men smykker er langsomt på vej tilbage hos mænd, og det bliver mere og mere normalt igen. Faktisk er det uundværligt at bære et ur eller en klassisk ring. Armbånd bliver også mere og mere populære som modetilbehør til mænd. De udstråler ikke kun æstetik, men også mening, når de kombineres med kreativitet. En anden fordel ved dette smykke er, at det kan bruges til ethvert outfit. Her er nogle ideer til at komme i gang:

 • Armbånd med perler
  Disse armbånd er nemme, raffinerede og elegante. Komfort kommer fra enkelhed og kan bæres med både afslappet og formel påklædning. Armbånd kan indeholde perler, der svarer til en persons stjernetegn. Rudraksha-krystaller er meget brugt i disse armbånd.
 • Armbånd med charms
  Charm armbånd er trendy, fordi de kan personliggøres. Disse armbånd repræsenterer en historie eller noget vigtigt i bærerens liv.
  For at se bedst muligt ud, kan du kombinere charmearmbånd med afslappet påklædning eller med moderigtig formel påklædning. Disse er populair fordi du kan skifte charms i dit armbånd, når du vil. Det er nemt at fjerne dem og ændre det overordnede udseende.
 • Armbånd lavet af sølv
  Armbånd er lavet af mange forskellige metaller, men sølv er et populært valg, især blandt mænd, der bærer dem af religiøse årsager. Du kan også finde citater fra den på disse armbånd geloof eller gravere noget andet personligt.
 • Ædelsten armbånd betydninger
  Det lyder måske mærkeligt at diskutere armbåndenes historie, men deres oprindelse og betydning går langt tilbage i tiden. For at være præcis går det tilbage til 5000 f.Kr. Ædelsten blev føjet til smykker efterhånden som moden udviklede sig, hovedsageligt som en form for udsmykning og dens formodede egenskaber på den levende krop og sind.
  Helbredende krystaller og ædelsten er blevet brugt i hundreder af år.

  Da vores kroppe er meget modtagelige for lydbølger, kan ædelstene absorbere dem kontakt kommer med vores hud for at overføre en strøm af energi ind i vores krop, som kan hjælpe med daglige psykiske og fysiske kampe såsom udmattelse, angst, stress og depression.
  Armbånd blev meget populære i løbet af det tyvende århundrede, og de blev masseproduceret, hvilket gjorde dem mere tilgængelige for den brede offentlighed. Aristokrater bar dem dekoreret med ædelsten for at vise deres rigdom. Armbånd blev lavet til at bære som en talisman i nogle kulturer for at afværge onde ånder.

Virker helbredende sten?

Det var det første spørgsmål, vi stillede os selv, da vi undersøgte dette emne. Det er der ingen videnskabelig dokumentation for, at de gør. Men som med alle ting, der appellerer til en bestemt tro, er deres magt bestemt af, om du tror, ​​de virker eller ej.
Det er ikke tosset at tro, at krystaller og ædelstene har energi og derfor kan hjælpe dig til at lede dit liv i den rigtige retning. Tag for eksempel dit armbåndsur. Vælger du at bære sådan et batteridrevet ur med quartz-urværk, vil det højst sandsynligt holde tiden med en krystal.

Hvordan finder du det perfekte helende armbånd?

Det kan være udfordrende at vælge en ædelsten på grund af dens styrke eller helbredende egenskaber. Brug lidt tid på at undersøge stenenes egenskaber, inden du køber dit næste armbånd. Beslut dig for, hvorfor du vil have det, og hvilke fordele du forventer, at det vil give. Husk, at der ikke er noget hierarki af ædelstene og krystaller, når det kommer til tilbehør. Vælg et armbånd, der appellerer til dine motiver og i sidste ende svarer til den historie, du gerne vil fortælle. Det er selvfølgelig også et plus, hvis det ser godt ud. Tjek de mest berømte ædelstene til helbredende armbånd til mænd nedenfor. Find den, der taler til det, du føler, der mangler (eller som du har brug for meget mere af) i dit liv.

Betydninger af ædelstensarmbånd

Stenene, der bruges til at lave armbånd, er ikke kun smukke, men de har også skjulte kraftfulde helbredende egenskaber. Mens mange sten er gode for det menneskelige sind og sjæl, betragtes følgende som de mest kraftfulde:

 • Ametyst blev normalt båret som en amulet for at afværge onde tanker og tilskynde til indre styrke. Denne juvel er perfekt til når du går igennem en hård tid. Juvelen siges at fremme sindsro og balance.
 • rosenkvarts er en hjertevarm sten, der kan hjælpe med følelsesmæssige problemer og give trøst.
 • Amazonit er en sten af ​​grus og sandhed, og kaldes også håbets sten. Denne levende farvede sten opmuntrer til søgen efter dit sande jeg og hjælper med at overvinde frygten for at blive dømt.
 • Labradorit står for forandring og stimulerer intuition og selvtillid. Denne er for folk, der kan lide udfordringer.
 • jade virker beskyttende. Denne sten blev brugt i gamle asiatiske kulturer til at afværge onde ånder og skader. Det fremmer harmoni, giver visdom og fremmer vitalitet og sindsro.
 • Turmalin til kreativ tænkning. Denne sten stimulerer ens kreative side og tiltrækker også motivation, tolerance, medfølelse og velstand.
 • tyrkisk står for rensning. Når du lider af træthed og alvorlig frygt, kan denne smukke sten hjælpe. Det menes at bringe held og lykke og tiltrække kærlighed.
 • Onyks er en sten af ​​indre styrke og udholdenhed, hvilket gør den til et godt valg for stabilitet. Det er den ideelle sten for alle, der mangler disciplin.
 • Akvamarin står for mod. Denne krystal er kendt som et symbol på sundhed, ungdom og håb. Denne sten ville også være med til at opdage ens indre mod.

Naturstensarmbånd har mange fordele

Folk, der elsker og forstår natursten, er klar over, at hver sten har sine egne unikke egenskaber, adskilt fra de andre. I oldtiden troede man, at naturlige ædelstene havde guddommelige og sundhedsmæssige fordele. Nogle civilisationer brugte sten til at strømme energi gennem kroppen. I dag anerkender mange mennesker fordelene ved natursten.

Alle disse bruges i spirituelle metoder, der fremmer en anden form for helbredelse. For eksempel bruger nogle mennesker specifikke sten til at genoprette energibalancen i vores krop, fremme velvære og give en følelse af mental ro.
Strukturen af ​​stenene vil hjælpe en person med at opnå homeostase i forskellige dele af personens krop, sind og ånd. Sten kan have en dybtgående effekt på mennesker, fordi menneskekroppen består af celler, som kan klumpe sammen med den samme siliciumdioxidsammensætning som krystaller.
Som et resultat kan sådanne sten skabe en vibrationseffekt baseret på fysiske love gennem energioverførsel og flow. På den anden side har hver sten en unik molekylær formel, der kan have forskellige effekter. Ikke overbevist endnu? Giv det en chance og fortæl os det!

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice