armbånd

MENU

Naturstensarmbånd med gravering

Med et naturstensarmbånd er ingen herre- eller damearmbånd ens. Vi omfavner ædelsten perler for deres skønhed og åndelige betydning. Armbåndene er håndlavet i vores Atelier, tidløs og kan nemt kombineres med lædersmykker. Og alt er selvfølgelig dit eget kollektion som ikke er graveret andre steder eller lavet i Holland. Vi har alt på lager.
Udstråle en åndelig udstråling med et personligt graveret naturstensarmbånd

For mange mennesker, der bruger armbånd, er det vigtigt, at armbåndet har et smukt udseende. Leder du efter et armbånd, der både får et smukt og spirituelt udseende frem, kan et naturstensarmbånd være noget for dig. Naturstensarmbånd er velegnede til både mænd og kvinder og har selvfølgelig en personlig betydning. Derfor finder du et armbånd i natursten, der fuldt ud matcher din personlighed og livsstil. Vi sørger selvfølgelig for, at dit personlige naturstensarmbånd er designet med stor omhu og vi får det lavet i hånden på vores værksted og vi bruger kun de bedste materialer af højeste kvalitet.

Hvad betyder et armbånd i natursten?

Som navnet antyder, er et naturstensarmbånd lavet af ædelstene, der indeholder helbredende kraft. Eksempler på ædelstene, der bruges til dette, omfatter rosenkvarts, amazonit, malakit, citrin, sodalit og sort agat. Du finder ikke kun iført natursten i armbånd, men også i andre smykker som f.eks Kæder, ringene en øreringe. At vælge en ædelsten er forskellig fra person til person, fordi alle leder efter en anden effekt og udseende, som han eller hun ønsker at opnå ved at bære naturstenene.

En bølge af positive kræfter fra gamle naturstensperler

Du undrer dig måske over, hvorfor det anbefales at vælge et armbånd i natursten i stedet for en ørering eller ring i natursten. Ved at bære et armbånd med natursten kommer en stor overflade af din hud direkte ind i det kontakt med ædelstenene der er på armbåndet. Ædelstenene har som tidligere nævnt en naturlig helbredende kraft, så de har en positiv effekt på at berolige din krop. Berøring på dit håndled kan sprede en bølge af positiv energi til resten af ​​din krop og bringe hele din krop tilbage i balance. Selvfølgelig vil ethvert naturstenstilbehør give denne effekt til en vis grad, men ikke så meget som et armbånd. For naturstensøreringe er det meget sværere, at ædelstenene ofte ikke kommer i direkte kontakt med huden. For naturstensringe kommer disse i direkte kontakt med huden, men dette er en meget mindre overflade sammenlignet med et armbånd.

Mere positive effekter af naturstensarmbånd

Det kommer ikke som nogen overraskelse nu, at det har mange fordele at bære et armbånd af natursten. Du har allerede læst, at natursten indeholder en helbredende kraft. Hver type natursten er forbundet med et andet chakraområde, som igen er forbundet med et bestemt energipunkt i din krop. At bære en række ædelsten hjælper derfor med at justere dine energipunkter. Derudover er der en række natursten, som fjerner negative påvirkninger fra dig. At bære et naturstensarmbånd fungerer så som en slags barriere mod negative udefrakommende kræfter. Ud over denne spirituelle værdi bidrager det at bære et armbånd af natursten også til dit fysiske velvære. Ædelstene er blevet brugt i årevis i traditionel medicin ud over åndelige formål. For eksempel bruges Rose Quartz til at lindre blodtrykket og Green Jade til at tolerere lungeproblemer. Endelig ser natursten smukke ud, og der er forskellige typer og farver at vælge imellem. Ædelsten bruges af mange mennesker som en del af deres stil, og det vil de også gerne udstråle. Hos armbanden.nl har vi derfor lavet forskellige typer naturstensarmbånd af forskellige typer ædelsten. Uanset om du leder efter et naturligt look med marmorperler eller vil skille dig ud med klare blå ædelstene, så har bracelets.nl noget for enhver smag.