armbånd

MENU

Mest eftersøgte armbånd til mænd i 2022 – Går du efter robuste eller raffinerede?

Skrevet af Alisha for 47 dage siden

Hvis du planlægger at købe et nyt armbånd til dig selv eller at forære en anden, så er det tydeligt, at du bliver forvirret over én ting. Det er, om du skal vælge en robust/stærk til hård og hård brug, eller om du foretrækker et raffineret armbånd.

Hvad ville være de populære valg af armbånd i 2022?

Der er mange muligheder i smykkeserien til mænd for de mest eftersøgte armbånd;

– Stribede, vinylperler eller udskåret (især den med to tigerhoveder på begge sider).
– Flettet læderomslag, lavet af vegetabilsk farvet læder, kunne blive bedre med mere brug og slid.
– Railroad spike cuff, kan bruges hver dag og tilbyder et minimalt, men maskulint look til bæreren.
– Håndlavet, der kommer med en symbolsk betydning.

Armbånd til mænd til foråret
Armbånd til mænd til foråret

– Perlearmbånd kan bæres ved at blande dem med mange andre sølv- eller flettede armbånd designet til mænd, der fås med forskellige teksturer.
– Graverbar lineær slank metalstang.
– Det originale eller imiterede læder med en mat finish med tynde stropper kan give brugeren et behageligt og cool look. Den kan også kombineres med en guldfinish i andre armbånd.
– Slider eller flettet snor til denim-look.
– Slanke metalarmbånd skal give et slankt look til mænds persona og kan gøres mere prangende ved at tilføje dem med mange andre håndbånd.
– Hook Chain, der kan matche med både milde og vilde outfits.

Fuld metal armbånd med magneter

– Du kan prøve en gyldent armbånd med perler som et rudraksha armbånd med guldbelægning på. Det kan hjælpe bæreren til at fremhæve et strejf af klasse til afslappede møder eller dating nogen.
– Kombination af træperler, læder og paracord med kølige toner tekstur kan begejstre enhver.
– Du kan gå med det klassiske perlekædearmbånd med Tiger Eye. Ellers noget, der indeholder de unikke eller nye beaded ædelsten, eller agat beaded. Eller kun et tungt sterlingsølv armbånd flettet med 18k accenter.
– Et forslag til kontorfolk er at kombinere et kronograf-ur med noget som et sølvarmbånd med perler i sorte perler.
– Et udvalg af armbånd inklusive perler og hangar på Mænds håndled giver også et fantastisk udseende.
– Til studentersammenkomst eller ungdomsfester foretrækkes klynge- eller collagearmbånd meget. Man kan også kombinere dem med armbånd for at opnå et kolossalt look.
– Du kan også finde hypoallergeniske, vandtætte og miljøvenlige muligheder.
– Dekorative guldarmbånd kan indeholde hvad som helst. Det kan være et religiøst symbol, et musikalsk symbol, krystal, søhest eller en enhjørning.
– Roseguld er en fusion af moderne hvidguld og traditionelle gule guldmetaller. Guldlegering blandet med kobber. Det er varmere i udseende end hvidguld og ungdommeligt sammenlignet med gult guld. Roseguld er et nyt klassisk metal for dets skønhed, slidstyrke og alsidighed. Deres armbånd virker mere trendy, luftige og lette på håndleddene. Du kan kombinere det med et metalur!
– Almindeligt metal eller ædelsten kan bruges med kædearmbånd lavet med lignende eller forskellige sammenkædede komponenter.

Herrearmbånd til vinter
Herrearmbånd til vinter

Hvad skal man passe på, når man vælger armbånd?

For at købe et armbånd online skal du måle dine håndled godt ved at følge retningslinjerne specificeret i indkøbsbutikken. Som et forslag, efter at have taget mål for din nøjagtige håndledsstørrelse, bør du tilføje et par ekstra centimeter for at få den bedste pasform på dit håndled. Det betyder hverken for stramt eller for løst (det kunne bevæge sig her og der)!

Hvis du har besluttet dig for at købe et robust armbånd, så prøv at blive ved med at følge tingene i dit sind;

  • Armbåndene til mænd skal være maskuline, men ikke for prangende.
  • Kunstneriske og unikke designs kan passe til mænd, der kan bære dem godt på deres håndled.
  • Den skal være behagelig at have på og føles udsøgt. Samtidig ser det ikke ud til at prøve for hårdt eller spille dress-up.
  • De fulde ærmer skal være skræddersyet lidt kortere, når man bruger et med formalerne.
  • Less is more koncept i moderne design. Det kan udtrykke ens personlighed og individualitet med et enkelt design. Du kan bære disse hver dag og skille sig ud på grund af deres forviklinger.
Perlearmbånd til forretningsmænd
Perlearmbånd til forretningsmænd

Hvordan passer man på armbånd?

Du vælger måske de velraffinerede, stjernepolerede raffinerede armbånd frem for alle robuste. Hvis ja, så skal du huske på visse ting for deres vedligeholdelse. Så du kan gemme og bruge dine dyrebare smykker i lang tid;

– Opbevar det i et specialdesignet smykkeskrin, der indeholder fløjl eller en slags stof indeni. En billig alternativ mulighed ville være at bruge en smykketaske i fløjl.

– Vand indeholder nogle mineraler, og svømmebassiner har kemikalier, der kan skade udseendet og følelsen af ​​et armbånd. Så undgå at bære sådan et armbånd, især uden vandtæt garanti, mens du svømmer eller bader.

– Prøv jævnligt at rengøre dit armbånd med en god guldsmedsklud. Vores hud diskrete olier, der kan klæbe på overfladen af ​​sådant tilbehør, som vi bærer i lang tid på vores kropsdele. Du kan endda bruge cirkulær polish mindst to gange om måneden for at genvinde sin glans.

- Undgå at bruge slibemidler eller rengøringsmidler til smykker indeholder visse slags kemikalier i dem. Det kan resultere i at dine yndlingssmykker beskadiges. En ren klud er nok til at gøre arbejdet med rengøring og polering godt.

Forresten, hvis du køber et premium armbånd, behøver du måske ikke bekymre dig om skader. Det er fordi et materiale af god kvalitet ikke vil ødelægge nemt, selvom du bærer dets armbånd på dit håndled 24×7.

Afsluttende tanker

Der er ingen bestemt serie af armbånd til mænd, som man kan sige vil være trending eller i højere efterspørgsel i det kommende år 2022. Der er trods alt mange kategorier af dem. Yderligere er hver af dem også opdelt i underklasser afhængigt af forskellige faktorer.

Først bør du overveje dine behov, før du træffer endelig beslutning. Du kan finde mange populære armbånd i forskellige prisklasser og materialetyper. Det er op til dig! For eksempel, hvis du er en dyreelsker, kan du bestemt ikke lide at bære en lavet af læder.

Hvis du kan vedligeholde dit tilbehør, kan du gå efter den raffinerede mulighed. Ellers, til daglig brug vil en, der er lavet af robust eller stærkere materiale, fungere bedre. Begge vil rocke i de næste kommende år!

Hvis du er forvirret, kan du få flere ideer og forslag fra online shopping sider som Armband Herren. Disse former for tjenester beskæftiger sig med højkvalitets armbånd af forskellig art og behov for, at man klart kan træffe en beslutning.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice