armbånd

MENU

Armbånd med barnets navn

Mens du designer din barnets navn armbånd kan du også vælge at efterlade et symbol graver sammen med dit barns navn. Du kan vælge mellem forskellige symboler såsom hjerter, stjerner eller babyfødder. Du behøver selvfølgelig ikke nødvendigvis have et symbol indgraveret på armbåndet.
Bær altid dit barn med dig med et specielt armbånd

Du har sikkert hørt om armbånd, hvori der kan indgraveres navne. Ikke alene kan du få dit eget navn indgraveret i et armbånd, men du kan også få indgraveret navnet på en du holder af, såsom navnet på dit eget barn. Vil du også have dit personlige armbånd med et navn indgraveret? Så er du kommet til det rigtige sted på armbanden.nl.

Vælg et navn til dit armbånd

At bære sit eget navn på et armbånd er selvfølgelig meget stilfuldt og trendy. Men flere og flere vælger at bære en andens navn med sig. For eksempel vælger rigtig mange at få deres barns navn indgraveret i et armbånd. Der er selvfølgelig rigtig mange muligheder for at få dit barns navn indgraveret i armbåndet. Du kan fx vælge kun at få graveret dit barns fornavn eller både dit og dit barns fornavn. Det er også muligt at få graveret dit barns initialer på et armbånd. På denne måde bærer du altid dit barn tæt på dig med et specielt armbånd.

Den bedste kvalitet til dit barns navnearmbånd

I dag bliver det mere og mere populært at bære et armbånd som tilbehør blandt både mænd og kvinder. Hos bracelets.nl er alle armbånd lavet af materialer af høj kvalitet. For eksempel er de fleste af vores armbånd lavet af læder, træ eller metal. Du kan selvfølgelig også vælge at få lavet dit eget armbånd i en farve efter eget valg, så det helt matcher din stil.

Gør det personligt med et personligt armbånd

Et armbånd er i sig selv en skøn gave at give til nogen. Du kan dog tage dette et skridt videre. Nemlig ved at have et navn indgraveret i et armbånd. Gravering af et navn giver armbåndet et personligt præg og gør det lidt anderledes end et almindeligt armbånd. Hos armbanden.nl kan du få lavet dit eget armbånd med navn og sådan gør du det:

  1. Vælg mellem en af ​​vores forskellige typer armbåndsmodeller, der passer fuldstændig til din stil. Vores sortiment indeholder forskellige typer modeller lavet af forskellige materialer. Så tag et kig på vores sortiment og tag det første skridt i at designe dit personlige armbånd med navn.
  2. Så snart du har valgt en armbåndsmodel, kan design af dit eget armbånd for alvor begynde. Indtast den tekst du ønsker indgraveret på armbåndet i bjælken på vores hjemmeside. Husk at teksten på armbåndet ikke må være for lang. Står dit barns navn på den længere side, kan det være en mulighed at vælge dit barns initialer.
  3. Mens du designer dit armbånd, kan du også vælge at få et symbol indgraveret med dit barns navn. Du kan vælge mellem forskellige symboler såsom hjerter, stjerner eller babyfødder. Du behøver selvfølgelig ikke nødvendigvis have et symbol indgraveret på armbåndet.
  4. Til sidst kan du vælge den skrifttype, som du ønsker, at dit barns navn eller initialer skal indgraveres på armbåndet. På denne måde sætter du det sidste personlige præg på dit armbånd.
  5. Designet af dit personlige armbånd er færdigt! Nu kan du tilføje det armbånd, du har designet, til din indkøbskurv og til kassen. Du kan derefter få dit armbånd tilsendt gratis med PostNL, og det vil være lige ved døren, før du ved af det.