armbånd

MENU

Armbånd til mænd

Læderarmbånd til mænd med navnegravering er stilfulde og fås i forskellige stilarter. Der er mange armbåndsmærker, der har disse armbånd til mænd med forskellige graveringsmuligheder. Det dybtryk udføres hos os af en professionel og kan være i et hvilket som helst bogstav, ord eller sætning.

Disse smykker er specielt til mænd håndlavet med italiensk læder. Dette forlænger levetiden, og du kan give denne gave med tillid.
Læderarmbånd til rigtige mænd

Man siger ofte, at armbånd kun er til Dames er. Sådan er det ikke længere. I dag kan du finde en masse armbånd til mænd. Disse er ofte helt anderledes end armbånd for kvinder. Der er mange læderarmbånd. Lædersmykker ser meget cool ud, og kan også fuldende dit outfit. Hos os kan du vælge sådanne læderarmbånd. Dit eget tekstarmbånd (med f.eks. navne eller ordsprog) kan sammensættes online. Som du sikkert ved, er læder et materiale af høj kvalitet, hvilket betyder, at vores lædertilbehør også har en rigtig god kvalitet.

Moderigtige armbånd til mænd

Det siges ofte, at armbånd og armringe kun er til kvinder og damer. Sådan er det heldigvis ikke længere i dag. I dag kan du finde en masse armbånd til mænd og mænd. Disse er ofte helt anderledes end armbånd til kvinder. Herrearmbånd udmærker sig ved, hvilken type materiale armbåndet er lavet af. For eksempel er det kutyme, at mænd bærer moderigtige reb-armbånd. Der er også forskel på bredden på herrearmbåndene. Mænd har ofte et noget bredere håndled end kvinder. Dette er en fordel for mænd, fordi de kan bære flere armbånd pr. håndled.

Herrearmbånd efter kategori

Vi tilbyder armbånd til mænd og mænd på armbanden.nl. På vores hjemmeside kan du finde mange forskellige typer herrearmbånd. Webshoppen er opdelt i forskellige kategorier, så du hurtigt kan navigere dig frem til den type armbånd, der passer til dig. De næste 12 kategorier er i øjeblikket de mest besøgte: læder armbånd, med gravering (tekst), armbånd med dit eget foto, robust reb, træarmbånd, fingeraftryksarmbånd, perler natursten, magnetiske armbånd, hjemby kort armbånd, hundepote print / kattepoteaftryk, ildstartere og Svensk Fiskehale. Hvis du specifikt leder efter en mænds armbånd med en bestemt farve? Intet problem, vi har også kategorier pr. farve! Vi tilbyder også guld armbånd, sølv armbånd og konstellationsarmbånd.

hver mænd armbånd har sin egen historie

Alle personer i denne verden er unikke, fordi alle har deres egen historie. Hver historie består af en anden historie med mange detaljer. Vi vil gerne indgravere denne personlige historie for dig på mænds armbånd. Har du f.eks. en elsker eller en anden elsket, du elsker højt? Sæt denne navn på dit eget armbånd så alle kan være den person betyder meget for dig! Vi kan gravere alt præcist og knivskarpt for dig på vores værksted med de bedste fagfolk og maskiner. Intet er for skørt eller for meget for os, og vi vil gerne høre, hvad du kunne tænke dig på armbåndet. På denne måde kommer din egen personlige historie til live på armbåndet!

Eget studie siden 1999 i Holland

Du vil sikkert undre dig over, hvordan dit herrearmbånd er lavet. Alle armbånd, der tilbydes på vores hjemmeside, er håndlavede på vores eget værksted. Her har vi alt det nødvendige udstyr til rådighed til at lave dit herrearmbånd. Bare det at have en maskine er ikke nok til at lave et perfekt armbånd til dig. Det er også her, håndværket kommer i spil. håndværk betyder, at den, der udøver faget, har kompetencerne til at kunne levere arbejde af meget høj kvalitet. Kvalitet er meget vigtigt for os, og derfor investerer vi meget tid og positiv energi i vores fagfolk til at lave armbåndene. Os eget studie kan findes på hollandsk jord så vi hurtigt kan levere armbåndet til din dørmåtte!

Gravering af brugerdefinerede armbånd til mænd

På vores eget værksted laver og specialfremstiller vores håndværkere dit armbånd personliggøre ved det gravering af ædelmetal. Under graveringen behandles det rustfri stål med en laserstråle. Denne radius er præcist tilpasset, så din tekst, billede, fingeraftryk osv. er præcist synligt på det rustfri stål. For nylig kan du også kontakte os for gravering på en sort-farvet baggrund! Dette skaber en endnu bedre kontrast mellem din gravering og guldbarrer. Graveringer giver dit armbånd et ekstra touch, der gør armbåndet personligt og specielt.

Læderarmbånd

Armbåndene i vores sortiment har hovedsageligt farver, der er forbundet med naturen. Således har læder armbånd hovedsagelig én Brun, sort of grå nuance. Du kan helt personliggøre disse læderarmbånd til din egen smag. Du kan først ændre farven på lukningen af ​​den guldbarrer Vælg. Derudover kan du få indgraveret tekst to steder, under og over. Derudover kan du få dit symbol indgraveret hos os. Størrelsen på armbåndet er selvfølgelig også vigtig, så det sidder behageligt. Du kan også give denne størrelse videre til os. Ved du ikke hvilken størrelse du er? Du kan nemt måle dette med et målebånd. Under overskriften 'ofte stillede spørgsmål' og 'hvordan måler jeg min armbåndslængde' kan du finde en kort, men komplet forklaring, så du kan lave din egen inden for 1 minut håndledsstørrelse ved godt. Alle har en præference for en anden type skrifttype. Vi tilbyder derfor både noget grovere skrifttyper og yndefulde skrifttyper. Ikke uvæsentligt er armbåndets lædertype. Endelig kan du også tilpasse lædermønsteret efter din smag. Føler du stadig, at mulighederne er utilstrækkelige? Giv os besked med det samme, så hjælper vi dig gerne. Har du for meget valgstress på grund af mulighederne? Selv da hjælper vi dig direkte med dine ønsker.

Træarmbånd til de rigtige mænd

Træarmbåndene har også en farve, som du kan finde i naturen. Vores træ armbånd består af en kombination af ædelmetal og en unik træsort som mahogni, eg og endda det ekstra unikke Zebra træ. Træarmbåndene kan også personliggøres efter din smag! For at være 100% sikker på, at dette træarmbånd er dit håndledsstørrelse du får en gratis armbåndsjustering til en værdi af 7,95 € med hver ordre med et træarmbånd!

Armbånd med perler i natursten

Føl dig forbundet med naturen gennem vores perlearmbånd, der er lavet af natursten. Alle perler er lidt forskellige, så ingen perlearmbånd er ens. Få armbåndet personligt med dette armbånd ved at få linket indgraveret. Vil du foretrække et armbånd med rene perler? Et link er ikke påkrævet. Det perlearmbånd du kan tage på hvert håndled ved at vælge dobbelt eller endda tredobbelt ved bestilling.

Reb armbånd

Gå efter et simpelt men kraftigt reb armbånd at vise din manddom. Vores reb armbånd fås i de smukkeste farver. Vi har også 'brandstarter'! Denne type armbånd er unik på grund af den minikniv, der er i armbåndet. På denne måde kan du skære noget til enhver tid. Lukningen er lavet sådan, at du også kan forbinde eller binde noget. Også med alle reb armbånd er du sikret, at armbåndet passer rundt om dit håndled. Denne armbånd fordi du kan at tilpasse.

Magnetiske armbånd

Mærk kraften i vores smukke magnetiske armbånd. Du kan også personliggøre disse fantastiske armbånd med deres kræfter af en gravering. Du vil også modtage en gratis armbåndsjustering til en værdi af € 7,95 fra os, så din magnetisk armbånd ikke for stramt eller for løst om dit håndled.

Armbånd til mænd gave

Ved du ikke, hvad du skal give til din elskede, partner eller ven? Giv ham en mænd armbånd som gave! Et herrearmbånd er velegnet til at give til enhver tid. Den personlige gravering viser, at du har lagt tid og kærlig energi i det for at skabe et unikt cadeau at give ham. Vælg speciel gaveindpakning for at toppe det hele. Du kan også personliggøre denne gaveæske med din egen tekst efter eget valg.