armbånd

MENU

Armbånd til mænd

Herrearmbåndet med lædergravering er et smukt og unikt smykke lavet af højkvalitets og holdbare materialer. Det er perfekt til alle, der ønsker et stilfuldt og funktionelt herrearmbånd, der holder i mange år fremover.

Læder- og metalarmbånd bliver mere og mere populære mere populær blandt mænd. Disse typer armbånd giver en mand det look, han ønsker, hvad enten det er traditionelt eller trendy. De kommer i mange forskellige stilarter og farver, så der er helt sikkert en, der passer perfekt til din personlighed.
Indgraverede initialer/navne armbånd

Vores guldsmede kan sætte både navne og initialer i graveringsarmbånd. Det er også muligt at indgravere ordsprog og ordsprog på det rustfri stållås og/eller i armbåndets læder. Derudover kan folk vælge at vælge deres egen tekst, der passer til deres identitet. Navne, initialer, ordsprog, ordsprog og egen tekst kan naturligvis også knyttes til kære eller kære som familie, partner og kæledyr.

At bestille læder- og metalarmbånd online er den perfekte måde at få dem hjem hurtigt uden at skulle shoppe eller bekymre sig om at finde det rigtige armbånd i en butik. Mænds læder- og metalarmbånd kommer i en række forskellige stilarter og priser afhængigt af deres materialer og konstruktion. De kan blandt andet laves af kalveskind, rustfrit stål og titanium. Armbånd fås i forskellige farver og kan laves i forskellige størrelser. Metalarmbånd kan også tilpasses med gravering og anden udsmykning. For at bestille et armbånd online skal du blot besøge vores hjemmeside, der er specialiseret i læder- og metalarmbånd. På hjemmesiden finder du en række muligheder og priser på armbånd. Du kan også vælge størrelse og farve på armbåndet, samt forskellige typer læder og forarbejdning.

Tilføj din egen tekst til dit herrearmbånd?

Du spørger måske dig selv, hvorfor skulle jeg det Armbånd til mænd Vælg? Svaret på dette spørgsmål er meget enkelt. Ved (HA) mænds armbånd vi tilbyder smykker af højeste kvalitet til mænd. Du kan personliggøre disse armbånd med for eksempel et navn, din egen tekst, fingeraftryk eller et foto. Efter du har designet og bestilt dit armbånd, behøver du ikke vente længe på grund af vores korte leveringstid (sendes normalt samme dag). Det gør vi til en lav pris, fordi vi mener, at kvalitetsarmbånd skal være tilgængelige for alle. Buddha til buddha armbånd er normalt meget dyre. Vi leverer de samme smykker uden mærket, men med udseende som et BTB smykker.

Kort sagt: hvem vælger et herrearmbånd, vælger det bedste håndlavet hollandsk kvalitet og service til en fair pris! Så ønsker du også et personligt armbånd til mænd? Så tag et kig på vores store udvalg. Og bestil dit armbånd fra vores eget værksted!

Hvorfor armbånd til mænd er en fin tilføjelse

Det er ikke altid let for mænd at bære et smykke. Nogle gange kan det virke forkert eller bare prangende. Derfor ser man ofte mænd holde sig til et ur og ikke bære andre smykker. Det er ærgerligt, for det kan være et fint supplement til et outfit. Heldigvis kan dette i dag også godt kombineres med et ur. Det er vigtigt, at du vælger et armbånd, der matcher din egen stil. Der er masser af forskellige stilfulde herrearmbånd at finde.

Match armbånd til tøjstil

Du kan fint tilpasse et herrearmbånd til din tøjstil og til dit øvrige tilbehør. Du kan for eksempel matche farver med hinanden og sikre den rette kontrast. Tænk på et lækkert lækkert læderarmbånd. Eller et perle- eller stålarmbånd. Alt er muligt. Det er dog vigtigt, at du kun har ét blikfang. Dette forhindrer dig i at fremstå som forkert eller for prangende. Du kan for eksempel kombinere mindre læderarmbånd med et større linkarmbånd.

På størrelse med en mands håndled

Det er rart at bære dine armbånd lidt løst. Generelt er det gennemsnitlige håndled på en mand 22 til 23 centimeter i størrelse. Ved du ikke hvad din størrelse er? Så kan du måle dette med et målebånd. Du gør dette lige over din håndledsknogle. Har du målt dette, skal du så lægge 2 centimeter til. Nu kender du den perfekte størrelse til et armbånd til dit håndled!

Et læderarmbånd

Der findes mange forskellige typer armbånd. Man ser ofte mænd med et læderarmbånd. Det her er forfærdeligt populair. Det er ikke overraskende, for det giver et groft og sejt look.
Jo bredere armbåndet er, jo mere råt udseende. Læder kan også kombineres med mange beklædningsgenstande.

Armbånd er også et smukt tilbehør til mænd

Nu om dage ser man flere og flere mænd, som også bærer smukke smykker. Tidligere var dette anderledes. Det kan stadig virke forkert for nogle mennesker, hvis mænd for eksempel bærer et armbånd. Dette kan så fremstå som forkert eller prangende. De fleste mænd bruger derfor ure, men ikke alle bærer armbånd. Mens du bærer et armbånd, kan det være et godt supplement til en mands outfit. Og dette kan kombineres med et ur. Det er dog vigtigt, at du vælger et armbånd, der virkelig passer til din egen stil. Men i dag er der masser at finde. Så vent ikke længere og se efter et smukt herrearmbånd.

Matcher din tøjstil

Det er rart, hvis du kan tilpasse et herrearmbånd til din tøjstil og andet tilbehør. Match fx farverne på de forskellige smykker med hinanden og sørg for den rette kontrast.
Du kan for eksempel vælge et smukt armbånd med perler, eller et læderarmbånd. Man ser også ofte et stålarmbånd. Det er dog vigtigt, at du kun har ét blikfang. Dette forhindrer dig i at fremstå som forkert eller for prangende. Kombiner fx et stort ledarmbånd med en række små læderarmbånd.

Hvordan måler du din størrelse

For mænd er det rart at bære armbåndet noget løst. Det gennemsnitlige håndled på en mand er omkring 22 til 23 centimeter i størrelse. Ved du ikke hvad din størrelse er? Så kan du nemt måle dette med et målebånd. Start lige over din håndledsknogle og vikl målebåndet rundt om dit håndled. Når du har målt dette, skal du tilføje 2 centimeter. Herefter kender du den perfekte størrelse til et armbånd. Nu kan du lede efter et smukt armbånd, der fuldender dit outfit.