armbånd

MENU

Magnetisk armbånd

Vores magnetsmykker er din specielle ledsager. Det førsteklasses magneter garanterer en langvarig evne til at hjælpe dig med at holde balancen. De fleste af vores magnetsmykker er udstyret med en eller flere neodymmagneter med en styrke fra 1200 Gauss til 5000 Gauss. Den Gaussiske kraft refererer til den Gaussiske kraft pr. magnet. Vores magnetarmbånd indeholder 3 styrker med positive og negative sider. Derudover har magneter på menneskekroppen specielle effekter, fordi magneter har helbredende egenskaber. Se desuden magnetiske armbånd se smuk ud med alle outfits, og dette armbånd fuldender dit look!
Tab dig med magnetiske armbånd

Vores magnetiske armbånd har en kraftig magnetisk effekt. Magnetarmbånd bæres af kvinder og mænd. Magnetiske armbånd er armbånd, der har en kraftig magnetisk effekt på bæreren. Disse armbånd bæres for at balancere kroppen og genoprette harmonien i kroppens organer. De returnerer energi til svage dele af kroppen og styrker svage dele af kroppen. At bære et magnetisk armbånd er en fantastisk måde at forbedre dit helbred på.

Magneterne i et magnetisk armbånd tiltrækker og udstøder blodceller og afbalancerer blodgennemstrømningen i kroppen. Dette forhindrer blodpropper og øger blodgennemstrømningen i venerne og arterierne. Den øgede blodgennemstrømning hjælper med at styrke svage områder af kroppen og giver energi til hele din krop. Magneterne i et magnetisk armbånd tiltrækker også giftstoffer og bringer dine organer i balance. At bære et magnetisk armbånd holder dit sind klart og reducerer stress. Magnetiske armbånd arbejde ved at tiltrække negativt ladede ioner såsom fosfor eller kalium til svage dele af kroppen, såsom nerver eller muskler. Tiltrækningen får disse ioner til at opløses i blodbanen og genoprette balancen i de dele af din krop.

Har magnetiske armbånd gode anmeldelser?

Magneterne i et magnetisk armbånd tiltrækker negativt ladede ioner fra eksterne kilder som mobiltelefonsendere eller elledninger. At bære et magnetisk armbånd styrker svage dele af kroppen, så det kan genoprette et bedre helbred for dig. Magnetiske armbånd har store fordele for mennesker med svage dele af deres krop, såsom knogler, led, muskler, nerver og tænder. Svage pletter kan behandles med magneter, da det at bære et magnetisk armbånd tiltrækker og udstøder nok negativt ladede ioner til at genoprette balancen i hele din krop. Et magnetisk armbånd bringer opbrugte energiniveauer tilbage og genopretter harmonien til svage organer som nerver og tænder. At bære et magnetisk armbånd styrker svage dele er en sikker, effektiv behandling for mange lidelser, herunder gigt, hovedpine, søvnløshed og meget mere!

magnet armbånd mænd & damer

Magnetiske armbånd bruges som medicinsk udstyr til at styrke svage områder af huden, knogler, muskler, nerver, øjne, hår og meget mere! At bære en vil få dig til at føle dig sundere ved at tiltrække sunde ioner til svage steder i din hud eller vener! Det er let at se, hvordan det kan påvirke din positivitet at bære en magnet! Nyd et magnetisk armbånd fra armbanden.nl hver dag

I dag vælger flere og flere mennesker at bære magnetiske smykker. Det skyldes især, at dekorative magneter har et cool og stilrent look og er nemme at kombinere med ethvert outfit. Derudover ser et magnetarmbånd ikke kun super cool ud, men det kan også forbedre dit helbred meget. Hos bracelets.nl tilbyder vi også et bredt udvalg af magnetarmbånd til både mænd og kvinder. Så tag et kig på vores udvalg af forskellige typer magnetarmbånd.

Meget mere end et magnetisk armbånd?

Ved første øjekast ligner et magnetarmbånd intet andet end et almindeligt armbånd, der næsten altid er lavet af kobber. Et magnetarmbånd fungerer dog ikke kun som et stilfuldt tilbehør. Magnetiske armbånd hjælper også, hvis du vil tabe dig. Ja du læste rigtigt. Både mænd og kvinder bærer magnetiske armbånd, fordi de ser moderigtige ud og hjælper med vægttab. De magnetiske armbånd indeholder kraftige magnetiske elementer, der har en effekt på bæreren. Den magnetiske effekt armbåndet har på bæreren hjælper med at balancere kroppen og genoprette harmonien i organerne i din krop. De magnetiske effekter virker direkte på de svagere dele af din krop, så energien i hele din krop vender tilbage.

En hjælpende hånd under vægttab

Vores magnetarmbånd bidrager derfor også til at forbedre dit helbred og endda din vægt. Du undrer dig måske over, hvordan et simpelt magnetisk armbånd kan forbedre dit helbred. Dette skyldes hovedsageligt magneterne i armbåndet. Magneterne sørger for, at dine blodlegemer trækkes til magneterne og frastødes igen. Dette skyldes, at magneterne tiltrækker negativt ladede ioner, såsom kalium og fosfor, til svagere dele af din krop. Det kan for eksempel være visse muskler eller nerver, hvor de negative ioner så optages i blodbanen. Dette afbalancerer blodgennemstrømningen i din krop og holder dit blodtryk omkring en stabil værdi. At opretholde et stabilt blodtryk er afgørende for dit helbred, fordi det forhindrer dit blod i at størkne i venerne og arterierne. Derudover vil du bemærke, at når blodgennemstrømningen i din krop er i balance, restituerer de svagere dele af din krop, og energien vender tilbage til din krop.

Slap helt af din krop med et stilfuldt armbånd

Ved at bære et magnetisk armbånd vil du hurtigt bemærke, at du føler dig meget mere energisk og lider meget mindre af stress. Magneterne i armbåndet tiltrækker også giftstoffer og bringer organerne i din krop tilbage i balance. Dette gør at bære et magnetisk armbånd ideelt til brugere, der lider af svage muskler, knogler, led og/eller nerver. Et magnetarmbånd fungerer også godt ved mindre lidelser som hovedpine, søvnløshed og gigt, fordi det behandler de svage dele af din krop på en sikker og effektiv måde. Selvfølgelig finder du magnetarmbånd i forskellige farver og størrelser på bracelets.nl, så du kan købe armbåndet efter din smag. Vil du tilføje noget ekstra til dit magnetiske armbånd? Så kan du også få indgraveret en tekst eller symbol efter eget valg i armbåndet på armbanden.nl, for at give dit armbånd et personligt præg.