armbånd

MENU

Magnetisk armbånd med kobber, neodym eller keramik

Skrevet af Alisha for 58 dage siden

Leder du efter de bedste magnetiske armbånd til mænd

Leder du efter et armbånd, der passer til dig? Der findes utallige armbånd i alle mulige farver, størrelser og dimensioner. I dag er det også moderne for en mand at bære et armbånd med forskellige outfits. Det kan være en dejlig en sølv armbånd er til en festlig lejlighed men også et perlearmbånd, når du er til fest. Og har du nogensinde hørt om magnetiske armbånd? 

Hvad er et magnetisk armbånd?

Det magnetiske armbånd er en del af en terapi, hvor magneter frigiver stoffer, som derefter optages i blodet. Disse magneter kan have en positiv effekt. For eksempel kan du bære et magnetisk armbånd med neodym eller kobber. Begge dele har en positiv effekt på dit helbred. Magnetiske armbånd kan lyde som et armbånd med alle magneter, men de kan også se smukke ud med et smukt design. For eksempel kan du tilføje Swarovski-krystaller til det. 

Magnetisk armbånd med kobber, neodym eller keramik

Et magnetarmbånd kan bestå af forskellige stoffer og materialer. Med armbåndet med kobber fastgøres små stykker kobber til armbåndet. Folk tror, ​​at gennem kobberarmbåndet kan kobberet optages i blodet gennem huden. Har du fx ledbetændelse eller slidgigt? Så kan det være en mulighed at få glæde af. 

Neodym blev opdaget i Østrig i 1885. Det er et materiale, hvis navn kommer fra græsk. 'Neo' betyder ny og 'didymos' betyder tvillinger. Neodym fjerner skadelige virkninger af stråling, der frigives for eksempel fra mobiltelefoner eller computere. Husholdningsapparater, der udsender stråling, reduceres også af neodym. 

Keramiske magnetiske armbånd har et smukt udseende. De er især attraktive for teenagere, fordi de har smukke farverige armbånd. De keramiske magnetiske armbånd indeholder minusioner og germaniumioner. 

Hvad gør det magnetiske armbånd?

Hvad gør et magnetisk armbånd egentlig? Når du bærer et magnetisk armbånd, får de røde blodlegemer mere energi. På grund af blodets cirkulation optages blodet godt i kroppen. På denne måde kan din krop adskille affaldet fra ilten. Fjernelsen af ​​disse stoffer bringer kroppen i balance. Celler forynges af et magnetisk armbånd, fordi armbåndet stimulerer immunsystemet. Derfor bruges magnetarmbåndet og flere smykker med magneter også til smertelindring. Armbåndet kan reducere eller korrigere fysiske klager.

Nogle gange medfører dette også bivirkninger. Fordi du vil fjerne affaldsstoffer ved at bære det magnetiske armbånd, kan du få hovedpine eller en let fornemmelse i hovedet. Armbåndet kan også have en helbredende effekt på stress og påvirker din koncentration. Nogle gange bruges magnetarmbåndene derfor også til sensitive børn. Du holder dig i energi, og du mister balancen mindre hurtigt. Betjeningen og formålene med at bruge de magnetiske smykker er forskellige for alle og meget forskellige. 

Der er flere opmærksomhedspunkter, som du bør være opmærksom på med de magnetiske smykker. Hvis du er opmærksom på dette, fremmer du effekten. Først og fremmest skal du drikke nok vand. Rådet er at drikke halvanden til to liter om dagen. Ved at drikke nok forbedres iltoptagelsen, og affaldsstofferne kan bedre forlade blodet. 

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice