armbånd

MENU

Bredt læderarmbånd – Multi Brun

På lager, fra eget værksted

32,95

Robust flerlags læderarmbånd med unikke mønstre i læderdele. Hvert armbånd er unikt og indeholder ikke duplikerede mønstre. Størrelsen er universelt justerbar. Armbåndet fås i farverne brun, sort og naturbrun. Det vintage forvitrede look sikrer, at armbåndet ikke skal brydes ind. Dette bliver kun smukkere med tiden.Materiale: Bovint læder (flere lag) Håndledsstørrelse: 17 til 21 cm Læderbredde: 30mm
iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Vores håndværk

Ægte læder er et smukt naturprodukt at se og arbejde med. Vi arbejder på vores eget værksted med kun det bedste læder. For at vide, hvilket læder der er lavet af den bedste kvalitet, ser vi først på læderets oprindelse. Vi ser også på tykkelsen af ​​læderet og selvfølgelig farven. Læderet skæres derefter til i hånden på vores eget værksted. Således er læderarmbåndet lavet af håndværk fra start til slut!

Lær af Italien

Vores erfaring har vist, at italiensk læder virkelig er af den bedste kvalitet. Italiensk læder adskiller sig fra andre typer læder, fordi italiensk læder er mere modstandsdygtigt over for tegn på slid. Italiensk læder kan også bedre tåle slid. Dette giver dig mulighed for at nyde dit læderarmbånd i længere tid. Desuden bliver læder kun smukkere med årene!

Forskellige typer læder

Vi tilbyder forskellige typer læderarmbånd i vores sortiment. Du kan komme til os for armbånd lavet af flettet læder, men også for armbånd lavet af fladt tykt læder. Begge typer armbånd ser fantastiske ud. Hertil kommer læder armbånd har både en glat finish og et noget mere groft udseende. Fordi armbåndene er lavet af læder, har de naturligvis et naturligt look.

Rustfrit stål lukning med dybtryk er muligt

Armbåndene har en rustfri stållås. Denne lås er lavet af premium rustfrit stål. Så du kan gå ud fra, at denne lukning ikke ruster hurtigt. Den rustfri stål lukning i kombination med læderet ser storslået ud!

Smuk gaveæske gaveæske

Læderarmbånd er ideelle at give som gave. Fuldend det ved at give armbåndet i en personlig trææske. Du kan gøre denne boks personliggør med din egen tekst. Lang tekst eller kortere tekst? Vi kan gravere al tekst meget skarpt! Trækassen er inkluderet med en vintage pude. På denne måde vil dit læderarmbånd altid blive taget godt imod!