armbånd

MENU

Læderarmbånd

Læderarmbånd til mænd og kvinder er super fedt nok. Vælg en mørk læderfarve, der gør armbåndet nemt at kombinere med ethvert outfit. Gravér dit unikke armbånd med din egen tekst. Dit læderarmbånd bliver en personlig gave. Med årene bliver ægte læder kun smukkere, fordi det forvitrede look er meget moderne. alle os'ægte læder' kommer fra Utah, USA og Matera, Italien.
Leren armbånd med gravering dit navn eller din egen tekst

vores læder armbånd med gravering zijn håndlavet kun med de bedste materialer. Deres smukkeste læderarmbånd er i deres limited edition samlingerog er håndlavet med omhu. Det samme gælder for læderarmbånd lavet med fingeraftryk of fotogravering. Slutresultaterne er unikke og meget individuelle.

For guldsmeden er ægte læder meget fleksibelt og nemt at forarbejde til snore og armbånd. Læder koster mindre end andre ædelmetalmaterialer, hvilket også gør det overkommeligt. Budget: Du skal selvfølgelig tænke over, hvor meget du vil bruge. Hvis du leder efter designer-læderarmbånd, skal du betale meget for godt håndværk og fremragende kvalitet. Der er stor forskel på et designerarmbånd og et læder ledningsarmbånd som du køber hos en håndværker på vores webshop.

Der findes forskellige stilarter af læderarmbånd. Vi har allerede nævnt, at udvalget af designs er enormt. Der er et valg mellem fladt, tekstureret eller skulptureret læder, forskellige farver, kombinationer med andre materialer, med eller uden ekstra led, i én størrelse eller justerbar, unisex, tilpasningsdygtig... der er ingen grænser for armbåndsdesign.

Sammensæt dit eget læderarmbånd med vores online tilpassede armbåndskonfigurator

Læderarmbånd er et ekstremt alsidigt smykke. Der er så mange stilarter og farver, og de er nemme at have på. Tilgængelige for at passe til ethvert budget, de er en fantastisk tilføjelse til enhver smykkesamling, uanset om du køber til dig selv eller giver som gave.

Dette ægte læder armbånd Amerikansk læder er en fantastisk mulighed for mænd, der ønsker at se stilfulde ud uden at være for prangende. Det fantastiske ved denne læder armbånd til mænd er, at den har et håndsyet lædersymbol, der ser utrolig godt ud på håndleddet. Derudover kan du vælge mellem en sort eller brun farve, så du kan bære den med de fleste outfits!

Buffalo læder er en type læder, der bliver smukkere, jo længere du har materialet på. Skal du købe et armbånd, som du håber at få glæde af i lang tid, bør du også købe et bøffellæderarmbånd. Sådan et armbånd bæres af både unge og gamle. Unge mennesker bærer sådan en bøffel læder armbånd især med deres yndlings jeans og skjorte. Armbåndet ser ungdommeligt og sejt ud. Derudover er armbåndet flettet, så du bærer et smukt smykke om håndleddet. Voksne vil armbind bruge i kombination med jeans og en skjorte eller for eksempel med deres arbejdstøj. Det handler om armbånd, der er smukt klædt på, så de også kan bruges på arbejdet.

Armbånd, som du nemt selv kan sætte på

Læderarmbånd har ofte den ulempe, at en anden skal åbne og lukke låsen for dig. Ikke praktisk, når du tager dit armbånd på om morgenen. Vores armbånd har den store fordel, at du selv kan sætte dem på. Det er fordi der er en magnet lukning er indarbejdet. Låsen fås i flere farver, så du bestemmer, hvordan dit armbånd skal se ud. Læderarmbånd med en magnetisk lukning zijn fedt nok, praktisk og praktisk. En smuk kombination og et armbånd, der holder dig i mange år fremover.

Vores håndværk

Ægte læder er et smukt naturprodukt at se og arbejde med. Vi arbejder på vores eget værksted med kun det bedste læder. For at vide, hvilket læder der er lavet af den bedste kvalitet, ser vi først på læderets oprindelse. Vi ser også på tykkelsen af ​​læderet og selvfølgelig farven. Læderet skæres derefter til i hånden på vores eget værksted. Læderarmbåndet er således lavet af håndværk fra start til slut.

Lær af Italien

Vores erfaring har vist, at italiensk læder virkelig er af den bedste kvalitet. Italiensk læder adskiller sig fra andre typer læder, fordi italiensk læder er mere modstandsdygtigt over for tegn på slid. Italiensk læder kan også bedre tåle slid. Dette giver dig mulighed for at nyde dit læderarmbånd i længere tid. Desuden bliver læder kun smukkere med årene!

Forskellige typer læder

Vi tilbyder forskellige typer læderarmbånd i vores sortiment. Du kan komme til os for flettede læderarmbånd, men også for perlearmbånd som er lavet af perler i kombination med tykt rundt læder. Begge typer armbånd ser fantastiske ud. Derudover kan læderarmbåndene have en glat finish samt et noget mere groft udseende. Fordi armbåndene er lavet af læder, har de et af deres egne naturligt udseende.

Rustfrit stål rustfrit stål lukning

Armbåndene har en rustfrit stål lukning. Denne lås er lavet af premium rustfrit stål. Så du kan gå ud fra, at denne lukning ikke ruster hurtigt. Den rustfri stål lukning i kombination med læse ser storslået ud!

Smuk gave i gaveæske

Læderarmbånd er ideelle at give som gave. Fuldend det ved at give armbåndet i en personlig trææske. Du kan personliggøre denne boks med din egen tekst. Lang tekst eller kortere tekst? Vi kan gravere al tekst meget skarpt! Det trææske inkluderer en vintage pude. På denne måde vil dit læderarmbånd altid blive taget godt imod!