armbånd

MENU

Kobbermagnetarmbånd - Peru

tilgængelighed: På lager

47,95

Virkelig en Topper fra vores kollektion af magnetarmbånd. Kobbers lindrende effekt ved slidgigt og gigt er et hjælpemiddel. Og består af 99.8% kobber og er udstyret med neodium magneter. også reumatisme og slidgigt plager reduceres ved de dobbelte magneter.

Kobberarmbåndet har et meget luksuriøst look, der er velegnet til mænd og kvinder. Så du køber ikke bare dette armbånd til hans eksklusivt design, men også for hans positiv effekt.

Specifikationer
  • Bredde: 15mm
  • Længde: 21,5 cm inkl. metal justeringssæt (værd 7,95 €)
  • Sundhedselementer: Neodiummagneter
  • Materiale: 99% kobber

Design dine initialer armbånd

  • Graveringsinitialer (valgfrit) * 5,00

    Max: 4 tegn

  • Lettertype *

  • Symbol (valgfrit) * 5,00

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Positive effekter på vores krop
Magnet armbånd er unikke i den kraftfulde magnetisk effekt og de har mange positive effekter. Det kan være til strålebeskyttelse, men magneterne virker også anti-inflammatorisk og stimulerer blodcirkulationen. Fordi magnetarmbånd også har en slankende effekt, kan de hjælpe dig med at tabe dig. Under alle omstændigheder har de multimagnetiske kraftfelter i vores magneter en positiv indflydelse på vores krop f.eksn sikre en sund balance.

HANDLING, GRATIS ARMBÅNDJUSTERING: Når du køber et magnetarmbånd, modtager du nu et justering af metalarmbånd til en værdi af €7,95,- cadeau! Som følge heraf magnetisk armbånd som en handske på hvert håndled.

Gravér din egen tekst
I vores sortiment tilbyder vi også magnet armbånd til hvad vi kan gravering med vores avancerede maskiner. Dette giver dit magnetiske armbånd et personligt præg. Du kan bestemmer selv teksten på armbåndet og skrifttype. Vælger du et par søde ord eller en længere tekst? Det er ikke noget problem for os, og vi sørger for, at din tekst står knivskarpt indgraveret. Du kan også få indgraveret et symbol på armbåndet, såsom et hjerte eller et pote aftryk. Er der noget, du vil have, men ikke kan se? Vi hjælper dig straks med din anmodning, hvis du kontakt optag med os!

Gave til ham eller hende
De magnetiske armbånd har en blank finish og har et stateligt udseende. Derudover har magnetarmbåndene en neutral farve. På grund af den neutrale farve passer de magnetiske armbånd til ethvert outfit. Denne type armbånd er også en passende gave at give til ham. Med din egen tekst på viser du, at du har tænkt på ham og værner om hans kærlighed! Vores mest solgte kobber magnet armbånd er også tilgængelig i år.

Andre oplysninger:  Hvis du er gravid, hvis du bruger en pacemaker eller andet medicinsk udstyr, skal du altid rådføre dig med din læge, om det kan give problemer at bære magnetiske armbånd.