armbånd

MENU

Om Armbanden™ og Armbanden.be

Armbånd har eksisteret siden 1999 officielt registreret i Holland og Belgien og startede med unikke håndlavede 'armbånd'. Inklusiv graverbar Leren mænd en dame armbånd og er vokset til en håndværkssmykkewebshop i kvinder og mænd armbånd. I vores eget studie blive smykket skræddersyet. For at give hvert armbånd et unikt udseende og følelse, er vi specialiseret i at designe dit eget armbånd. Gennem det gravering og læderbearbejdningsteknikker bliver dig hårdt armbånd gave altid modtaget unik. Vores kollektion består af mere end 600 armbånd på lager med de nyeste trends og designs som bl.a perlertræ, robust reb, foto armbånd og ædelstål fingeraftryksarmbånd.

alle os'ægte læder' er fra Matera, Italien. Dette gør det ikke kun af højeste autentiske kvalitet, men også robust, bæredygtigt og ansvarligt. Hvis du leder efter et armbånd med en anden type læder, så fortæl os det. Vi viser gerne, hvilke læderremme der findes.

Kontakt- og firmaoplysninger
Hollandsk kundeservice
belgisk kundeservice
Engelsktalende kundeservice
åbningstider

Direkte kontakt? Brug vores chatboks nederst til højre på din skærm.

laver armbånd til mænd af ægte læderhuder
Armbånd med navnegravering b
"Altid lavet med stolthed i vores eget studie"
Returner produkter nemt

Tilmeld altid din returnering først på mail: info@armbånd24.dk

Returomkostninger er for køber. Desværre tilbyder vi ikke gratis returmærker af bæredygtighedshensyn.

Tilpassede ordrer afsendes i gennemsnit inden for 1 til 3 hverdage. Personlige bestillinger, for eksempel graverede eller specialfremstillede smykker, kan ikke returneres. Læs os leveringspolitik.

Ofte stillede spørgsmål

For at være sikker på at du køber et armbånd med vores garanti, kvalitet og håndværk. Er Bracelets™-varemærket blevet aktiveret. Det betyder, at vores armbånd kun er tilgængelige via vores egen webshop.

Varemærker kan slås op i Benelux Trademark Register BOIP (registreringsnummer 1467981). Handelsnavne kan altid verificeres hos Handelskammeret.

Det er meget nemt og enkelt for både mænd og kvinder at måle størrelsen på armbåndet.

Se vores her handleiding

Mulighed 1:
Digital med den gratis app på din telefon: Mit fingeraftryk. Appen er helt gratis til Apple og Android! Dette er den bedste mulighed og giv os en digital SVG-fil. Dette oprettes automatisk til dig i appen. Graveringsprintene med appen er derfor skarpere end med et analogt fingeraftryk.

Mulighed 2:
Lav nemt dit eget fingeraftryk med blyant, tape og papir. Når du er tilfreds, kan du sende den til.

  1. Farv i et sort område med blyanten
  2. Gnid fingeren godt igennem den mørke grafit
  3. Placer din tape tæt mod din finger
  4. Tryk den klæbende tape på papiret (fjern den klæbende tape igen!)
  5. Tag et billede af dette og upload det under bestillingen

 

Se vores forklaringsside for dette. Hvordan du a perlearmbåndssnore. Gør den større eller mindre med vores medfølgende perler og elastisk reb.

Du skal i hvert fald ikke bekymre dig om, at størrelsen ikke passer præcist.

De fleste pakker (med undtagelse af trægaveæsker) leveres som postkasse pakke sendt. Det gør du så ikke at blive hjemme fordi pakken bliver leveret i postkassen. Hvis pakkeuddeleren angiver, at den er leveret, er den i de fleste tilfælde 'leveret til naboerne'. Nogle gange lægges pakker også ved bagdøren. Nogle gange hjælper det at ringe direkte til leveringstjenesten. Disse forbinder dig ofte direkte med postbuddet selv, eller du ringer ham selv tilbage. En første reaktion kan være, at PostNL straks sender dig tilbage til webshoppen. Men spørg tydeligt, om det er muligt at kontakte udbringeren. Vi vil selvfølgelig undersøge for dig, om pakken er væk.

Ja, alle produkter der sendes fra 'Herrearmbånd' indeholder 21% moms på fakturaen. Virksomheder kan kræve momsen tilbage via denne faktura. Hvis der for eksempel er tale om en salgsfremmende gave eller firmagave.

Med de nye europæiske regler fra 1. juli 2021 beregnes momssatsen efter forbrugerens land. Virksomheder kan stadig indtaste det gyldige momsnummer under kassen for at overføre momsen.

Seneste artikler

Vil du vide mere om armbånd? Læs vores blogs