armbånd

MENU

Farverigt Aurora – 8 mm agat perlearmbånd

På lager, fra eget værksted

36,95

Mød skør blonde-agat, en sten af ​​glæde og lykke! Crazy low agate er (som navnet selvfølgelig siger) en agat type. Du kan finde agat mange steder i verden, men denne variant er meget mere unik! Denne muntre sten findes kun i Mexico og især i Chihuahua-området.

Stenen er forbundet med det solrige Mexico. Mange mennesker kalder også denne sten for lattersten of Glade blonder, da hun ofte forbindes med det solrige Mexico og dets festligheder og traditionelle danse. Med en skør blondeagat i lommen er du forsynet med en god portion glæde! Og glem ikke: latter er den bedste medicin!

Design dit perlearmbånd

 • Vælg dit link *

 • Vælg antal lag *

 • Tekst foran * 4,00

 • Toptekst * 4,00

 • Bagsidetekst * 4,00

 • Nederste tekst * 4,00

 • Symbol * 5,00

 • Længde på et 'enkelt' perlearmbånd *

  Beregn selv din unikke og egen størrelse

 • Lettertype *

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Stenens ydre karakteristika

Som du kan se på produktbillederne nedenfor, er Glad ansigt sten bygget op i flere lag. Disse lag kan have forskellige farver, såsom brun, grå, sort og den muntre farve gul!

Giv plads til positivitet i dit liv med skør blondeagat!

Bliver du hængende for meget af negative tanker og vil du give slip på dette lidt mere? Prøv at forbinde med latterstenens positive energi, og hvem ved, du bliver måske inspireret til at se på dig selv og verden med et mere positivt syn! Ved at lære at give slip på de negative tanker lidt mere, har du mere plads til at udvikle flere positive tanker. Dette kan være et godt bidrag til at få mere selvtillid og mindske stress og angst.

Brug dette sjove værktøj til at fylde dig selv med kærlighed

Bær en skør blonde-agat som en hjælp til at reducere vreden lidt mere. Denne sten har en dejlig beroligende effekt og inviterer dig til at reagere og handle mere ud fra kærlighed. Denne sten giver dig også modet til at starte igen!

Positivt sind, positive vibes, positivt liv

Crazy blonde-agat er hovedsageligt forbundet med rodchakraet på grund af dets jordfarver. Stenen minder dig om virkelig at nyde livet og have det sjovt! Når vi ser lidt mere positivt på livet (og denne sten er et rigtig godt redskab til det, for at opmuntre dette mere!), vil du finde en meget pænere og bedre livsoplevelse.