armbånd

MENU

Juveler Amsterdam

Skrevet af Alisha for 59 dage siden

Byen Amsterdam er kendt for mange ting, men måske mest af alt for sine smukke smykker. Juvelerer i Amsterdam har forfinet deres håndværk siden det 15. århundrede, hvor Amsterdam begyndte at opstå som et internationalt handelscenter. I dag er byen hjemsted for snesevis af juvelerer, der hver tilbyder deres egne unikke stilarter og teknikker. Uanset om du leder efter et særligt smykke til at fejre en særlig lejlighed eller blot ønsker at gennemse det udsøgte håndværk i Amsterdams berømte smykkebutikker, vil denne guide hjælpe dig med at finde det perfekte smykke.

Hvis du leder efter noget helt specielt og unikt, så gå direkte til Gassan Diamonds. Dette verdensberømte diamantfirma har handlet med diamanter siden 1845 og var et af de første firmaer i Amsterdam. I deres flagskibsbutik på Dam-pladsen finder du de smukkeste diamantsmykker i verden. Du kan vælge mellem tidløse klassiske designs eller moderne fortolkninger fra førende designere som Chopard og Bulgari – alle prydet med smukke hvide diamanter fra Gassans egne miner.

For noget helt unikt og håndlavet gå til Diamantaire Jeroen Koolhaas. Denne familieejede virksomhed har fremstillet fine smykker siden 1660 og tilbyder en række skræddersyede smykker, skabt ved hjælp af traditionelle teknikker såsom håndgravering og filigranarbejde. Deres studie ligger i nærheden af ​​Anne Franks Hus, så du kan hylde en af ​​Amsterdams mest berømte beboere, mens du turnerer deres smukke kollektion ringene, vedhæng og øreringe blade – alt sammen lavet med omhu af håndværksmestre.

Hvis du foretrækker mere moderne design, så tag til TTV Jewels på Nieuwmarkt, hvor du kan finde et udvalg af moderne stykker designet af TTV Jewels' talentfulde team af unge hollandske designere. Vælg mellem iøjnefaldende Kæder med cubic zirconia-sten eller sarte filigran-øreringe – alt sammen lavet af etisk fremskaffede materialer som f.eks. guld en sølv fra ansvarlige leverandører fra hele Europa. Hvis du leder efter noget helt særligt, så overvej at designe dit eget smykke ved hjælp af TTVs online designværktøj, som giver dig mulighed for at tilføje dit eget personlige præg (såsom gravering), før du sender din egen skræddersyede kreation direkte til butikkens hjemmeside!

Ingen tur til Amsterdam er komplet uden et besøg på De Bazelijke Juwelier – en af ​​de ældste smykkebutikker i byen, der har solgt smukke smykker siden 1763! Beliggende nær Rembrandtplein, har denne lille butik specialiseret sig i antikke smykker, herunder vintage forlovelsesringe (som overraskende nok stadig er overkommelige!) og mere moderne smykker inspireret af Art Deco-design eller georgiske stilarter fra århundreder siden. Her finder du også nogle sjældne ædelstene, som sjældent ses uden for Asien, såsom jade og lapis lazuli, sammen med et udvalg af håndlavet sølvtøj lavet ved hjælp af traditionelle metoder, der er gået i arv i hundreder af år!

Hvis du kan lide antikke lommeure eller ure, bør du ikke gå glip af et besøg på Timeless Antiques & Watches nær Leidsestraat. Her finder du et vidunderligt udvalg af ure lige fra det 18. århundredes franske kaminure til det 20. århundredes schweiziske armbåndsure - alt sammen nænsomt restaureret af ejeren Hans van der Meer, som også tilbyder reparationer og restaurering!

Uanset hvilken slags smykker du kan lide, er der helt sikkert noget perfekt, der venter på dig i en af ​​disse fantastiske smykkebutikker i Amsterdam! Så hvorfor ikke bruge en dag på at udforske denne smukke by, mens du leder efter dit næste specielle smykke? Fra tidløse klassikere til sofistikerede nutidige kreationer; der er virkelig noget for enhver smag her - så forkæl dig selv i dag!

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice