armbånd

MENU

Hvordan passer du på dit herrearmbånd?

Skrevet af Alisha for 58 dage siden

"Vis mig dit armbånd, og jeg vil fortælle dig, hvem du er - sådan noget :-)"

Både til mænd og kvinder laver armbånd vidunderlige smykker. De fanger øjeblikkeligt folks opmærksomhed, da de er meget præsentable og yndefulde. Derudover kan du bære armbånd hver dag, og de er ideelle til enhver begivenhed.

Armbåndsrisici eksisterer døgnet rundt. Alt fra dit kæledyr trækker i det, til det flyver væk ved dit yndlingssportsspil. Armbånd har brug for den største pleje og opmærksomhed, ligesom ethvert andet smykke, for at bevare sin glans.

Ofte afslører dårligt vedligeholdte armbånd meget om dens ejer. Lige så meget som armbånd kunne definere og løfte din stil, kan det lige så godt være nedværdigende og nedværdigende, derfor behovet for dens største omhu. De bedste måder at pleje mænds armbånd på er ofte stillede spørgsmål. Vores generelle tips til pleje af armbånd nedenfor viser dig et par nemme ting, du kan gøre for at holde dit udseende lige så vidunderligt som den dag, vi leverede det til dig, uanset om det er lavet af rustfrit stål, perler eller læder.

 • Opbevar dit armbånd separat 

Dit armbånd, som med andre håndledsstykker, såsom ure og ringe, skal opbevares i et smykkeskrin, etui eller et særligt rum. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, at nogen af ​​brikkerne går i stykker eller ridser. Dette er især vigtigt for alle typer armbånd, i endnu højere grad, perlearmbånd.

 • Sidst ind, først ud 

Denne regel, som den ser ud til at være forholdsvis forudsigelig, er en, der i vid udstrækning ignoreres, måske på grund af at skynde sig om morgenen, før man går til det store møde, eller træthed fra en hård dag. Der er flere utilsigtede grunde til, hvorfor folk udelader denne retningslinje. Dit armbånd eller andre smykker skal være det sidste element, du sætter på din krop for at fuldende dit outfit og burde være det første, du fjerner, mens du skifter tøj eller går i seng. Kropsspray og kosmetiske cremer eller lotion kan potentielt skade dit armbånd efter lang eksponering. På samme måde kan det at tvinge en jakke af med dine armbånd på, strække dit armbånd eller få det til at flyve ud i hjørnet.

 • Sover med armbånd på

Dette må være sket for næsten alle på et tidspunkt. Det er ikke ualmindeligt at glemme og til sidst sove med dine armbånd på. Det er dog dårlig praksis og forkert pleje af dine armbånd, hvis du sover med dem. Før du går i seng, skal du sørge for at tage dine armbånd af, da de sandsynligvis vil vride eller trække.

FJERNELSE AF DIT ARMBÅND: HVORNÅR MAN GØR DET

Det kan være svært at skille sig af med dit armbånd, når du først har fundet dit yndlingsstykke eller et par vigtige stykker, du ofte bruger. Når du har noget på hver dag, bliver det mere bekvemt at have det på i stedet for at tage det af og opbevare det. Men at holde dine armbånd på hele tiden gør mere skade end gavn i det lange løb. Jeg vil nævne nogle tilfælde, hvor vores kunder har forlagt eller beskadiget deres smykker.

 • Træner 

Uanset om du sveder eller bare laver nogle tunge løft, er det super tilrådeligt at fjerne dine armbånd og lægge dem til side. Årsagerne er, at dine armbånd ved et uheld kan blive fanget i noget træningsudstyr og potentielt blive revet fra hinanden. Mens du træner, trækker musklerne sig sammen og udvider sig, hvilket får dit armbånd til at føles ubehageligt eller stramt om dit håndled. Så spar dig selv for stresset og sæt bare dine armbånd til side, mens du dyrker intensive øvelser

 • svømning 

Dette kunne være fristende i høj grad, men du er nødt til at modstå med al din magt! Klor er et af de mest skadelige kemikalier. Svømmebassiner, boblebade og endda nogle rengøringsmidler indeholder klor, som tærer nogle metaller. Efter overdreven eksponering opløses sølv, zink og nikkel væk og efterlader små bobler inde i dit armbånd. Derfor er det tilrådeligt ikke at bære dine armbånd under svømning eller rengøring.

 • Før påføring af plejeprodukter 

Dine armbånd bør ikke bæres, mens du påfører cremer, lotioner eller colognes. Disse er dårlige for dine armbånd, da de har en tendens til at komme ind i revner, tilstoppe låse og belægningsperler.

PLEJETIPS TIL ARMBÅND MED PERLE

Armbånd med perler er et syn at se. Den iboende skønhed af de sten, der bruges i dine perlearmbånd, vil blive bevaret med omhyggelig vedligeholdelse, som også hjælper med at undgå skader. Vores sortiment af perlearmbånd er lavet med ekstremt sjældne og værdifulde sten. Ædelstenene er attraktive og kommer med en række fordele. Her er nogle tips til at bevare sin skønhed og funklende kvalitet.

 • Rengør med en blød klud. Dine ædelstensarmbånd er tillokkende og bliver som sådan båret af mange mennesker dagligt, derfor er det relevant at rengøre dem med en blød klud og varm dråbe vand, mindst to gange om ugen. Rengøring af armbåndet af og til hjælper med at fjerne sved og snavs, der er opsamlet mellem stenene/perlerne.
 • Reducer eksponeringen for sollys - En faktor, der afhænger af ædelstenen. Da ikke alle ædelstene er ens, kan direkte overeksponering for sollys forårsage en lille misforståelse. De ædelstene, vi indsamler og sælger til vores kunder, er sten, der vil ikke mister farve eller falmer under sollys. Sten som jaspis, sodalit, agat, jade og sort obsidian.
 • Korrekt opbevaring. Perlearmbånd skal opbevares i deres eget smykkeskrin eller kabinet. De bør ikke opbevares sammen med andre armbåndstyper, såsom sølv- og magnetarmbånd, da dette kan forårsage ridser på dine perlearmbånd.

PLEJETIPS TIL MAGNETISK/STÅL ARMBÅND

De samme generelle armbåndsregler, som gælder for andre armbåndstyper, gælder også for magnetiske/stål armbånd. En håndfuld har dog brug for en anden omtale, fordi de er så afgørende for denne klasse armbånd. 

 • Undgå klorbaserede pools og saltvand. Mens vi anskaffer og bruger overlegne materialer i fremstillingen af ​​vores magnetiske armbånd, fraråder vi kontinuerlig overdreven eksponering for klorerede pools og saltvand. Virkningerne af klor på stål er ikke øjeblikkelige, men en kumulativ virkning, der bygger op.
 • Undgå at ridse. Den surrealistiske skønhed ved magnetiske/stålarmbånd gør ridser på dette modetilbehør til det allersidste, nogen ønsker. Korrekt rengøring og opbevaring tilrådes.
 • Fjern dem før brusebad, vask eller rengøring. Dine magnetiske armbånd vil ikke øjeblikkeligt blive beskadiget af stænk eller dryp af vand, men vi anbefaler stadig, at du holder dem væk under rengøring eller vask.

PLEJETIPS TIL LÆDERARMBÅND

Læder er et klassisk fashion statement, der bruges til at skabe en række tilbehør, herunder armbånd, bælter, sko, ure, jakker, for blot at nævne nogle få. Ægte læder opfører sig på samme måde som en hud, så behandling af din hud med omhu og opmærksomhed er identisk med, hvordan du skal behandle dine læderarmbånd. 

Her er nogle anbefalinger til vedligeholdelse af dine læderarmbånd: 

 • Undgå udsættelse for overdreven varme. En læderrem har brug for vedligeholdelse og pleje for at holde længe, ​​især om sommeren eller i ekstremt varme situationer, hvor varme, saltvand og sved kan skade den. Det er derfor tilrådeligt at holde dig og dine læderarmbånd væk fra varme steder. Undgå at bruge radiatorer, komfurer eller bål, da den ekstreme varme kan tørre det ud.
 • Hold dine læderarmbånd væk fra fugt. Læder er vandafvisende, men ikke vandtæt. Hvis du bærer et læderarmbånd under bruseren eller under svømning, kan det medføre, at olierne på læderets overflade fjernes, hvilket får læderet til at strække sig ud og tage skade. Skulle der komme vand på dit læderarmbånd, er det første du skal gøre forsigtigt at børste det af. Dup remmen tør med en blød, absorberende klud – skrab den ikke, lad den derefter lufttørre – væk fra direkte sollys.
 • Forstyr læderet. Det mest almindelige smykkevedligeholdelsesråd er at opbevare dine værdigenstande i en plastikpose. Det er dog at placere lædersmykker i plastik ikke anbefales, fordi det vil resultere i, at der vokser meldug på læderet (hvid svamp). Opbevar blot dit læder på et køligt, tørt sted.

Dit læderarmbånd bør ikke lugte, hvis du passer godt på det. Hvis det gør det, har den brug for en grundig rengøring og noget pusterum. Det betyder også, at du bruger det for meget for hurtigt uden at give det en chance for at "ånde".

Giv din læder armbånd en kampchance ved at fjerne den før sengetid og undgå at have den på, når du ved, at du vil svede (som i fitnesscentret).

Sidst men ikke mindst skal du passe godt på dit læderarmbånd. Dette har en betydelig indflydelse over tid og forlænger levetiden på dine læderarmbånd.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice