armbånd

MENU

Hvordan graverer man sit fingeraftryk i et armbånd? De seneste trends for mænd!

Skrevet af Alisha for 54 dage siden

Hvis du ikke har erfaring med at bære armbåndene, så hold det underspillet og enkelt for at undgå at se akavet ud. Undersøg godt! Foretrække en, der kan passe godt til din originale stil, og som skal komplementere den påklædning, du har på, med den.

Hvordan vælger man et armbånd til gravering af fingeraftrykket?

Der er mange måder at bruge/bære armbåndene på udover de mange forskellige stilarter og materialevalg, som de er lavet med og tilgængelige på markedet. Følgende er nogle forslag;

Bred Metal Band – For at opnå et modigt udseende kan mænd bære dette alsidige og stilfulde brede slags metalbånd. Det passer bedst med de formelle. Undgå at bære dem over manchetten, lad det hellere parre med et ur på samme hånd. Du kan vælge et metal, der passer godt til din hudtone, helst en mat finish.

Årsag Bands – Et godt eksempel på denne kategori af armbånd er Livestrong-bandet. Prøv ikke at bære det med nogen form for outfit eller i en længere periode.

Tovsnor og snore – Der er ingen begrænsning på brugen af ​​disse armbånd. Det er fordi du kan parre med dem, som du vil, med eller uden et ur eller i multipler. Det hele afhænger af dit valg! Du kan finde dem i forskellige tykkelser. Et godt forslag ville være at parre en næsten enkelt metalledning, der kan bæres med et ur på formelle outfits. Du kan også bruge dem med afslappet påklædning.

ID-bånd – Hvis du ønsker at fremvise din identitet eller navn eller bare ønsker at opnå et retro-look, bør du prøve disse armbånd.

Læder manchetter – Disse er kendt som klassiske solide eller flettede manchetter. Armbåndene kan mikses og matches til udelukkende at blive brugt sammen med jeans og en t-shirt. Du kan også vælge rock-and-roll dem med skelethoveder i henhold til din stil for at få et robust look.

I sidste ende skal du vælge en stil, der kan få dig til at føle dig godt tilpas, du vil ikke have, at folk lægger mærke til dit armbånd først frem for dig.

Hvordan graverer du dit fingeraftryk i et herrearmbånd?

Vi er alle klar over det fantastiske faktum, at vi er født med en unikt fingeraftryk på hver af vores 10 fingre. Grunden til, at mennesker generelt bruger fingeraftryk som førstevalg inden for biometri. Det er også almindeligt til autentificeringsformål for analfabeter, der bruger deres fingeraftryk.

Overordnet set bør vi ikke overse denne særlige gave og lade andre også indse dens betydning. En imponerende måde at gøre det på er at gravere dit fingeraftryk i et tilbehør som du har på hele tiden eller regelmæssigt. Et godt eksempel på det ville være et armbånd, hvorfor ikke?

Forresten er denne idé allerede i trend blandt forskellige dele af verden. Mænd plejer at trykke deres et eller flere fingeraftryk på et eller flere af deres yndlingsarmbånd. Det er for at tilføje et unikt præg for at fascinere eller imponere andre.

Alle kan gøre det, ja det kan du også! Hvordan? Vi tjekker detaljerne i denne artikel, så fortsæt med at læse til slutningen for at forstå fuldstændig information!

Hvordan får man et armbånd med fingeraftryk?

Følgende er en trinvis kort procedure for køb af et fingeraftryksgraveret armbånd;

Trin-1: Vælg en autentisk, men erfaren online/offline sælger tilbyder fingeraftryksgraverede armbånd. Foretrækker at bestille det online for at udforske en stor samling af armbåndsmuligheder, hvorfra du kan vælge en eller flere for at komme videre.

Trin-2: Indtil nu har du valgt et eller flere armbånd. Du kan se, at der er en mulighed upload fingeraftrykket som du ønsker at gravere på dit armbånd. Hvis du ikke har set nogen for dit valgte produkt, så få det bekræftet ved at anmode om det hos din sælger.

Trin-3: Når dit 'Fingeraftryk' er accepteret til at blive præget på dit valgte armbånd, får du en tidsramme af sælgeren for leveringen. Så vent på, at dit produkt bliver leveret, og hvil. Nyd at bære dit tilpassede tilbehør. Bemærk: Du kan også give gave Indgraveret armbånd med fingeraftryk til en anden ved at nævne hans leveringsadresse ved bestilling.

Hvordan måler man fingeraftryk?

Et vigtigt skridt, som du skal tage dig af, mens du bestiller et indgraveret tilpasset armbånd, er at måle dit fingeraftryk. Du skal sørge for at få det uploadet korrekt på onlinebestillingssiden.

Det virker svært, men det kan gøres på få minutter. Der er forskellige måder at gøre det på, men her er en enkel, hurtig og pæn procedure til dig;

1) Tag en saks, almindeligt papir, cello/gennemsigtigt papirbånd og en scanner.

2) Klip et lille stykke af den gennemsigtige papirtape, der er omkring 1-2 tommer i længden, og sørg for, at din finger ikke bliver hård på den limede overflade.

3) Sæt det forsigtigt på fingeren (som du skal indgravere dit print på armbåndet af) uden krøller eller luftbobler.

4) Brug en anden hånd til at gnide tapen på fingeren godt, så det vil fange dit komplette fingeraftryk ordentligt.

5) Når det er gjort, fjern forsigtigt tapen fra fingeren med din anden hånd. Igen skal den limede overflade af det stykke tape forblive uberørt.

6) Indsæt nu det et stykke tape på almindeligt papir så dit fingeraftryksmærke ikke bliver forstyrret på nogen måde.

7) Scan et tydeligt billede af det pågældende tapestykke fra scanneren, og du vil få en digital kopi af dit fingeraftryk. Yderligere kan du uploade dette til sælgers hjemmeside. Bemærk: Dine tommelfingeraftryk kan muligvis ikke ses korrekt ved at bruge ovenstående trin i det scannede billede. Så foretrækker at påføre lidt blæk på fingeraftrykket og derefter sætte et tape på det. På denne måde vil rillerne på fingeraftrykket blive fremhævet tydeligt mod blækfarven i billedet.

Bottom Line

Mænd kan bære armbånd til enhver lejlighed, begivenhed eller sæson, enten dagligt eller ved bestemte lejligheder. Så uanset hvad din brugssag ville være, kan du få dit fingeraftryksgraverede armbånd.

Du kan sagtens give den til en anden også! Enten med hans, eller dit fingeraftryk på den til minde, eller endda en med fingeraftryk på jer begge. Vælg en autentisk leverandør som Armbånd til mænd.

Det kan give mere beundring og opmærksomhed at prøve noget unikt eller sjældent til dets bærer. En sjov, men fantastisk kendsgerning om armbånd er, at du nemt kan lege med disse herresmykker, som du vil.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice