armbånd

MENU

Matterhorn (Zebrano / Sort) – Træarmbånd

På lager, fra eget værksted

59,95

Vores Matterhorn armbånd har samme egenskaber som Kilimanjaro og er desuden lavet af det specielle zebrano træ. Det rustfri stål her er sort i farven, hvilket er en helt speciel kombination. Matterhorn er bedst sælgende armbånd fra 2022.

Specifikationer
  • Bredde: 14 mm
  • Længde: Justerbar og passer til ethvert håndled
  • Inkl. metal justeringssæt (værd 7,95)
  • Sort rustfrit stål
  • Træ: Zebrano / Zebrawood
iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Har du altid følt dig forbundet med naturen? Forbind med jorden
Træ armbånd zijn trenden i øjeblikket, fordi det er et smukt naturprodukt med et unikt look. Derudover er naturlige materialer såsom træ sjældne, såsom mahogni, eg og endda unikt Zebrano træ. Derfor er vi ekstra miljøbevidste med vores materialer. Alle træarmbånd er lavet af højkvalitets naturlige materialer. Tænk på mahogni, eg og endda unikt zebrano-træ. EN træ armbånd giver dig også følelsen af, at du er forbundet med naturen.

Særlige ønsker? Som en træ-aarmbånd med tekst
Vi vil have dig personliggør armbåndet altså armbåndet den eneste af sin slags er. Træarmbåndet kan derfor graveres med din egen tekst efter eget valg. Du kan endda bestemme tekstens skrifttype. Du kan også vælge at få indgraveret et symbol såsom en node eller et hjerte. Er mulighederne bare ikke, hvad du ledte efter? Vi vil gerne høre, hvad du ønsker, så vi kan opfylde dine behov armbind kan laves specifikt efter din smag! Du kan sagtens kontakt kontakt os via whatsapp-knappen nederst til højre på siden. 

Perfekt til ethvert håndled + gratis armbåndsjustering
Vi synes, det er meget vigtigt, at armbåndet passer til ethvert håndled, så du fuldt ud kan nyde armbåndets skønhed. Derfor sender vi en gratis med hvert træarmbånd justering af metalarmbånd til værdien af € 7,95. På denne måde kan du perfekt selv justere armbåndet, så det hverken sidder for stramt eller for løst. Så du kan overraske enhver mand, ven, onkel eller far med dette unikke træarmbånd!