armbånd

MENU

Hvordan passer du på dit herrearmbånd?

Skrevet af Alisha for 47 dage siden

"Vis mig dit armbånd, så skal jeg fortælle dig, hvem du er - sådan noget :-)"

Armbånd er smukke smykker til både mænd og kvinder. De tiltrækker straks folks opmærksomhed, fordi de er meget præsentable og yndefulde. Derudover kan du bære armbånd hver dag, og de er ideelle til enhver begivenhed.

Armbåndsrisici eksisterer døgnet rundt. Alt fra dit kæledyr, der hiver i det, til armbåndet, der flyver af under dit yndlingssportsspil. Armbånd, som ethvert smykke, kræver ekstrem omhu og opmærksomhed for at bevare deres glans.

Dårligt vedligeholdte armbånd afslører ofte meget om ejeren. Lige så meget som armbånd kan definere og løfte din stil, kan de også være nedværdigende og nedværdigende, derfor er det nødvendigt at bevare dem bedst muligt. Den bedste måde at vedligeholde mænds armbånd på er et ofte stillet spørgsmål. Vores generelle tips til pleje af armbånd nedenfor viser dig et par enkle ting, du kan gøre for at holde dit armbånd til at se lige så smukt ud som den dag, vi leverede det til dig, uanset om det er i rustfrit stål, perler eller læder.

 • Opbevar dit armbånd separat 

Dit armbånd, ligesom andre håndledsstykker såsom ure og ringene, opbevares i et smykkeskrin, etui eller et særligt rum. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om, at en af ​​brikkerne går i stykker eller bliver ridset. Dette er især vigtigt for alle typer armbånd, og endnu mere for perlearmbånd.

 • Sidst ind, først ud 

Denne regel, hvor forudsigelig den end kan virke, bliver ofte ikke fulgt, måske fordi man skynder sig til det vigtige møde om morgenen, eller fordi man er træt efter en hård dag. Der er flere utilsigtede grunde til, at folk ignorerer denne retningslinje. Dit armbånd eller andet smykke skal være det sidste du sætter på din krop for at fuldende dit outfit og skal være det første du tager af, når du skifter eller går i seng. Kropsspray og kosmetiske cremer eller lotioner kan beskadige dit armbånd efter lang tids eksponering. At tage en jakke af med dine armbånd på kan også strække dit armbånd eller få det til at flyve ind i hjørnet.

 • Sov med armbånd på

Dette må være sket for næsten alle. Det er ikke ualmindeligt at glemme og ender med at sove med dine armbånd på. Det er dog dårlig praksis og dårlig pleje af dine armbånd, hvis du sover med det på. Tag dine armbånd af inden du går i seng, da de sandsynligvis vil vride eller trække.

FJERNELSE AF DIT ARMBÅND: HVORNÅR BØR DU GØRE DET

Det kan være svært at sige farvel til dit armbånd, når du først har fundet dit yndlingsstykke eller et par essentielle ting, som du ofte har på. Hvis du har noget på hver dag, er det mere praktisk at have det på i stedet for at tage det af og lægge det væk. Men at holde dine armbånd på hele tiden gør mere skade end gavn i det lange løb. Jeg vil nævne et par eksempler på tilfælde, hvor vores kunder har mistet eller beskadiget deres smykker.

 • At træne 

Uanset om du sveder eller bare løfter noget tungt, kan det varmt anbefales, at du tager dine armbånd af og lægger dem til side. Årsagen til dette er, at dine armbånd ved et uheld kan blive fanget i træningsudstyr og potentielt gå i stykker. Under træning kan musklerne også trække sig sammen og udvide sig, hvilket gør dit armbånd ubehageligt eller stramt om dit håndled. Så spar dig selv for stresset og læg bare dine armbånd til side, mens du laver intense øvelser

 • Svømning 

Dette kan være meget fristende, men du skal modstå det med al din magt! Klor er et af de mest skadelige kemikalier. Svømmebassiner, boblebade og endda nogle rengøringsmidler indeholder klor, som tærer nogle metaller. efter overeksponering sølv, zink og nikkel opløst og små bobler forbliver i dit armbånd. Det er derfor tilrådeligt ikke at have dine armbånd på under svømning eller rengøring.

 • Før påføring af plejeprodukter 

Bær ikke dine armbånd, mens du bruger cremer, lotioner eller cologne. Disse er dårlige for dine armbånd, fordi de har tendens til at revne, tilstoppe låse og dække perler.

PLEJETIPS TIL PERLEARMBÅND

Armbånd med perler er en fryd for øjet. Den iboende skønhed af de sten, der bruges i dine perlearmbånd, vil blive bevaret, hvis du plejer dem omhyggeligt. Dette vil også hjælpe med at forhindre skader. Vores udvalg af perlearmbånd er lavet med ekstremt sjældne og værdifulde sten. Ædelstenene er attraktive og har et væld af fordele. Her er nogle tips til at bevare skønheden og den funklende kvalitet.

 • Rengør med en blød klud. Dine ædelstensarmbånd er lokkende og bliver som sådan båret dagligt af mange mennesker, derfor er det relevant at rengøre dem mindst to gange om ugen med en blød klud og en varm dråbe vand. Rengøring af armbåndet fra tid til anden hjælper med at fjerne sved og snavs, der har lagt sig mellem stenene/perlerne.
 • Begræns eksponeringen for sollys - En faktor, der afhænger af ædelstenen. Da ikke alle ædelstene er ens, kan direkte overeksponering for sollys forårsage let misfarvning. De ædelstene, vi indsamler og sælger til vores kunder, er sten, der ikke mister deres farve eller falmer under påvirkning af sollys. Sten som Jaspis, sodalit, agat, jade og sort obsidian.
 • Korrekt opbevaring. Perlearmbånd skal opbevares i deres eget smykkeskrin eller skrin. De bør ikke kombineres med andre typer armbånd, såsom sølv og magnetiske armbånd, da dette kan ridse dine perlearmbånd.

PLEJETIPS TIL MAGNETISK/STÅL ARMBÅND

De samme generelle armbåndsregler, som gælder for andre armbåndstyper, gælder også for magnetiske/stål armbånd. Der er dog et par stykker, der fortjener en anden omtale, fordi de er så afgørende for denne klasse af armbånd. 

 • Undgå klorbaserede pools og saltvand. Selvom vi bruger overlegne materialer i fremstillingen af ​​vores magnetiske armbånd. Vi anbefaler dog ikke løbende at udsætte dem for klorerede og saltvandsbassiner. Klorvirkningen på stål er ikke øjeblikkelig, men kumulativ og opbygges.
 • Undgå ridser. Den surrealistiske skønhed ved magnetiske/stålarmbånd gør at ridse dette modetilbehør til det sidste, nogen ønsker. Korrekt rengøring og opbevaring anbefales.
 • Fjern dem før brusebad, vask eller rengøring. Dine magnetiske armbånd bliver ikke umiddelbart beskadiget af stænk eller vanddråber, men vi anbefaler stadig at holde dem af vejen, når du rengør eller vasker.
SÅDAN PLESER DU ARMBÅND TIL MÆND
magnetiske/stål armbånd

PLEJETIPS TIL LÆDERARMBÅND

Læder er et klassisk modestatement, der bruges til alle slags tilbehør såsom armbånd, bælter, sko, ure og endda jakker, for at nævne nogle få. Ægte læder opfører sig som hud, så at behandle din hud med omhu og opmærksomhed er identisk med, hvordan du skal behandle dine læderarmbånd. 

Her er nogle anbefalinger til vedligeholdelse af dine læderarmbånd: 

 • Undgå udsættelse for overdreven varme. En læderrem har brug for vedligeholdelse og pleje for at holde, især om sommeren eller i ekstremt varme situationer, hvor varme, saltvand og sved kan beskadige remmen. Det er derfor tilrådeligt, at du og din læder armbånd hold dig væk fra varme steder. Undgå at bruge radiatorer, komfurer eller bål, da den ekstreme varme kan tørre det ud.
 • Hold dine læderarmbånd væk fra fugt. Læder er vandafvisende, men ikke vandtæt. Hvis du bærer et læderarmbånd under bruseren eller mens du svømmer, kan det fjerne olierne på overfladen af ​​læderet, hvilket får læderet til at strække sig og blive beskadiget. Skulle der komme vand på dit læderarmbånd, er det første du skal gøre forsigtigt at børste det af. Dup båndet tørt med en blød, absorberende klud - skrab ikke - lad derefter lufttørre - ude af direkte sollys.
 • Opbevaring af læderet. Det mest almindelige smykkeplejeråd er at opbevare dine værdigenstande i en plastikpose. Det frarådes dog at lægge lædersmykker i plastik, da der kan vokse mug på læderet (hvidskimmel). Opbevar blot dit læder på et køligt, tørt sted.

Dit læderarmbånd må ikke lugte, hvis du passer godt på det. Hvis det gør det, har den brug for en grundig rengøring og noget pusterum. Det betyder også, at man skal have den på for meget og for tidligt uden at give den en chance for at "ånde".

Give dig læder armbånd en chance ved at tage den af, inden du går i seng og ved ikke at have den på, når du ved, at du kommer til at svede (som i fitnesscentret).

Sidst men ikke mindst skal du passe godt på dit læderarmbånd. Over tid har dette stor indflydelse og forlænger levetiden på dine læderarmbånd.

Tjek flere af vores blogs:

Armbånd til mænd med GPS-koordinater indgraveret i armbåndet: https://armbanden.nl/armband-mannen-met-gps-coordinaten-in-de-armband-gegraveerd/

Top 10 reb armbånd til at sammensætte selv: https://armbanden.nl/top-10-touw-armbanden-om-zelf-samen-te-stellen/

Lav dit eget personlige rebarmbånd? Hvilke farver er der?: https://armbanden.nl/kleuren-touw-armbanden/

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice