armbånd

MENU

Herresmykker til rigtige mænd

Skrevet af Alisha for 55 dage siden

Med indflydelsesrige figurer, der i stigende grad pryder smykker i de senere år, er det ingen overraskelse, at mænds smykker er en af ​​de største trends for 2022. På trods af at have eksisteret i århundreder, mænds smykker trend og blive en væsentlig del af enhver stil. målrettet herregarderobe.

Med stigningen i popularitet og efterspørgsel efter smykker til mænd, spekulerer du sikkert på, hvor du skal starte. Det er ingen hemmelighed, at mænd ofte viger tilbage fra accessories, så denne nye trend kan virke lidt skræmmende, men det er det, vi er her for! I denne blog hjælper vi dig med at forstå, hvordan du vælger de rigtige herresmykker, hvordan du styler det, og hvornår og hvor du skal bære det.

Læs videre for at få alle vores største smykketips til mænd for det kommende år, og sørg for, at du er klar til at tackle den seneste herremodetrend.

Hvilke smykker til mænd er på mode?

Først skal vi grave lidt dybere ned i trenden og forstå, hvilke herresmykker der er trending, før vi vælger de rigtige smykker til dig.

I modsætning til de nyere stilarter af mænds smykker, er den nuværende trend maksimalisme, hvilket betyder, at jo større og dristigere, jo bedre. Kombiner smykker, køb store stykker og vær ikke genert. Hvis du er ny til at bære herresmykker og ikke ønsker at være så højrøstet, er en af ​​de bedste måder at omfavne denne trend at købe mindre/tyndere stykker og stable dem oven på hinanden. På denne måde kan du tilføje lag og definition, uden at det bliver for mærkbart.

Med den minimalistiske trend ser vi, at det er vigtigere, hvordan du bærer det, end hvad du har på. Vi har set kendisser bære alt fra delikate lagdelte perlekæder til tykke. Kæder, mænds halskæder med perler til hundemærker. Uanset hvad du har på, så længe det er vovet, går alt.

For dem, der bare begiver sig ind i en verden af ​​mænds smykker, kan mere traditionelle stilarter være at foretrække frem for nogle af de mere edgy looks, vi har set hos A$AP Rocky. Kombiner disse traditionelle stilarter med lag, og du har perfekt nået den minimalistiske trend.

Populære herresmykker

I armbånd ser vi salget stige for traditionelle stilarter, hvor mænd vælger deres klassiske halskæder og læder armbånd at kombinere.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice