armbånd

MENU

Guld armbånd til kvinder og mænd

Guldarmbånd til mænd og kvinder er elegant designet. Denne guld armbånd Vil blive leveret med eller uden personlig gravering. Armbånd med guldkanter eller fuldguld kan leveres (læs artikelbeskrivelsen med hvert armbånd). Guld armbånd du kan efterbetaling med Klarna og Afterpay.
Guldarmbånd til kvinder: Kunsten, der omfavner dine håndled

Fint udformede guldarmbånd, der omfavner kvinders håndled, er en almindelig begivenhed. Så populair er guldarmbånd blandt kvinder. Hos Armbånd forstår vi, at moderne kvinder er ekstra forsigtige med, hvad de binder om deres håndled. For at imødekomme de skiftende trends og modebehov hos kvinder omkring os, har vi en fantastisk kollektion guld damearmbånd sammensat. Fra de smukt udformede guldarmringe til smagfuldt designede religiøse stykker, vi har guldarmringe i ethvert tænkeligt design.

Guldarmbånd til kvinder: En charmerende historie

I det gamle Egypten blev guldarmbånd brugt som dekorativt tilbehør, og i det gamle Kina blev guldarmbånd med dyre- og naturmotiver meget brugt. Det var i det syttende århundrede, at europæiske kvinder begyndte at bruge armbånd som et almindeligt tilbehør, og det tyvende århundrede var vidne til genoplivningen af ​​charmearmbånd fra sølv og forgyldt messing. Fra Cleopatra til dronning Elizabeth og fra Marilyn Monroe til Michelle Obama, guldarmbånd prydede og pryder stadig manges håndled.

Guld damearmbånd: Armbåndene rører ved

Hos Armbånd bringer vi dig guldarmbånd til kvinder, der skiller sig ud fra resten. Disse spektakulært designede guldarmbånd kommer i en utrolig prisklasse, og vi har særlige tilbud på udvalgte stykker. Hvis du planlægger at købe guldarmbånd til kvinder, er Armbånd stedet, og nu er det tid. Tag et kig på vores populære varer designet i overensstemmelse med tidens modetrends.

Armbånd med et gyldent blomstertema

Blomster smykkedesign går aldrig af mode, og vi tilbyder elegant designet guld dame armbånd i 18kt og 22kt guld. De populære armbånd med blomstertema er Dutiful Hibiscus-armbåndet, Blossoming Beauty-armbåndet og Floral Ambrosia-armbåndet.

For dem der elsker dyremotiver på deres guldarmbånd, præsenterer vi Blue Bird kollektionen som består af Osane Armbåndet, Ivah Armbåndet, Milena Armbåndet, Amanda Armbåndet og Kirstine Armbåndet. Disse armbånd er lavet af 18kt guld og er dekoreret med smukke diamanter.

Guldarmbånd er virkelig lavet af 18 karat guld

Hvis du vil bære dine symboler på tro med stil, har vi den mest eftertragtede samling af religiøse armbånd. Mahadeva-armbåndet, Om Raksha-armbåndet og Nami Om-armbåndet er lavet af 22kt guld, mens Damaris-korsarmbåndet og Ariel-korsarmbåndet er diamantbeklædte armbånd i 18kt guld.

Guldarmbånd med flere sten

Vores charmerende 18 karat multi-sten serie består af nogle af de mest eftertragtede ornamenter. The Loving Rose Armbånd besat med diamant og rubin er en smukt udformet genstand. Being Together armbåndet er dekoreret med diamant og pink safir. Magnifique-armbåndet, et smukt stykke i kollektionen, er dekoreret med citrin, ametyst og diamant.

Hos Armbånd tilbyder vi kvalitetsprodukter til overkommelige priser. En faktor, der hjælper os med at vinde vores kunders tillid, er prisen på vores guldarmbånd til kvinder. Vi tilbyder de lavest mulige priser og eksklusive tilbud sammen med en lokkende kollektion af guldarmbånd til kvinder. Når du køber guldarmbånd til kvinder online hos os, skal du vælge vores prøveløsning til hjemmet (Klarna eller Afterpay), så du kan se og bære smykket, inden du foretager købet.