armbånd

MENU

Svensk hale – Grøn blå rød hvid

På lager, fra eget værksted

18,95

Svensk fiskehale (håndlavet armbåndsdannelse) fra paracord is justerbar for den korrekte pasform. Reb armbånd er unisex og passer derfor perfekt til mænd og kvinder på grund af det justerbare element.
iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

'Stærkt' vævet reb
De Svenske fiskehalearmbånd er lavet af paracord. Paracord er en type reb, der er superstærk. For eksempel er denne type reb tre gange stærkere end standard nylonreb. Det er derfor logisk, at paracord bruges hos NASA og af bl.a militær. Den store fordel ved paracord er, at denne slags reb-armbånd holder længere end læder armbånd. I dag er det paracord en stor hype i Amerika, Europa og også i Holland. Man ser den slags reb mere og mere i gaderne. De svenske fiskehalearmbånd er dog flettet på en speciel måde for at skabe et smukt vævet mønster.

Let justerbare reb armbånd
Det er meget nemt at lave den svenske fiskehale justerbart reb armbånd til din perfekte størrelse. Du kan trække i snoren, så armbåndet kan gøres både strammere og løsere. På denne måde passer dette reb-armbånd perfekt til ethvert håndled!

Farverige mønstre
I vores sortiment fås de svenske fiskehalearmbånd i forskellige farver. Af natur har denne type armbånd et naturligt udseende. Ved at væve forskellige farver sammen, kan du nemt kombinere dette armbånd med din tøjstil. Desuden har vi i øjeblikket specielle reb armbånd i vores katalog! Denne slags armbånd kaldes 'Dessert'. Det særlige ved dette armbånd er, at det minder om huden på en slange. Et andet populært armbånd er Svensk Hale - Brun blå grå. Dette er et smukt armbånd at se, og skønheden ved dette armbånd beundres af alle!

Fed gave eller som en langtidsholdbar gave
Vi elsker at give og modtage gaver fra andre mennesker, vi elsker. Det svenske Fishtail-armbånd er et hårdt et gave til ham og det vil se godt ud på ham. Disse armbånd er velegnede til alle hudtyper. Du kan give ham dette armbånd på et hvilket som helst specielt tidspunkt som på din særlige dag!