armbånd

MENU

Graver armbånd

Din egen personlige armbånd med gravering er lavet i vores eget Atelier siden 1999. Læderet kan graveres, men det rustfri stålled kan også tilpasses helt efter dine egne ønsker. Altid gerne din egen tekst eller kærlighedssymbol vil du have på dit armbånd? Vi kan også gøre dig fingeraftryk eller foto placeres på graveringsarmbåndene.
Armbånd med graveringer

Det kan man ikke benægte armbånd at være tidløs. Du kan også kombinere dem med en masse styles – du kan have dem på i løbet af ugen, men også når du skal til fest eller har et møde. Og ved du, hvad det bedste ved et armbånd er? Du kan få et armbånd personliggøre! Du kan få indgraveret et armbånd på mange forskellige måder og i forskellige stilarter. På den måde kan du lave et armbånd, der passer perfekt til dig eller give et specielt armbånd i gave til en, der står dit hjerte nær.

Ønsker du at gravere et armbånd, skal du naturligvis først vælge den rigtige type armbånd. Du kan købe forskellige typer armbånd som f.eks læder armbånd eller metalarmbånd. Hvordan du graverer dit armbånd vil afhænge af hvilken type armbånd du vælger! Du skal også have et godt design i tankerne. Du kan fx sætte et ord, navn eller lille tegning i et læder el metal armbånd laten gravering. Du kan også vælge at personliggøre et armbånd med et fingeraftryk! 

Så hvis du leder efter en unik og personlig gave, kan graverede armbånd klart anbefales. Og hvis du vil købe nogle til dig selv, så sørg for at læse videre for at finde ud af, hvilke typer graverede armbånd der findes! 

Armbånd med lædergravering – Graver i læderet

Leder du efter en måde at tilføje noget personligt flair til dine armbånd kollektion at tilføje? Så se vores udvalg af læderarmbånd med gravering! Uanset om du leder efter en simpel inskription til minde om en særlig lejlighed eller noget mere indviklet og detaljeret, så har vi dig dækket. Og fordi læder er et naturligt materiale, der udvikler sine egne unikke markeringer over tid, vil dit armbånd se endnu bedre ud med tiden! 

Læderarmbåndene fås i mange forskellige designs og farver. For eksempel er der armbånd i den sort eller i den brun og disse armbånd kommer med forskellige karakterer og mønstre i læderet. Der er noget for enhver smag, og du kan bestille et armbånd til enhver lejlighed! Fortæl os, hvad du vil have indgraveret på dit læderarmbånd i dag! 

Navn indgraveret på armbåndet

Leder du efter den perfekte gave til den særlige person? Hvorfor efterlader du ikke deres navn på et pænt navn graveringsarmbånd

Armbånd, som du kan gravere et navn på, kommer i forskellige former, størrelser, stilarter, farver og designs. Så det er meget nemt at finde det perfekte armbånd. Uanset om du leder efter et klassisk graveret armbånd eller et armbånd med noget ekstra flair: vi har det! Ikke nok med at dit navn kan indgraveres på armbåndet, du kan også tilføje et flot foto eller et fingeraftryk at gravere. Bare fortæl os, hvilket navn du vil have indgraveret på armbåndet, og vi vil gøre det rigtigt for dig. 

Armbånd med fotogravering 

Vidste du også, at du nu fotos på armbånd kan du gravere? Et armbånd med en fotogravering er den perfekte måde at hylde en elsket på. Graveringen vil blive placeret på en smuk metalplade, der er på dit læderarmbånd. Du kan få indgraveret mange forskellige fotos, lige fra dit kæledyr til et smukt minde, eller endda din lille spire. 

Billederne på et graveret armbånd har en imponerende mængde detaljer. Disse billeder er lasergraveret i metallet og du kan vælge at få indgraveret et navn eller en flot tekst over eller under billedet. Denne type armbånd er den perfekte måde at huske dit elskede kæledyr på, eller den perfekte gave til en du elsker. 

Fingeraftryksgraveret armbånd 

Fingeraftryksgraverede armbånd bliver mere og mere populære. Disse typer armbånd er meget personlige, netop fordi et fingeraftryk er så unikt. Du kan vælge at sætte dit eget fingeraftryk på armbåndet eller at få graveret fingeraftryk af en elsket.

Fingeraftrykket er meget detaljeret med en laser indgraveret i metallet. Du kan også få indgraveret en flot tekst eller navn over og under fingeraftrykket. Uanset om du leder efter en smuk valentins gave, eller for at mindes en, du lige har mistet, er et armbånd med et fingeraftryk indgraveret som en fantastisk gave eller et minde. 

Vi graverer læderarmbånd på vores eget værksted 

Vidste du, at vi graverer læderarmbåndene på vores eget værksted? Ved at gravere vores egne armbånd sikrer vi, at du altid modtager armbånd og graveringer af god kvalitet. Vi tjekker omhyggeligt hvert armbånd og sikrer, at det armbånd, du modtager, er præcis det, du har bestilt.

At vi graverer vores armbånd i vores eget studie betyder også, at vi kan tilbyde disse armbånd til en rigtig god og fair pris. Vi skal ikke sende armbåndene til en gravør, hvilket naturligvis medfører en del flere omkostninger. At vi graverer i vores eget atelier betyder også, at vi også kan tilbyde dig armbånd hos dig egen tekst, tegning eller symbol. Du kan med andre ord designe dit eget armbånd!

Læderarmbånd med lasergravering 

Vi graverer vores armbånd i vores eget studie med laser. Ved at bruge en laser kan vi gøre vores graveringer meget detaljerede. Det er også grunden til, at vi er kendt for fotograveringer på armbånd og fingeraftryksgraveringer. 

Vores lasergravering kan håndtere mange forskellige typer armbånd og materialer. Dette giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af armbånd. Fra læder armbånd med en indgraveret metal vedhæftning til smukke metal armbånd med et indgraveret budskab. Uanset hvilken type graveret armbånd du leder efter, vil du takket være vores professionelle lasergravering få et smukt, personligt armbånd på ingen tid. Hvis du har spørgsmål, kan du altid sende os en besked eller kontakte os på e-mail e-mail.