armbånd

MENU

Armbånd til mindesmykker til mænd

De mindesmykker til mænd er lavet på bestilling med en tekstgravering eller et foto med din elskede behandlet. Vi har mindesmykker i smukke designs i ædle metaller. Vores mænds mindesmykker og armbånd er af høj kvalitet og har en stærk finish.
Læderarmbånd med navn til mænd som mindesmykke

Alle foretrækker noget personligt, også mænd. Derfor kan du vælge at få graveret dit armbånd med navnet på en person du holder af. Det kan for eksempel være navnet på din elskede, dit barn, din mor eller din ven. På denne måde bærer du altid dette navn med dig.

For at få dit herrearmbånd indgraveret med et navn, skal du først vælge din favorit fra vores brede sortiment. Når du har fundet dit armbånd, kan du indtaste det navn, du vil gravere. Når du er færdig med dette og har bestilt, graverer vi dit smykke og sender det til dig.

Dit eget navn graveringsarmbånd med et fingeraftryk eller navn

Vil du personliggøre dit armbånd? Det er muligt Armbånd til mænd! Hos os finder du et bredt udvalg af accessories til mænd, som du kan personliggøre. Vores armbånd til mænd du kan få den indgraveret med et navn. På denne måde kan du gøre dit armbånd til noget personligt.

Hos os er det meget nemt at få indgraveret et armbånd med et navn. På vores hjemmeside kan du indtaste det navn, som du ønsker at få graveret. Dette kan være navnet på for eksempel din elskede, dit barn eller en anden vigtig person. Når du har indtastet dette navn og afgivet din ordre, begynder vi at behandle din ordre. Så indgraverer vi navnet. Når navnet er indgraveret og armbåndet er klar, sender vi dette graverede Herrearmbånd til dig. På grund af vores hurtige leveringstid går der ikke længe før du modtager dit graverede armbånd.

Et smukt tilbehør til mænd: armbåndet

Er du en mand og leder efter et lækkert tilbehør? Led ikke længere og køb et smukt armbånd. I dag ser man flere og flere mænd, der bærer armbånd. Det er bestemt ikke overraskende, for det er en fin tilføjelse til et outfit og til looket. Tidligere kunne det nogle gange virke prangende, men i dag er det mindre og mindre tilfældet. Fordi, et armbånd kan meget fint kombineres med et ur. Det er vigtigt, at du vælger et armbånd, der passer godt til din egen stil, så du føler dig godt tilpas med det. Heldigvis er der masser at finde. Du kan vælge et læder-, stål- eller perlearmbånd.

Vælg et armbånd med din tøjstil

Som mand vil du have dit tøj til at matche. Men det er også rart, hvis du kan kombinere dette med andet tilbehør, så hele dit outfit bliver gennemført. På denne måde kan du kombinere farverne på alle smykker med hinanden og dermed nå frem til et flot helhedsbillede. Et armbånd kan bidrage meget til dette. For eksempel ser man ofte mænd iført et læderarmbånd. Du kan også vælge et armbånd i stål eller perler. Det er dog vigtigt, at du kun har ét blikfang. Dette forhindrer dig i at fremstå som forkert eller for prangende. Kombiner fx et stort ledarmbånd med en række små læderarmbånd.

Mål størrelsen på dit håndled

Mænd bærer ofte et armbånd løst. Det er vigtigt at købe et armbånd i god størrelse, så det rigtigt sidder godt. Det gennemsnitlige håndled på en mand er omkring 22 til 23 centimeter i størrelse. Vil du vide, hvad din størrelse er? Så er dette nemt at måle med et målebånd. Start lige over din håndledsknogle, og vikl derefter målebåndet rundt om dit håndled. Hvis du har målt dette, skal du tilføje yderligere 2 centimeter. Nu kender du størrelsen på et armbånd til dit håndled.