armbånd

MENU

Bykort Fremstilling af armbånd

Skab et unikt sted at bo kort armbånd af enhver placering i verden. Vi kan personliggøre dit armbånd ved at lave et kort over din egen placering. Vi vil derefter sætte dette kort på graveringsarmbånd. Sammensæt dit eget armbånd med kort ved at vælge den læderrem og det smukkeste kortprint, der passer til dig. Vores kortarmbånd fås i forskellige typer læderremme. Udover din valgte type læderrem og kortprint, kan du fuldende armbåndet ved Gravér din egen tekst øverst eller nederst. Kort sagt, så er kortarmbåndet et fantastisk armbånd til alle mænd og herrer, der leder efter et smukt og stilrent location-armbånd!
Armbånd med landsby på by indgraveret med kort

Bestil noget unikt fra en by eller by, du elsker! Uanset om det er en lille landsby eller en stor by, kan vi endda forevige udenlandske byer på et armbånd til dig! Vil du se, hvordan kortet er klippet ud på forhånd? Send os en e-mail og oplys bynavn og postnummer, så sender vi dig et digitalt design helt uforpligtende!

Der er helt sikkert et sted, der får dit hjerte til at slå hurtigere. Et sted fyldt med smukke minder, som du normalt kun vender tilbage til i dine drømme. Design dit eget kortarmbånd af dette specifikke sted, så du kan tænke tilbage på det dagligt. Skab dit eget kortarmbånd med vores brugervenlige webshop, der giver dig mulighed for at angive det sted, der er vigtigt for dig over hele verdenskortet. Måske et kort over landsbyen, hvor du blev født, byen, hvor du voksede op, eller byen, hvor du giftede dig med dit livs kærlighed. Vælg mellem forskellige farver italiensk læder for at finde det tema, der passer bedst til dit kortarmbånd.

At lave en personlig gave er altid en god idé. Et armbånd kan være en tankevækkende gave til venner, familie eller romantiske partnere. EN lave et armbånd med et kort af din hjemby er en speciel og personlig.