armbånd

MENU

Fotoarmbånd med dit eget billede – brun Flettet læderarmbånd med fotogravering

På lager, fra eget værksted

71,95

Vil du selv have dit unikke fotoarmbånd indgraveret? Få dit baby, barn eller unikke foto indgraveret på et armbånd! Et fotoarmbånd kan gives som gave til far, mor, kæreste eller veninde. Vi gør dig armbånd med foto lavet efter mål, så den altid passer perfekt. Denne håndflettet læderarmbånd er velegnet til både mænd og kvinder. Italiensk mørkebrunt læder med en robust karakter. Magnetlås af ædelmetal: 24 mm. Læderbredde: 19mm. Lædertykkelse: 4mm.

Design dit armbånd med foto

 • Vælg dit læder *

 • Tekst ovenfor (valgfrit) * 5,00

 • Symbol (valgfrit) * 5,00

 • Tekst nedenfor (valgfrit) * 5,00

 • Lettertype *

 • Hvilket billede vil du have på armbåndet? (valgfri) * 5,00

  Foto, fingeraftryk, symbol eller logo er alle mulige. Tip: Brug den gratis app 'MyFingerprint' til fingeraftrykket.Maks. filstørrelse: 14 MBTilladte filtyper: jpg jpeg jpe png gif heic pdf

 • Længde på armbåndet *

  Beregn selv din unikke og egen størrelse

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Eget indgraveret foto på armbåndsleddet

Tilpas den foto armbånd med a eget indgraveret foto så armbåndet er et unikt udseende på dit håndled. Du kan også selv vælge farven på det smukke italienske læder. Vi har forskellige nuancer af brun, sort og blå i vores sortiment. Foretrækker du et dyreprint såsom et cool tigerprint? Vi har alle disse muligheder kun til dig!

Foto i kombination med egen tekst

Et fotoarmbånd udstråler mere personlighed, når det har et navn eller en dato, hvor billedet blev taget. Hos os kan du derfor få din egen tekst indgraveret over og under billedet! Ikke kun navne og fødselsdatoer udstråler mere personlighed, men symboler giver også mening. Så fuldend fotoarmbåndet med et symbol såsom et hjerte. EN symbol siger ofte mere end 1000 ord!

Langvarig brug på grund af håndlavet håndværk

At nyde foto armbånd, fotoarmbåndet er fremstillet af håndværk på eget værksted. Håndværket er nødvendigt for at fremstille den bedste kvalitet, der er enestående! Læderet skæres til i hånden på vores værksted. Derudover graverer vi selv fotoarmbåndet med vores avancerede maskiner. Armbånd er velegnede damer som mænd.

Fotoarmbånd som en perfekt gave

Et fotoarmbånd er meget personligt og derfor en perfekt gave at give til kære, familie og andre kære. Fotoarmbåndet viser, at du værdsætter deres venskab og bærer deres kærlighed med dig når som helst på dagen. EN armbånd uden lukning er ofte svær at tage på og af. Derfor vælger vi eksplicit et armbånd med lås. Dette kan også være smukt graveret.