armbånd

MENU

Armbånd med personligt fotoprint til mænd

Skrevet af Alisha for 14 dage siden

At bære armbånd er også meget populært blandt mænd. Det er for længst forbi, at smykker kun er for kvinder. Det startede for længe siden med det Horloge. Det var faktisk det første smykke som var bredt accepteret blandt det mandlige samfund. Nu har armbåndet til mænd og mænd fuldstændig overtaget denne nummer 1 plads. Om det er en læder armbånd, et rebarmbånd eller et linkarmbånd, mænd elsker det. EN armbånd med foto hvad kunne være smukkere end et stilfuldt fotosmykke? Præcis, et personligt smykke! Et print kan laves i et halskædevedhæng, en ring, et armbånd osv. Men armbåndet er det mest populære blandt mænd.

Tilpas armbåndet med et fotoprint

Smykker kan personliggøres ved at gravere navne og initialer. Tænk på det klassiske hjerte, der knækker et forelsket par på midten og på en kæde bærer. Men med årene er dette blevet noget kliché. Et smykke kan gøres endnu mere personligt med et print. EN Print er virkelig bundet til en bestemt person. initialer kan have flere betydninger og være indgraveret af enhver, men for eksempel én fingeraftryk er for evigt et tegn på kærlighed til den ene person. Dette gør en juvel med et personligt tryk uvurderlig. 

Læderarmbånd med fingeraftryk

Hvor har du trykket placeret? Armbånd med foto indeni

Teknologien er nu gået så langt, at det personlige aftryk kan foreviges på en lang række måder. Du kan fx vælge at få trykket placeret i en læderrem eller på en stål, sølv el gylden vedhæng eller lås. Hvilken mulighed du går efter afhænger selvfølgelig af hvilken stil af armbånd der passer til dig. Så tag et kig på de forskellige muligheder.

Hvilken slags armbånd?

Udover printet kan du vælge mellem en lang række mulige armbånd. Går du efter klassisk stål eller sølv eller guld armbånd? Og går du efter det grove eller fine led? Med en travl eller rolig sammenvævning? Eller måske en praktisk rem lavet af reb eller gummi. Derudover er der hårde og raffinerede læderarmbånd. Og går du efter et enkelt eller dobbelt armbånd? Ofte kan dit armbånd altid udvides med muligheder. Vil du for eksempel tilføje charms, der også repræsenterer værdifulde øjeblikke? Så kan det være en idé at købe et dobbelt armbånd med ekstra plads.

Hvordan vil du bearbejde det personlige tryk i armbåndet?

Som forklaret ovenfor er der forskellige muligheder for at optage det personlige aftryk. Måden bestemmer i høj grad stilen på armbåndet. Du kan for eksempel vælge at have et vedhæng på charmearmbåndet med fingeraftrykket på. Dette giver et meget raffineret og moderigtigt look. Dette vedhæng kan få forskellige former. Tænk på en rund, en firkantet, en oval eller et hjerteformet vedhæng. Et fint led vil også passe bedre med et mindre vedhæng og et groft led med et større vedhæng. Med et læderarmbånd kan det være meget fedt at få trykket indgraveret i en ståldel. Det kan for eksempel være lukningen af ​​armbåndet eller et separat element på armbåndet. Et vedhæng på et læderarmbånd kan selvfølgelig også være stilfuldt. Så der er forskellige muligheder for at forevige det personlige print helt efter din egen smag og ønsker.

Reb armbånd med initialer

Er dette armbånd med dit eget foto noget for dig?

Vil du bære din partner, datter eller søn med dig hvert øjeblik af dagen? Eller vil du bære mindet om din afdøde elskede? Så er et armbånd med personligt print noget for dig! Det er selvfølgelig også en fin gestus at give i gave. For eksempel som et tegn på kærlighed til din partner. Eller som et tegn på støtte efter en elskedes død. Et armbånd med personligt print har en følelsesmæssig værdi, der ikke kan udtrykkes i penge. En garanti for succes!

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice